Keby ze este klasika 130ka na XC,tak sa to este nejako da,ale dvojku na XC,to nie je v poriadku Rozhodol by som sa medzi E*****nom a Torou 302,len o chlp drahsia ako Tora 302 je upraveny E*****n od Milana,nebudem znova omielat jeho + a -,to si mozes najst
a stane s neco keby som ju dal ne xc bike ? nechodim sice narocne zjazdy skor,, free les ´´a le podla mna lepsia ako moja capa T4 uz sa o nu trochu bojim vacsinou ide na doraz aj ked nechodime ziadne velke skoky
Neviem,ci hovorim dobre,ale Capa T4 by mala mat zdvih 80mm,takze prechod z 80 na 130 bude dost razantny a neviem,ci to tvoj ram vydrzi.Maximalne by som tam daval 120 (aj to je na XC bike dost,rozumne by bolo 110 max).BTW ako vravi jd5820,na FR/DH by uz mala byt pevna osa,tj. 20mm Dat si ju tam samozrejme mozes,nikto ti v tom nezabrani
Podla mna ta vidla je nepodarok vyrobcu ved kto by si daval na dirt dvojkorunku ? zbytocna zataz a freeride urcite nevydrzi. Radsej kup obycajnu duro, usetris aj na vahe...
Neviem,ci hovorim dobre,ale Capa T4 by mala mat zdvih 80mm,takze prechod z 80 na 130 bude dost razantny a neviem,ci to tvoj ram vydrzi.Maximalne by som tam daval 120 (aj to je na XC bike dost,rozumne by bolo 110 max).BTW ako vravi jd5820,na FR/DH by uz mala byt pevna osa,tj. 20mm Dat si ju tam samozrejme mozes,nikto ti v tom nezabrani
myslite ze by to ten ram nevydrzal ?
lebo rozmyslal som uz aj o Tore 302
Urcite pojde tora lepsie ako nejake duro, ktore je skor urcene na tlmenie skokov, dopadov (dirt)
Ak si vyberas medzi torou a duro, jednoznacne si kup toru (ak ti vydrzala RST, Tora vydrzi tiez)
takze moj nazor:
1. neviem naco by ti bola taka vidla na xc (ak vies co xc znamena)
2. ako vsetci hovoria je to vidla na enduro, DH a pod
3. nema pevnu os, co je dost divne
4. cela vyzera divne
5. zbytocna vahova zataz na xc
6. ram to nemusi vydrzat
7. a este by to vyzeralo hadam aj dost smiesne na tvojom biku (hod foto)
8. radsej si kup toru
No,ak ta Capa T4 ma skutocne 80mm zdvih,tak neviem,mozno nie,mozno ano,ale viacej si myslim,ze by pukol,alebo sa ohol,praskol Na XC je urcite lepsia Tora 302,ak mas na to nieco okolo 6000 Sk (200€) tak zober tuneny E*****n (odkaz som dal vyssie) Vazne by vyzerala na XC biku dvojkorunka
mijan To s tym kamaratom som trochu nepochopil,napis to spisovne,nie slangom Pochybujem,ze XC ram vydrzal 170,je to blud,jednoducho jeho geometria na to nie je stavana.Neviem,ci to chapem zle,ale z toho o kamaratovi sa to ani pochopit neda,bud ma na cocaine 170ku alebo uz neviem Takze tam chces dat 130ku Ak ano,tak vidno,ze vsetko usilie,co sme tu vynalozili je na prd
mam tam 80 napisal som sice xc ale po cestach sa mi moc neste ak netreba tak vobec chodime mensie downhilly (nic velke ziadne velke skoky ) (napr inovec ) vsetko co je v okoli skusim to risknut dam ta tu toru ak by to nahodou ram nevidrzal kupim novy ale oco ma zabije a s tym kamaratom je o tak ze ale pred 3 rokmi mu kupil oco bike ,celoodpruzeny trek , po roku zacal downhill a kupil cocaine so stancou neskor kupil mazorchu a stancu dal na treka so sutazami prestal a teraz behame spolu po horach ja na mojom a on na tom starom treku a podstata je ze zo 63 vidlice na trek dal stancu
Mas v tom gulas...Downhill nie je to,co jazdis ty,najdi si na YouTube nejake DH video,potom budes vediet,co to DH je Risk by bol,ak by si tam dal Duro,Tora bude najlepsia volba,ale tiez zalezi od zdvihu (asi taka 100ka by bola OK,130ka uz bude asi vela,ale stale lepsie,ako to Duro).Nejak sa mi ten Trek nezda,ale to nie je teraz podstatne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..a toto nie je vidla na XC
v žiadnom prípade. to je na downhill a freeride takáto vidla
Rock Shox Dart
SR Suntour E*****N
Rock Shox Tora 302
Ak si vyberas medzi torou a duro, jednoznacne si kup toru (ak ti vydrzala RST, Tora vydrzi tiez)
1. neviem naco by ti bola taka vidla na xc (ak vies co xc znamena)
2. ako vsetci hovoria je to vidla na enduro, DH a pod
3. nema pevnu os, co je dost divne
4. cela vyzera divne
5. zbytocna vahova zataz na xc
6. ram to nemusi vydrzat
7. a este by to vyzeralo hadam aj dost smiesne na tvojom biku (hod foto)
8. radsej si kup toru
No,ak ta Capa T4 ma skutocne 80mm zdvih,tak neviem,mozno nie,mozno ano,ale viacej si myslim,ze by pukol,alebo sa ohol,praskol