Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
-20% Juice Lubes Frame Juice Gloss obnova lesku, sprej, 400 ml
10,39 €
-20%
MOC 13,89 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
co s tym chces robit?
Predvianocne zamyslenie
Nerozumiem tomu, preco musime stale dokola riesit to, ci niekto jazdi na ceste abo v lese, ci na trojkolke abo na jednokolke, ci je prave to jeho zameranie hodnotnejsie ako zameranie druhych... So skoro pionierksym heslom "Menej skatulkovania a viac jazdenia" na vecne casy a nikdy inak.
To je len postpubertalna moda.Z lesa sa nechodi na cestu a na hetie lesne asfalty by som chrta nikdy nezobral.Treba si ist vyskusat pezinsku babu a drbnutych motorkarov v protismere pripadne kamionistov a uzke cesty na pernek a la žitný...hned vas prejde smiech.
a ne saskovat na hradzi medzi korculiarmi.
1. Po bufet Na obratke sa predsa nebudem drbkat hore medzi korculiarmi ked uz od podchodu z Petrzalky je oficialna cyklotrasa vedena spodom mimo hradze az po spominany bufet a mimo korculiarov, pre ktorych je vyhradena prave ta vrchna cast.
2. Ak si niekedy siel od bufetu dalej, tak korculiarov tam skoro nestretnes a aj tam sa da ist (od galerie Danubiana) opät spodom mimo hradze keby si s tymi dvoma korculiarmi na 5 km useku mal problem.
3. Na druhej strane hradze od osobneho pristavu je situacia s korculiarmi 50 krat lepsia, takze to je dalsia alternativa.
4. Jazdenie na cestaku z Pezinka abo z Perneku na Babu pomedzi motorkarov nie je to, po com my priemerni cyklisti tuzime a hlavne sa tam ani neda dostat kedze po beznych cestach neplanujem jazdit.
Ako som pisal chrta by som si nikdy kvoli hradzi a lesnym pracovnym asfaltom nekupil.
bodka.
ked tie bajky su tak lacne a tak pekne, no nekup to...
ja len upresnim, ze z toho silnicka nebude, ale fitness bike, barany som uz hodil do kosa, aj s tymi divnymi packami na nich
Ebay?....
a ne saskovat na hradzi medzi korculiarmi.
triky: neviem, ake mas skusenosti, ale ja na hradzu chodim len vtedy, ked nestiham cez den, tak aspon v lete o 19 idem na nejaku hodinku dve ... inac chodim tade, kade posielas nas ziletkarov .... baba, pernek, lozorno, kosariska, biely kriz .. atd
Toto sa už podoba na fotoaparat.......
hehehehe
drotar 40ka, danix64 60ka a charlie 50ka
Pozor, Mufin tiez foti Nikonom.Takze uz traja.
ta vitaj v klube
aj davhan obcas vytiahne Nikona do lesa, takze nas je viac