Kategórie
Bike-tech
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
a sobota tiez uz zadana-oslava..
verim ,ze pu bude stat za to,rozmyslali sme aj nad kohutkov-hrebenovku,ale neviem ako to casovo bude vychadzat-foxik sa ozve vecer ked pride na sk..
fox na tazkom HT??
jj aj ja som to uz pocul a este teraz sa pucim od smiechu
P.S. ak to niektori este nepochopili tak u neho je tazky celopruziak nad 12kg... a pevnak nad 10kg... hehe tak sa mate naco tesit
Calm down baby!!!
ad1: žiadne ht nie je(zatial) zatial som stále majitelom takeho krasneho maleho čuda... Zachovajte preto paniku.
ad2: Ja som len tak spomenul niečo a šikmo už z toho spravil totalnu masovku
ad3: žiadne modre znacky žiadne marikové horne dolne, to je na cely den v lete a nie ted. na to zabudnite.
ad4: Včera tu lialo cely den celu noc... teda aspon čo som pocul. Nebol som nevidel som.
ad5: Musel by som vyliať a vyčistit camel, od dubnice.
ad6: V sobotu idem na jednu ekšn...
foxik ide na speslovi...
takze uvidime sa rano na stanici-navrat ca.15.30
dnes som vôbec neplánoval nejaký dlhý výjad..že sa idem len tak pobrázdiť brezinu....no a nakoniec som skončil na inovci
....noa dnes na inovci bolo husto - organizoval sa hviezdicový výstup na inovec, v čase ked som tam bol tak chata plná, rad dlhý ako v BILLE v sobotu, ked funguje len 1 pokladna....cca 50-70 turistov.
....noa dnes na inovci bolo husto - organizoval sa hviezdicový výstup na inovec, v čase ked som tam bol tak chata plná, rad dlhý ako v BILLE v sobotu, ked funguje len 1 pokladna....cca 50-70 turistov.
tak, to sme sa tesne minuli, my sme odchadzali z chaty okolo 13:30 a isli sme na kotu a cez paluch. na chate sme stretli aj ROpakovu Zuzku, vravela, ze na kote bolo okolo 400
...dokonca sme zobrali aj my foxika na vrchol kam doteraz nevyliezol...a stalo to za to!
...timto mu aj dakujem za vybornu teamovu pracu="vymena manzeliek"...krasne som si na tej tvojej pojazdil...uz vidim ako sa budem na jar hupat na svojej novej...
...
krasnych ca.60km s prevysenim ca.2000hm...,a k tomu 2 super nacapovane plzne!..a ja s konnkym este hodinovy pridavok asfaltom do tn...-takze pri zastaveni pred domom som na tachaci nasiel krasne okruhle cislo-100!
PS:krasne fotky trauto alias zihallo!...tam co ukazujem na foxika chyba text:"vstavaj domino nebud sratchka"
a na jednej som sa sekol v nazve,spravny je:"vyslap na vrchol Zrnova 854,4"...