W znamena Woman (Cize ma geometriu prisposobenu zenskej anatomii)
Pre muzov je tento model: http://www.canyon.com/rennraeder/specs.html?b=821
Ako jeden z mala ma hlavovu trubku s meniacim sa priemerom.
canyony totiz predavaju myslim vyhradne cez internet, preto maju ceny lepsie ako ine znacky, kedze na nich nezaraba ziaden predajca v kamennom obchode. cize si to normalne objednas (http://www.canyon.de) a oni ti to poslu, postovne je myslim nejakych 30 ojro, co pri ich cenach bajkov nie je take zle. aspon tolko moje vedomosti...
Prečo to musí byť Ultegra a nie 105? Alebo campa zhruba v oblasti Mirage - Veloce - Centaur?
co myslis, ze kebyze chce jazdit campu, tak by zhanal shimano ?
a preco sa rozhodol pre ultegru a nie pre 105 ? podla mna preto, ze 105 je skor turisticka sada, ako sada na pretekanie... a momentalne sa ultegra predava za slusnu cenu
beriem to tak, ze spadassim to chce na pretekanie a nie len an take vyvazanie sa. Z toho som napisal to, co som napisal, ze ked, tak radsej ultegru, ako 105. Ultegra je lahsia, ma vacsiu zivotnost a urcite je aj kvalitnejsia, ako 105.
Ak sa spytas hocikoho, kto zavodi, ci ultegru, alebo 105, tak ti povie vacsina aj tak, ze ultegru. Malokto si da na aktivne pretekanie 105.
No ja mám dodnes Sh105 komponenty z r. 1993 funkčné, a to som ich nešetril - a keď som ich kupoval, vypeňoval som, že nemám na Ultegru, "kvôli životnosti" a druhý fakt je, že dnes je cenový rozdiel 105->Ultegra v podstate zanedbateľný (som si pozrel za koľko sa dá čo zohnať). Na "naozaj pretekanie" by som vyberal Duru alebo Ultegru (SL), ale aj tak nechápem vylúčenie Campagnola z výberu (beriem argument, že je drahšie).
Na "len také vyvážanie" sa robia trochu iné komponenty, desím sa ti položiť otázku na čo podľa teba je Tiagra alebo Sora, keď pod nimi je ešte 2200. Celkove by som povedal že u nás sa to trochen s komponentami preháňa, každému srdco ***** po top sadách, ja som sa Deore bál ako čert svätenej vody a čo prvé potrebovalo vážny servis bola almost top Reba...
Mimochodom o pretekaní reč nebola, alebo som si niečo nevšimol? 50 K ani nie je cena racing grade bicykla (čím nevravím, že sa na takom bicykli nedá dobre pojazdiť, prípadne aj na zodpovedajúcej úrovni niečo povyhrávať).
Šírer 702 Carbon (vidla a zadná stavba karbónové) s Campagnolo CENTAUR ULTRA-TORQUE 10x2 - 43 290 Kč
tulenik --> treba sa spytat spadassina preco shinamo a nie campu .
ja tiez uprednostnujem shimano pred campou. Jednoducho mi nesedi to ich radenie s palcom. inac proti campe nic nemam. teda este tie ich brzdy mi nejako nepasuju ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.canyon.com/rennraeder/bike.html?b=822
Pre muzov je tento model:
http://www.canyon.com/rennraeder/specs.html?b=821
Ako jeden z mala ma hlavovu trubku s meniacim sa priemerom.
co vy nato pomer cena-vybava. Akurat neviem ci 58 je dost velky premna mam 188cm
http://www.fondriestbici.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=87#
bol si blizsie
aku vybavu by si chcel na tom bajku ? chcel by si karbovy ram, alebo hlinik ? alebo hlinik + zadna stavba carbon ... potom sa lahsie odporuca bike
co vy nato pomer cena-vybava. Akurat neviem ci 58 je dost velky premna mam 188cm
na vysku 188 ti 58 uplne staci ....
ja mam 184 a mam 52 sloping (cize 56 klasicky)
co myslis, ze kebyze chce jazdit campu, tak by zhanal shimano ?
a preco sa rozhodol pre ultegru a nie pre 105 ? podla mna preto, ze 105 je skor turisticka sada, ako sada na pretekanie... a momentalne sa ultegra predava za slusnu cenu
Mimochodom, čomu hovoríš turistická sada?
Ak sa spytas hocikoho, kto zavodi, ci ultegru, alebo 105, tak ti povie vacsina aj tak, ze ultegru. Malokto si da na aktivne pretekanie 105.
Na "len také vyvážanie" sa robia trochu iné komponenty, desím sa ti položiť otázku na čo podľa teba je Tiagra alebo Sora, keď pod nimi je ešte 2200. Celkove by som povedal že u nás sa to trochen s komponentami preháňa, každému srdco ***** po top sadách, ja som sa Deore bál ako čert svätenej vody a čo prvé potrebovalo vážny servis bola almost top Reba...
Mimochodom o pretekaní reč nebola, alebo som si niečo nevšimol? 50 K ani nie je cena racing grade bicykla (čím nevravím, že sa na takom bicykli nedá dobre pojazdiť, prípadne aj na zodpovedajúcej úrovni niečo povyhrávať).
Šírer 702 Carbon (vidla a zadná stavba karbónové) s Campagnolo CENTAUR ULTRA-TORQUE 10x2 - 43 290 Kč
ja tiez uprednostnujem shimano pred campou. Jednoducho mi nesedi to ich radenie s palcom. inac proti campe nic nemam. teda este tie ich brzdy mi nejako nepasuju ....