🇷🇺 MICHAL BARTEK A JEHO PRIATEĽ Z AMBASÁDY 🇷🇺
🇷🇺 Kým Matúš Šutaj Eštok, ktorého dnes Bartek obhajuje vystupoval v rokoch 2010 – 2012 ako falošný diskutér pod prezývkou TOSMA3 (z ruského то смотри – „tu pozeraj!“), o desať rokov neskôr, v roku 2020 sa Michal Bartek nechal odfotografovať s asistentom ruského vojenského pridelenca z ambasády v Bratislave.
🇷🇺 V roku 2023 bol autor dezinformačného portálu Hlavné správy, Bohuš Garbár, právoplatne odsúdený za trestný čin vyzvedačstva, keď sa ponúkol poskytovať informácie práve ruskému vojenskému pridelenecovi v Bratislave Sergejovi Solomasovovi - plukovníkovi ruskej vojenskej rozviedky GRU (Hlavná spravodajská správa Generálneho štábu ozbrojených síl RF).
👨🏻⚖️ Poslanec Bartek sa postavil na obhajobu svojho straníckeho šéfa a vo videu bez dôkazov obvinil sudcu z prepojenia na Moniku Tódovú, sudkyňu Pamelu Záleskú a bývalého predsedu Súdnej rady Jána Mazáka. Naznačil manipuláciu s prideľovaním spisov, čím fakticky vyslovil podozrenie zo spáchania trestného činu. Zverejnil meno sudcu, označil konanie za „progresívnu frašku“ a spochybnil nezávislosť súdnej moci. Podľa odborníkov, vrátane Via Iuris, jeho výroky prekročili rámec prípustnej politickej kritiky a môžu mať právne následky.
🤷🏻♂️ Kde sa to naučil?
(Link k celému článku je v komentári)
Ja osobne sa pripájam, začínam mať na tohto klauna v poslednom období vážnu alergiu - hlavne keď si zvážim jeho profesionálnu históriu v kontraste s nadrapenými komentármi v podstate na ľubovoľnú tému.
jj, expert na vsetko, pritom presiel rovno zo skoly do stranickych struktur Hlasu. Skusenosti ziadne, ale rozumy rozdava. Neskutocne slizky a drzy clovek. Mohol by narazit podobne ako TOSMA3, mozno by sa potom spamatal.
Som velice zvedavý,či sa ozve súdna rada a hlavne pani "precedkiňa" M.Kosová,alebo sa budú tváriť,že o ničom nevedia ...
Smrad sopľavý Bartek,fuj,ale som naňho alergický
Nemali ste v minulosti taku skusenosti ako ja? Kedysi som pravidelne sledoval politicke diskusie (uz asi 3 roky nie) a obcas sa stalo, ze tam prisiel diskutovat niekto koho som nepoznal. A vzdy sa opakoval ten isty scenar...ak to bol kultivovany clovek s normalnym verbalnym prejavom neskor som zistil, ze patril k nejakej normalnej strane.
Ak to bol na prvy pohlad agresivny slizak, pripadne verbalne posobil ako debil a ja som po nom patral kto to je, tak sa ukazalo, ze to bol smerohlasak, SNS, ci Repbulika(LSNS).
Fakt si neviem spomenut, ze ci niekedy nastal opacny pripad..
Spominam to preto, ze ked som videl 1x pampusika tak si hned hovorim, ze co to za debila, odkial ten chlapec je? A potom, ze aha on je od nich, tak to dava zmysel.
Tak v hlase síce existujú 3 typy ľudí, ale majú spoločné DNA a to, že sú "smeráci". A ktoré sú tie 3 typy ľudí v hlase? No predsa tí, čo sa už obohatili na VF, tí, čo sa práve obohacujú a tí, čo by sa tiež radi obohatili na VF.
Podľa mňa sa tu mýlite v termíne "administratíva bláznov". Ona vie, čo hovorí a komu to hovorí. Oni vedia, čo majú za voličov, vedia to aj "smeráci" a neváhajú to využívať. Je to o chrapúnstve hovorcu a o hlúposti príjemcu.
stat, teda my, sa chysta zadarmo vycistit pozemok Istrochemu, patriaci Babisovi, od enviromentalnej zataze a tym zhodnotit jeho pozemok. Babis len zhrabne peniaze. No nie je to krasne? Aspon uz vieme o com bolo nedavne stretnutie Tarabu s Babisom. Viac vo videu od Demokratov: https://fb.watch/DlyQvIIV88/
Čo sa týka toho zloženia Trumpovej administratívy, celoplošne by som teda za odpoveď "blázni nie sú" ruku do ohňa rozhodne nedal. Oveľa horšie podľa mňa je, že ľudia čo takú reprezentáciu volia blázni úplne bezpečne sú ...
stat, teda my, sa chysta zadarmo vycistit pozemok Istrochemu, patriaci Babisovi, od enviromentalnej zataze a tym zhodnotit jeho pozemok. Babis len zhrabne peniaze. No nie je to krasne? Aspon uz vieme o com bolo nedavne stretnutie Tarabu s Babisom. Viac vo videu od Demokratov: https://fb.watch/DlyQvIIV88/
Toto je inak masaker. Dostal ho za par susnov kvoli tomu ze je znecisteny a teraz mu ho vycistime a on za par susnov ziskal dalsi megamajetok
Za prve nemali bielu farbu a za druhe vyjazdene kolaje neboli na sipke, ale vedla nej, takze je logicke, ze ju obisli. Co na tom nechapes?
