Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Jano1987 davas crtl c + ctrl v na vlastne prispevky, ci uz citam dvojmo ?
to ze sme my mali malo moznosti neznamena ze to musime automaticky prenasat na dalsiu generaciu:) aj ja som sa ucil na favorite ale keby mam syna/dceru tak im nedovoli sadnut do niecoho bez abs/esp.. a idealne cim novsie tym lepsie.
a pomysli na to ze kazda generacia si mysli ze oni su ta posledna normalna a ta dalsia uz nestoji za rec.
naucit? asi mame na to iny pohlad… vyskusaj vyhybaci manever v 90km rychlosti na plnych brzdach bez abs .. alebo bezne zlaknutie ked strhnes volant a rozhupes auto bez esp.. enjoy.
nehovoriac o pasivnej bezpecnosti. je ovela vacsia sanca ze prezijes celny naraz v dajme tomu golfe 7 ako golfe 3, a to nemusia byt ani. nejake velke rychlosti. odkedy sa mi znama s dcerou zabili v ticu (chlapik z fabie vyliezol v tazkostiach ale po svojich) tak mam na to mozno tvrdsi nazor..
Byť to moje dieťa, pozriem inzerciu, nájdem niečo v dobrom technickom stave, na krásu sa nepozerá, nech to má ABS, aspoň airbag vodiča, nejaky serióznejší motor, nie nejaký 40kW zdochliak, tak za 1000-1500€, na 99% C4 a 1.6 80kW, veľký výber, moderné auto so všetkými bezpečnostnými prvkami, má to aj akurát výkon, nech sa s tým naučí pracovať, 4 dvere. Ak bude chcieť niečo iné, nech si kúpi.
- na krásu sa nepozerá
-má to ABS
-aspoň airbag vodiča
- motor nie 40kW zdochliak
- cenu si chalan predstavuje 750 eur
- má to 4 dvere, dokonca až 5 👍
Sám mám auto z 1997, kabriolet MGF, mám to ako daily, mám k tomu aj hardtop. Klub MG v ktorom som, tak ten istý model má už veľa ľudí ako víkendovku, všetci to majú v garáži a pravidelne to vyťahujú von, aby proste všetky tie materiály ako tak pravidelne pracovali. Ak by ho nechali 4 roky stáť bez pohnutia, tak proste gumné časti podvozku na odpis, auto má rozvodový remeň (neviem, či chceš veriť rozvodovému remeňu v motore, čo sa 4 roky nepohol, aj keď motor je konštruovaný tak, že je schopný prežiť ak mu skočia rozvody) a ďalších XY vecí.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down