mna napadol jedly papier - ak je ta hmota stale lepkava, rozvalkat, dat medzi papier a nakrajat na tycinky. kedysi (mozno este stale) sa predavali take tycinky
Bola som na oslave a mali chlebíčky a obložené misy a tak... a už bol len chlebíček s cviklovou nátierkou a vravím kamošovi, že podaj mi nejakú šunku, ja to neviem jesť tak bez mäsa 😁😁😁
No ale na margo transportu tohto nového výtvoru by ma teda zaujímalo, ako veľmi to je lepkavé a aké to je mäkké.... to si z toho cgcete odhryzovať za jazdy, či ako?
za mlada (v puberte) sme doma isli zavarat cviklu (o com som nevedel) spravil sa vajling zmesi, ostal chvilu nestrazeny ked som ho objavil, tak som zjedol viac ako polovicu. Nestretlo sa to so vseobecnym pochopenim a zvladol by som aj viac, ale chcel som nechat aj ostatnym
Mne povedali pri poslednom darovani, ze mam jest zelezo, tak som si kupil kus plechu v stavebninach a postupne z neho ubuda. Mohli mi radsej poradit tu cviklu, ta mi aj chuti
Btw. bola tu spomenuta pomazanka, ci zavarana. Je to niekto surove? Dost tym prekvapujem ludi, musi byt uplne cerstva/tvrda, olupem a nakrajam na tenulinke kolieska, kozi syr alebo bryndzu k tomu a nebicko v papulke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano a presne tak budes vyzerat ked tu zverejnis dakeho smelinara
Možno nabudúce, teraz je malokarpatská
Chlebíčky gde?
No ale na margo transportu tohto nového výtvoru by ma teda zaujímalo, ako veľmi to je lepkavé a aké to je mäkké.... to si z toho cgcete odhryzovať za jazdy, či ako?