NENI týždňa bez protestu. Je tak zle, že už aj samotní folklóristi protestujú. Dnešní rečníci, to tak vidieť a cítiť ich inteligenciu a lásku k folklóru a bolo cítiť ich zhrozenie z toho, čo vládne na ministerstve kultúry. Ale tá atmosféra a nálada na proteste Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Ta akcia Smeru v Handlovej je "pomsta rodičov a starých rodičov" za to, že ich deti a vnuci opustili rodný kraj či krajinu ako takú, lebo chcú žiť slobodne, v tolerantnej, spravodlivej a prosperujúcej spoločnosti.
34% dospelých Slovákov verí, že Zem môže byť plochá.
47% dospelých Slovákov si myslí, že slintačka je trest z Bruselu.
25% dospelých Slovákov má čitateľskú gramotnosť na úrovni 10 ročného dieťaťa.
Ale zmanipulujem prieskum aby som ukázal, že tento národ je nekonečne tupý? Alebo zmanipulujem prieskum, aby som zneistil tú časť, ktorá má ešte normálne zmýšľanie, aby som podlomil jej vieru, že to má zmysel?
Tá prokurátorka Katarína Habčáková je niečo neskutočné skutok sa stal,aj keď sa nestal
Krajská prokuratúra v Banskej Bystrici chcela pravdepodobne zastaviť stíhanie Michala Šúreka, Ľubomíra Daňka, Jána Čurillu a Pavla Ďurku v prípade takzvaného technického spisu. Po tom, čo dvaja prokurátori Dalibor Považan a Ondrej Tomka odmietli postupovať tak, ako im prikázala generálna prokuratúra, im prokurátorka Katarína Habčáková prípad odňala a pridelila ho sama sebe, informujú Aktuality.
Ide o prípad, kedy policajtom a prokurátorovi inšpekcia vyčíta, že výpovede spolupracujúcich obvinených evidovali v takzvanom technickom spise.
Takýto postup bol na polícii bežný, oni sú prví, ktorých za to obvinili. Prípad najskôr dozorovala krajská prokuratúra v Trnave, pre jej pomalý postup však generálna prokuratúra prípad presunula do Banskej Bystrice.
Ani s jej prácou však vedenie prokuratúry nie je spokojné. Banskobystrickí prokurátori tejto citlivej kauzy, Dalibor Považan a Ondrej Tomka, Habčákovej napísali, ako plánujú vo veci rozhodnúť.
Ona s tým nesúhlasila a dala im pokyn, ktorý bol ale v rozpore s ich právnym názorom. Vtedy má prokurátor možnosť požiadať o odňatie veci. To aj Habčáková urobila. Prípad však nedala na inú krajskú prokuratúru, ale už si ho nechala sama.
Z uznesenia, ktoré je zverejnené na stránke generálnej prokuratúry nie je jasné, či chceli v Banskej Bystrici prípad naozaj zastaviť, ale podľa bývalého riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka je to zrejmé.
Prokurátori totiž mali rozhodnúť o sťažnostiach voči vznesenému obvineniu. Daňko si je istý, že ak bude prípad dozorovať Habčáková, ich sťažnosti zamietne. (n, aktuality)
Včerajší Smer bizár stretnutie s "občanmi" v Handlovej:
Richard Takáč pripomenul, že nenávisť sa nedá poraziť nenávisťou.
"Ten atentátnik nevzišiel tak, že sa z večera do rána zobudil a rozhodol sa. Dobre vieme roky dozadu, ako časť tejto opozície burcuje na námestiach, na rôznych statusoch, cez rôzne mediálne výstupy. A to bol ten výsledok, čo sa tu udialo pred rokom," uviedol.
V podobnom duchu sa vyjadril vo svojom krátkom príhovore k prítomným aj Tibor Gašpar. Nasledovala videoprojekcia filmu, v ktorej dominovali zostrihy vyjadrení predstaviteľov opozície a ľudí z protivládnych protestov.
Fico: "Stojím tu pred vami v plnej sile, verte mi, v plnej sile. Len sem-tam mám nejakú hnačku, ale kto ju nemá, ale ja ju nemám zo strachu. A preto vám chcem povedať, že som pripravený a je vo mne ešte viac energie ako predtým," zdôraznil.
To im už načisto prepína? Majú všetci selektívne výpadky pamäti?
Presne tak, tá komunikácia Smeru nie je spontánna (teda až na Gluckovo najväčšie SNP na svete), ale je to postup normálne pripravený spindoktormi a komunikačnými poradcami. To, čo tí ľudia hovoria, nie je to, čo si myslia.
Ako, ono sa to nezdá, ale naozaj to beží tak, že mu merajú, koľkokrát povedal za deň slovo "ľudia potrebujú istoty", "sme proti nenávisti", "chceme mier" a pod. a potom to vyhodnocujú a pokyny aktualizujú, príklad "chceme mier ste dnes povedali iba 13-krát, musíte pridať, aspoň 20 výskytov denne". A tie klúčové slová sa určujú nie podľa toho, čo si myslia, ale podľa toho, čo chcú dosiahnuť a koho chcú osloviť. Fakt to tak funguje a nielen v Smere, ale viac-menej vo všetkých stranách.