Ved oni zachranili krizovatku, semafor a milion zivotov, pretoze keby nesiel semafor vies kolko by sa tam stalo nehod?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/infosec.sk/posts/pfbid0WFv6Ju2V29YfJM96KF2yPLh84My2NoLnrEsipog6hqomsmxewnNatebU35xDY7CJl
🇷🇺 MICHAL BARTEK A JEHO PRIATEĽ Z AMBASÁDY 🇷🇺
🇷🇺 Kým Matúš Šutaj Eštok, ktorého dnes Bartek obhajuje vystupoval v rokoch 2010 – 2012 ako falošný diskutér pod prezývkou TOSMA3 (z ruského то смотри – „tu pozeraj!“), o desať rokov neskôr, v roku 2020 sa Michal Bartek nechal odfotografovať s asistentom ruského vojenského pridelenca z ambasády v Bratislave.
🇷🇺 V roku 2023 bol autor dezinformačného portálu Hlavné správy, Bohuš Garbár, právoplatne odsúdený za trestný čin vyzvedačstva, keď sa ponúkol poskytovať informácie práve ruskému vojenskému pridelenecovi v Bratislave Sergejovi Solomasovovi - plukovníkovi ruskej vojenskej rozviedky GRU (Hlavná spravodajská správa Generálneho štábu ozbrojených síl RF).
👨🏻⚖️ Poslanec Bartek sa postavil na obhajobu svojho straníckeho šéfa a vo videu bez dôkazov obvinil sudcu z prepojenia na Moniku Tódovú, sudkyňu Pamelu Záleskú a bývalého predsedu Súdnej rady Jána Mazáka. Naznačil manipuláciu s prideľovaním spisov, čím fakticky vyslovil podozrenie zo spáchania trestného činu. Zverejnil meno sudcu, označil konanie za „progresívnu frašku“ a spochybnil nezávislosť súdnej moci. Podľa odborníkov, vrátane Via Iuris, jeho výroky prekročili rámec prípustnej politickej kritiky a môžu mať právne následky.
🤷🏻♂️ Kde sa to naučil?
(Link k celému článku je v komentári)
https://infosecurity.sk/domace/michal-bartek-ma-minulost-ku-ktorej-sa-dnes-neprizna/
Smrad sopľavý Bartek,fuj,ale som naňho alergický
Ak to bol na prvy pohlad agresivny slizak, pripadne verbalne posobil ako debil a ja som po nom patral kto to je, tak sa ukazalo, ze to bol smerohlasak, SNS, ci Repbulika(LSNS).
Fakt si neviem spomenut, ze ci niekedy nastal opacny pripad..
Spominam to preto, ze ked som videl 1x pampusika tak si hned hovorim, ze co to za debila, odkial ten chlapec je? A potom, ze aha on je od nich, tak to dava zmysel.
https://korzar.sme.sk/kosice/g/kriedove-odkazy-pri-technickej-univerzity-v-kosiciach?exit=eb70616d-339d-41d9-af9a-94107a530646#1f0c06d2-dd95-6ab0-a239-916afb033a5f
“‘Donald Trump’ is a very common name, there could be dozens of them across the country. Maybe even hundreds, if you include the ones who legally changed their names for attention.”
https://newsthump.com/2025/11/12/jeffrey-epstein-was-talking-about-a-different-donald-trump-insists-white-house/
Slovensko je dnes oproti USA úplny raj... čo sa tam deje, to nemá v civilizovanom svete nemá obdoby hádam od 2. sv. vojny ..
Prichadza zmena a obavam sa, ze nebude k lepsiemu. A nie, ludia okolo Trumpa nie su blazni. A to je este horsie.
Toto je inak masaker. Dostal ho za par susnov kvoli tomu ze je znecisteny a teraz mu ho vycistime a on za par susnov ziskal dalsi megamajetok
Ved oni zachranili krizovatku, semafor a milion zivotov, pretoze keby nesiel semafor vies kolko by sa tam stalo nehod?
len tolko k tomu
https://www.trencinak.sk/clanky/9950/foto-kuriozna-oprava-cesty-v-povazskej-bystrici-vyvolala-u-vodicov-vlnu-kritiky-vyjadril-sa-k-nej-aj-zhotovitel
tolko srandy, "mudrosti" a rozhorcenia okolo niecoho comu clovek nerozumie preco to je tak.