Ďatľovú pastu má aj drogéria DM, no 500g za 3€. Mimo nej a gymbeam aj niektoré lekárne.
Dá sa nosiť v obyčajnom zatváracom sáčku, alebo v papieri na pečenie, keď je teplo, dá sa dať do plniteľnej kapsičky, ako sa používa pre deti na výživu.
Ixnay Praveze "bezne" sladkosti su uplne nevhodne pre vysoky obsah tuku. Bezne 20% a viac. Navyse ide o same srackove rafinovane oleje kadejake palmove a neviem ake Da sa setrit aj zdravo. Ja napr. pouzivam datlovu pastu, co je 70% cukor a ziadny tuk. Navyse ma vdaka vlaknine nizky GI a kopec mineralov. Za 3 eura kilo tejto zdravej energie.
Mne najviac fičia hrozienka. Domov kupujeme 12,5kg balenie Lebo to papá celá rodina a je to hlavná prísada do ovsenej kaše na raňajky. Mám aj sušené marhule a datle. Takže na výjazd v krabičke taký mix toho.
Lenže občas mi práve tie junk keksy ako Kávenky či Mila rezy dajú takú silu do nôh ako gumidžús, že dovidenia.
Gusto0 ako uz bolo pisane, obchody so susenym ovocim a kedejakymi semienkami ako grizly, svetplodu alebo potom rozne lekarne. Strenki ano tiez dobre, namiesto pasty susene datle v kombinacii s inym susenym ovocim. Hrozienka su super, skusal som, no mne nevyhovovali. Su velmi male a pomerne tazko sa jedia v terene v rukaviciach. U mna je ideal pasta, ktoru si dopredu nakrajam na 30g kocky a mam to rovno presne naporcovane tak ako pri geloch. Ale v principe je cielom jest prirozdzenu pre telo lepsie tolerovanu kompletnu potravinu nez kadejake synteticke vysokokoncentrovane roztoky rafinovanych cukrov.
aby som nebol furt OT, nejake drobnosti
Tu opravnu sadu na bezduse uz jednu mam ale chcem este do rezervy aby som nemusel presuvat medzi bikami. snad uz dobry torx kluc lebo tie co mam nejak nespolupracovali prindemontazi kotucov aj preto mam radsej centerlock. A rukavice bez paddingu kedze som zistil ze mi je prijemne jazdit aj bez rukavic len mam potom trosku odratejsie ruky. A tiez mam pocit ze ten padding niekedy zbytocne tlaci do ruky.
A teda tu datlovu pastu niekedy vyskusam, ale mozno tiez niekedy skusim tie podomacky namixovane gely..
leatt rukavice su super. tiez najradsej jazdim bez , ale ked uz tak leatt. ten
material na dlani nanogrip resp microngrip sa mi osvedcil najviac, urcite lepsie ako rozne clarino.
Tiež som fanúšik Leatt rukavíc, ale nedávno som kúpila úplne náhodou 100% Sling a sú na moju ruku oveľa oveľa presnejšie, nemajú na prstoch také hrubé švy, zápästie je užšie a tá dlaň je tiež mega super. Sú dierované takže na leto ideálne.
Dámske modely sú tu v e-shope v akcii.
Ešte OT k tej paste...koľko to zhruba vydrží? U nás to nemajú a chcel som zobrať kvôli poštovnému 2-3kg na celú jeseň a zimu
Keby niekto z okolia chcel napíšte a prihodím: https://www.mojalekaren.sk/najtelo-datlova-pasta-1-kg/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa nosiť v obyčajnom zatváracom sáčku, alebo v papieri na pečenie, keď je teplo, dá sa dať do plniteľnej kapsičky, ako sa používa pre deti na výživu.
Mne najviac fičia hrozienka. Domov kupujeme 12,5kg balenie
Lenže občas mi práve tie junk keksy ako Kávenky či Mila rezy dajú takú silu do nôh ako gumidžús, že dovidenia.
Neviem co by mi pomohol gel s 90g cukru ked mam taketo tepy ? akurat by sa v peceni ulozil naspat na tuky
Trosku OT
Strenki ano tiez dobre, namiesto pasty susene datle v kombinacii s inym susenym ovocim. Hrozienka su super, skusal som, no mne nevyhovovali. Su velmi male a pomerne tazko sa jedia v terene v rukaviciach. U mna je ideal pasta, ktoru si dopredu nakrajam na 30g kocky a mam to rovno presne naporcovane tak ako pri geloch. Ale v principe je cielom jest prirozdzenu pre telo lepsie tolerovanu kompletnu potravinu nez kadejake synteticke vysokokoncentrovane roztoky rafinovanych cukrov.
To je ktora? Ako velky fanusik kitkat chunky mam pocit ze mi tu unika nejaka tajna Lidl edicia, tak rad docerpam vedomosti
*edit a teda su to 4x40g
Tu opravnu sadu na bezduse uz jednu mam ale chcem este do rezervy aby som nemusel presuvat medzi bikami. snad uz dobry torx kluc lebo tie co mam nejak nespolupracovali prindemontazi kotucov aj preto mam radsej centerlock. A rukavice bez paddingu kedze som zistil ze mi je prijemne jazdit aj bez rukavic len mam potom trosku odratejsie ruky. A tiez mam pocit ze ten padding niekedy zbytocne tlaci do ruky.
A teda tu datlovu pastu niekedy vyskusam, ale mozno tiez niekedy skusim tie podomacky namixovane gely..
material na dlani nanogrip resp microngrip sa mi osvedcil najviac, urcite lepsie ako rozne clarino.
Dámske modely sú tu v e-shope v akcii.
https://de.snl.it/de/cycling/1092-edge-mtb-010-02993-10.html👍😎
Keby niekto z okolia chcel napíšte a prihodím: https://www.mojalekaren.sk/najtelo-datlova-pasta-1-kg/