Co som si vsimol, tak Smeracka (ale aj ruska) komunikacia je zalozena na dvoch veciach. Po prve je opakovat stale dokola casto uplne vymyslene obvinenia na oponentov, ktori skodia inak prosperujucej spolocnosti. Bola to Radicovej vlada, boli to mimovladky, boli to Madari, boli to protieuropske opozicne zivly bojujuce proti uspesnemu slovenskemu predsednictvu, oligarchovia, Penta, progresivizmus, liberalizmus, opatrenia proti covidu, nedodrziavanie opatreni proti slintacke...cokolvek sa zrovna hodi a na co prave ludia pocuvaju. A opakuju to dokola, stale. Aj na billboardy si daju, ze Matovic, Heger, Odor a Sulik mozu za konsolidaciu. A budu to dokola omielat. Niektori tomu uveria hned, niektorym to aspon nastrbi mienku, ze ano - Fico je zly, ale za konsolidaciu predsa len moze aj Odor (cize PS), ci Sulik. A ucel je splneny.
A druha vec - obvinovat oponenta z toho, co sami robia, resp. sa chystaju urobit. Presne ako Rusi - narod prelezeny fasistami -> obvinime Ukrajincov a vsetkych, co nesuhlasia s okupaciou, ze su fasisti. Nehodlame uzavriet mier - obvinme Zelenskeho a Europu, ze su vojnovi stvaci. Chystame odpalenie vodnej elektrarne -> hovorme, ze to chystaju Ukrajinci. Testujeme pripravenost atomoviek ako poslednej sance na zvrat vo vojne -> obvinme Zelenskeho, ze jeho ciny smeruju k atomovej vojne.
A to iste mame doma - sokujuce odhalenia o chystanom puci? Podnecovanie nenavisti a nenavistne prejavy? Orientacia na 4 politicke strany? Opozicia zneuzivala tajne sluzby a policiu? Nutnost konsolidacie kvoli opoziii? Urobenie RTVS zase nezavislym mediom? Ocistenie sudov a prokuratury od ludi zneuzivajucih system pre potreby opozicie? Obvinovanie opozicie, ze su napojeni na zahranicne tajne sluzby alebo prijimaju peniaze od organizacii zo zahranicia?
Áno, toto je pomerne dlhodobý proces a aj keď sa to človeku strašne hnusí, trochu zábavy si užije aspoň pri porovnávaní plnenia úloh od spindoktorov. Aj keď melú dokola to isté ako papagáje po ťažkom úraze hlavy, je veľký rozdiel ako to vyznieva od Fica či Kali seniora a aký výsledný dojem zanechajú mladé sabaky, Susko alebo Kamenický ...
Veronika Remišová ohlásila podnet na európsku prokuratúru pre haciendy postavené z eurofondov. Týka sa to podľa nej takzvanej babindolskej skupiny, teda firiem, z ktorých viaceré sídlia na rovnakej adrese. (tasr)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Môžete ich podporiť a ich výzvu podpísať tu https://platformaok.sk/folklor-na-podporu-umenia
34% dospelých Slovákov verí, že Zem môže byť plochá.
47% dospelých Slovákov si myslí, že slintačka je trest z Bruselu.
25% dospelých Slovákov má čitateľskú gramotnosť na úrovni 10 ročného dieťaťa.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/752048-prieskum-s-uvahou-ze-by-zem-mohla-byt-plocha-pracuje-34-slovakov/?fbclid=IwY2xjawKTviZleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBtNnhKSFN0VXZRYzZuYUZNAR5sm7mh8lhOsCM8I2BfDHCp1ISig-04kVpnqfMHrpm-MUnMODtSHTKk8sI3aA_aem_PRSYwA9kwnh7Y8Gia1Empg
Ale zmanipulujem prieskum aby som ukázal, že tento národ je nekonečne tupý? Alebo zmanipulujem prieskum, aby som zneistil tú časť, ktorá má ešte normálne zmýšľanie, aby som podlomil jej vieru, že to má zmysel?
Taktika môže byť rôzna.
Su ludia co aj vedu, a teda aj statistiku, alebo taketo vyroky, pouzivaju na cielene zvadzanie/manipulovanie/klamanie. Takych volam smejdi, hajzli.
Potom su tu ludia ktorym ide ozaj o poznanie a zlepsenie veci
Tento výrok sa pripisuje Churchillovi, nie Stalinovi a ani u Churchilla nie je nijako preukázané, že ho naozaj povedal.
Krajská prokuratúra v Banskej Bystrici chcela pravdepodobne zastaviť stíhanie Michala Šúreka, Ľubomíra Daňka, Jána Čurillu a Pavla Ďurku v prípade takzvaného technického spisu. Po tom, čo dvaja prokurátori Dalibor Považan a Ondrej Tomka odmietli postupovať tak, ako im prikázala generálna prokuratúra, im prokurátorka Katarína Habčáková prípad odňala a pridelila ho sama sebe, informujú Aktuality.
