Riešili ste niekto opravu micro USB docku v 515 ? Mám vylámané piny, zatiaľ sa to ako tak chytí nabíjať , ale otázne dokedy. Keby bol nástupca s USB-C tak neváham. Kombo s kamerou 715 nechcem
Takže včera som poslal do conanu radar, dnes sa ozvali - pozáručná oprava možná nie je, je to nerozoberateľné. Ponúkli zároveň výmenu za nový RTL515 za cenu ktorú som rozhodne neodmietol - kúsok pod 100 €, A potom nech niekto hejtuje garmin Keďže pokračuje moja pozitívna skúsenosť s ich servisom, som rád, že nemusím riešiť reklamácie computrov, radarov atd niekde cez aliexpres
iba na okraj, vseobecna poznamka, aj nerozoberatelnu vec vies prinajhorsom jednorazovo 'rozobrat' (napriklad rozbitim obalu...) a ak vies, co a ako vnútri vymenit/opravit, tak po zasahu vies vlozit do noveho 'obalu'
iste, zaruka uspechu ziadna, no ako posledna slamka, zadarmo,...
Mne sa až tak vyhodna ponuka zas nezda , mam 3r. Garmin Varia UT800, zlomil sa mi jeden z dvoch "hornych uchytov", tak som napisal do garminu ci ten cely vonkajsi "obal" svetla sa da kupit samozrejme nie. Kompenzaciu nove svetlo za 90€ ale stare im pošlem. Funkčne len zlomeny "uchyt" čo až tak nevadi drži to v pohode aj na jednom. No ak si dame dokopy že svetlo stalo 160€ cca a im ho mam poslat späť a kupiť nove za dalsi doplatok co je v konecnom dosledku " ich cena " tak vyhoda to az taka nieje . Treba brat do uvahy aj to ze to svetlo za kolko si kupil ty ho ma min Garmin o 1/2 menej ked este stale musia ponukat dalsich odberatolm a ty dalsi odberatelia tiez musia mat pri predaji zisk ( a koncovu cenu zariadenia udava vždy Garmin ) Čiže ano možno na oko vyhodne lebo "usetriš " ale ak si spočitaš ceny oboch a maš vlastne jedno tak neušetriš
Máš iné lacnejšie a rýchlejšie riešenie pozáručneho servisu ? Možno to vie niekto doma zbastliť za pár euro. Ja som akceptoval ponuku za 95 € vs najlacnejší nový má myslím decathlon za 140 € . Plus moja doprava za 4€, ich doprava ma stála nula. Za 48 h od podania na pošte mám radar už doma.
Máš iné lacnejšie a rýchlejšie riešenie pozáručneho servisu ? Možno to vie niekto doma zbastliť za pár euro. Ja som akceptoval ponuku za 95 € vs najlacnejší nový má myslím decathlon za 140 € . Plus moja doprava za 4€, ich doprava ma stála nula. Za 48 h od podania na pošte mám radar už doma.
Nevravim že je lacnejšie riešenie , len že to tak vyhodne nieje ako sa to na oko zda
Čaute chlapi. Kúpila som si krava cez bazoš Edge 530, zevraj dvojrocny, + novy Vario 515. Vobec sa mi nedaju spárovať. Pri párovaní Egde vyhodí nazov Radar 593703, čo neviem či je ok, čakala by som že vyhodí názov radar rtl 515. A teda ked dam k tomu názvu fajku, nejde to hornym pravým vobec potvrdit. Celkovo sa to neda potvrdit a v tomto kroku som skončila. Nemate predstavu, čo stým je?
V príručke sa píše:
Spárování radaru Varia se zařízením Edge 1030
Při prvním připojení radaru Varia RTL515/RTL516 k zařízení Edge je třeba obě zařízení spárovat.
Po provedení prvního spárování se zařízení Edge automaticky připojí k radaru vždy, když zahájíte aktivitu a radar je v dosahu a aktivní.
1 Umístěte zařízení Edge do dosahu snímače (3 m).
POZNÁMKA: Během párování zajistěte odstup 10 m od ostatních snímačů ANT+®.
