Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Najvyšší súd zobral Daniela Bombica do väzby, čím zrušil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu, ktorý ho 19. apríla ponechal na slobode. Vo väzbe bude vo väznici v Bratislave.

👏🏻
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 15:24:03
312
konecne, a teraz tych dalsich v oblekoch
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 15:28:19
01
Dnešná titulka SME tiež nie je zlá:

Prílohy:

IMG_4529.jpeg
IMG_4529.jpeg 134.63 KiB thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.04.2025 - 15:58:46
06
No,budeme veriť,že vagabund,na ktorého boli (sú) vypísané 3 zatykače,dostane za tie svoje svinstvá riadny nášup :^)

A Fico a spol už kvičia? nemal som čas zbehnúť správy ...
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 17:45:33
00
Romana je vo forme :muscle:
Orbana privitala statusom s Trianonskou mierovou zmluvou. :rofl:
A pri tej prilezitosti nezabudla dodat, ze sa tesi na koncert Jennifer Lopez v Budapesti. :party:

OMFG! Spravte z tejto zeny ministerku zahranicnych veci :rofl:

Prílohy:

GpoH6yoW4AAyt-L.png
GpoH6yoW4AAyt-L.png 53.3 KiB thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.04.2025 - 18:21:25
02
Aloiz Hlina :y:

https://www.facebook.com/stranasas

V Nitre sme mali dlhodobo plánovanú akciu. Keďže sme už boli v Nitre, zastavili sme sa aj pri tej "haciende", o ktorej sa včera písalo a ktorá bola postavená aj z peňazí PPA.
🔹 Je to neskutočné chrapúnstvo – stavať si súkromné haciendy zo zdrojov určených na podporu vidieka. Viete, čo malo za tie peniaze vzniknúť? Ubytovanie – penzión, hotel, zariadenia, ktoré by zamestnávali ľudí, platili dane aj ubytovaciu daň.
🔹 Hostia by tam míňali svoje peniaze v miestnych podnikoch. Kúpili by si med u lokálneho včelára, išli by na kone k miestnemu chovateľovi, dali by si obed v reštaurácii, zmrzlinu, pozreli by si miestne múzeum alebo pamätnú izbu.
🔹 Ale nič z toho nebude. Prečo? Pretože – prepáčte za výraz – tá zlodejská skupina tieto peniaze zdefraudovala na súkromné haciendy.
🔹 "Bödörov" v Malante, Ďuricov v Sebechleboch (Ďurica, známa postavička z kauzy Babindol, vytiahol z PPA okolo 28 miliónov eur, aj na kaštieľ). Policajt Krajmer – ten Krajmer, ktorý sa objavil na mieste vraždy Kuciaka a jeho snúbenice, hoci tam nemal čo robiť – aj on je "hotelier" v Čičmanoch a dostal okolo 300-tisíc eur z PPA, aby si s manželkou urobili súkromnú chatu. Lehnice, Limbach... a posielajú mi ďalšie a ďalšie prípady.
🔹 Pýtam sa – nie je to organizovaná zločinecká skupina? Dokedy ešte?
🔹 A paradox je, že na mňa spoza plota haciendy vykrikuje "Bödörov človek" a nazýva ma darmožráčom. Ako sa hovorí – odtiaľ potiaľ!Takíto ľudia mne cez plot nadávať do darmožráčov nebudú.
🔹 Ja som na rozdiel od nich v tejto krajine niečo vytvoril. Pomohol som desaťtisícom ľudí, keď ich im podobná skupina okrádala cez úžernícke nebankovky. Žijem slušne, čestne a krajine som veľa pomohol. Kým oni okrádali ľudí, štát a úniu, ja som krajine pomáhal s exportom.
🔹 Jedno poviem jasne: celú túto bandu po voľbách z PPA vyženieme – rýchlo, veľmi rýchlo – a pôjdu sa živiť robotou. A ukradnuté bude treba vrátiť. PPA je agentúra pre poľnohospodárov, nie pre podvodníkov.
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 18:30:41
119
dnes som bol na tom happeningu SAS v Nitre. Skoda, ze nas tam bolo len zopar. Ludia sa nezaujimaju, len nadavaju. Aj protivladne protesty v Nitre uz koncili. Minuly tyzden bol posledny. Pocet ludi klesol tak na 25% oproti tym prvym. Mozno to nemali robit tak casto. Raz mesacne by asi stacilo. Alebo raz za stvrtrok jeden mega. Stalo by to aj menej penazi.
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 18:46:14
05
Zase netreba čakať, že ludia budú nonstop na námestiach po celý rok. Majú aj iné problémy a aj iné využitie voľného času. Protesty treba načasovať tak, aby mali zmysel a konali sa vtedy, kedy sa to hodí... Musí byť téma...
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 19:00:04
51
Tem je pri tychto zlodejoch tolko, ze 365dni v roku je malo.
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 19:11:23
06
tiez si myslim ze raz mesacne, ale poriadne, by malo vacsi efekt
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 19:38:13
00
Teraz už to bude len horšie. Už len taká vec, že je svetlo a je vidieť do tvárí odrádza dosť ľudí. Napr aj kvôli strachu o zamestnanie u ľudí zo štátnej sféry. Naozaj taký dôvod padol. A tiež to, že to nemá koncovku. Ak len poukazovať na stav tak áno, ale už tam prídu iba tí, ktorým je smerovanie krajiny zrejmé. Dobrý nápad bol tu v Lc, kde bol protestný piknik v parku. Síce som tam nemohol vtedy ísť, ale možno toto by prilákalo cez jarno/letny čas aj náhodných návštevníkov.
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 19:47:49
02
arrow_leftcisty napísal:
Najvyšší súd zobral Daniela Bombica do väzby, čím zrušil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu, ktorý ho 19. apríla ponechal na slobode. Vo väzbe bude vo väznici v Bratislave.

👏🏻

myslím, že absolvovať väzbu je nevyhnutnosť,
ak chce v Smere kariérne postupovať ;)
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 20:47:00
010
Stojí za prečítanie, je to o energopomoci.
https://blog.sme.sk/galek/politika/ficova-pomsta-drahe-energie-pre-volicov-opozicie
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 21:13:36
14
A teraz neviem, co je menej zlé: bud dovoliť štátu spájať informacie, ktore uz poväčšinou jednotlivo má, alebo sa prihlásiť, ze nesuhlasim s tymto neokrochanym pochybnym pokusom (a dostat sa tak na zoznam enemies of the state...)
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 22:46:58
00
Huliak sa dnes napchal do Steel arény aby si vypočul piskot, chcel potriasť ruky víťazom aj porazeným. Niektorí ho obchádzali, tak sa natlačil bližšie aby nemali kam ujsť. 😵‍💫
Zobraziť komentár 29.04.2025 - 22:49:20
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up