Ide o prípad, kedy policajtom a prokurátorovi inšpekcia vyčíta, že výpovede spolupracujúcich obvinených evidovali v takzvanom technickom spise.
Takýto postup bol na polícii bežný, oni sú prví, ktorých za to obvinili. Prípad najskôr dozorovala krajská prokuratúra v Trnave, pre jej pomalý postup však generálna prokuratúra prípad presunula do Banskej Bystrice.
Ani s jej prácou však vedenie prokuratúry nie je spokojné. Banskobystrickí prokurátori tejto citlivej kauzy, Dalibor Považan a Ondrej Tomka, Habčákovej napísali, ako plánujú vo veci rozhodnúť.
Ona s tým nesúhlasila a dala im pokyn, ktorý bol ale v rozpore s ich právnym názorom. Vtedy má prokurátor možnosť požiadať o odňatie veci. To aj Habčáková urobila. Prípad však nedala na inú krajskú prokuratúru, ale už si ho nechala sama.
Z uznesenia, ktoré je zverejnené na stránke generálnej prokuratúry nie je jasné, či chceli v Banskej Bystrici prípad naozaj zastaviť, ale podľa bývalého riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka je to zrejmé.
Prokurátori totiž mali rozhodnúť o sťažnostiach voči vznesenému obvineniu. Daňko si je istý, že ak bude prípad dozorovať Habčáková, ich sťažnosti zamietne. (n, aktuality)
https://dennikn.sk/minuta/4640652/?ref=mpm
Richard Takáč pripomenul, že nenávisť sa nedá poraziť nenávisťou.
"Ten atentátnik nevzišiel tak, že sa z večera do rána zobudil a rozhodol sa. Dobre vieme roky dozadu, ako časť tejto opozície burcuje na námestiach, na rôznych statusoch, cez rôzne mediálne výstupy. A to bol ten výsledok, čo sa tu udialo pred rokom," uviedol.
V podobnom duchu sa vyjadril vo svojom krátkom príhovore k prítomným aj Tibor Gašpar. Nasledovala videoprojekcia filmu, v ktorej dominovali zostrihy vyjadrení predstaviteľov opozície a ľudí z protivládnych protestov.
Fico: "Stojím tu pred vami v plnej sile, verte mi, v plnej sile. Len sem-tam mám nejakú hnačku, ale kto ju nemá, ale ja ju nemám zo strachu. A preto vám chcem povedať, že som pripravený a je vo mne ešte viac energie ako predtým," zdôraznil.
To im už načisto prepína? Majú všetci selektívne výpadky pamäti?
Čítajte viac: https://myhornanitra.sme.sk/c/23491504/my-sme-fico-a-oni-cintula-krical-blaha-na-akciu-smeru-v-handlovej-nepustili-hocikoho.html
Ako, ono sa to nezdá, ale naozaj to beží tak, že mu merajú, koľkokrát povedal za deň slovo "ľudia potrebujú istoty", "sme proti nenávisti", "chceme mier" a pod. a potom to vyhodnocujú a pokyny aktualizujú, príklad "chceme mier ste dnes povedali iba 13-krát, musíte pridať, aspoň 20 výskytov denne". A tie klúčové slová sa určujú nie podľa toho, čo si myslia, ale podľa toho, čo chcú dosiahnuť a koho chcú osloviť. Fakt to tak funguje a nielen v Smere, ale viac-menej vo všetkých stranách.
A druha vec - obvinovat oponenta z toho, co sami robia, resp. sa chystaju urobit. Presne ako Rusi - narod prelezeny fasistami -> obvinime Ukrajincov a vsetkych, co nesuhlasia s okupaciou, ze su fasisti. Nehodlame uzavriet mier - obvinme Zelenskeho a Europu, ze su vojnovi stvaci. Chystame odpalenie vodnej elektrarne -> hovorme, ze to chystaju Ukrajinci. Testujeme pripravenost atomoviek ako poslednej sance na zvrat vo vojne -> obvinme Zelenskeho, ze jeho ciny smeruju k atomovej vojne.
A to iste mame doma - sokujuce odhalenia o chystanom puci? Podnecovanie nenavisti a nenavistne prejavy? Orientacia na 4 politicke strany? Opozicia zneuzivala tajne sluzby a policiu? Nutnost konsolidacie kvoli opoziii? Urobenie RTVS zase nezavislym mediom? Ocistenie sudov a prokuratury od ludi zneuzivajucih system pre potreby opozicie? Obvinovanie opozicie, ze su napojeni na zahranicne tajne sluzby alebo prijimaju peniaze od organizacii zo zahranicia?
A tak dalej a tak dalej...
Veronika Remišová ohlásila podnet na európsku prokuratúru pre haciendy postavené z eurofondov. Týka sa to podľa nej takzvanej babindolskej skupiny, teda firiem, z ktorých viaceré sídlia na rovnakej adrese. (tasr)
https://e.dennikn.sk/minuta/4641238