2 Zapněte zařízení Edge.
3 Vyberte symbol > Snímače > Přidat snímač > Vyhledat vše.
4 Když je zařízení Varia RTL515/RTL516 vypnuté, přidržením tlačítka zařízení na 2 sekundy vstupte do režimu párování. Stavová kontrolka fialově zabliká a zadní světlo se zapne. Zařízení zůstane v režimu párování 5 minut, případně do stisknutí tlačítka zařízení.
5Vyberte svůj snímač a vyberte možnost Přidat. Po spárování snímače se zařízením Edge je stav snímače
Připojeno. V horním pruhu domovské obrazovky svítí stavová ikona radaru a cyklosvětla.
Riešili ste niekto opravu micro USB docku v 515 ? Mám vylámané piny, zatiaľ sa to ako tak chytí nabíjať , ale otázne dokedy. Keby bol nástupca s USB-C tak neváham. Kombo s kamerou 715 nechcem
Možno odpovedám na túto tému neskoro no dobrá voľba môže byť Wahoo Trackr
Môj rdar mi bsolútne spoľahlivo slúži už najmenej 6 rokov. neviem dostatočne vyjadriť V'daku za to, že ho mám. Ale jedna vec mi niekedy robí problém. Je to hlasitosť pípania, ktorá je za veterného počasia alebo pri vlastnej vyššej rýchlosti dosť slabá.
Používate ho niekto so BT slúchadlami? Aká je vaša skúsenosť. Mám na mysli napr. niečo také copyrightimg.kwcdn.com img.kwcdn.com
Zaujímavá finta. Alee obávam sa, že to intenzitu zvukového upozornenia nezlepší. Preto uvažujem nad slúchadlami. Nie je problém ich spárovať napr. s mobilom a na ňom spustiť aplikáciu Varia. Ideálne by bolo, keby sa dali slúchadlá spárovať rovno s cyklopočítačom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže včera som poslal do conanu radar, dnes sa ozvali - pozáručná oprava možná nie je, je to nerozoberateľné. Ponúkli zároveň výmenu za nový RTL515 za cenu ktorú som rozhodne neodmietol - kúsok pod 100 €, A potom nech niekto hejtuje garmin
iste, zaruka uspechu ziadna, no ako posledna slamka, zadarmo,...
Nevravim že je lacnejšie riešenie , len že to tak vyhodne nieje ako sa to na oko zda
Spárování radaru Varia se zařízením Edge 1030
Při prvním připojení radaru Varia RTL515/RTL516 k zařízení Edge je třeba obě zařízení spárovat.
Po provedení prvního spárování se zařízení Edge automaticky připojí k radaru vždy, když zahájíte aktivitu a radar je v dosahu a aktivní.
1 Umístěte zařízení Edge do dosahu snímače (3 m).
POZNÁMKA: Během párování zajistěte odstup 10 m od ostatních snímačů ANT+®.
2 Zapněte zařízení Edge.
3 Vyberte symbol > Snímače > Přidat snímač > Vyhledat vše.
4 Když je zařízení Varia RTL515/RTL516 vypnuté, přidržením tlačítka zařízení na 2 sekundy vstupte do režimu párování. Stavová kontrolka fialově zabliká a zadní světlo se zapne. Zařízení zůstane v režimu párování 5 minut, případně do stisknutí tlačítka zařízení.
5Vyberte svůj snímač a vyberte možnost Přidat. Po spárování snímače se zařízením Edge je stav snímače
Připojeno. V horním pruhu domovské obrazovky svítí stavová ikona radaru a cyklosvětla.
Možno odpovedám na túto tému neskoro no dobrá voľba môže byť Wahoo Trackr
Používate ho niekto so BT slúchadlami? Aká je vaša skúsenosť. Mám na mysli napr. niečo také
https://www.cat-ears.com/
https://www.google.com/search?q=is+it+possible+to+connect+bluetooth+headphones+to+Garmin+Edge
aj som vyskusal - Garmin sluchadla 'nevidi' ani ako BT zariadenie ani ako snímač
Takže musis cez telefon