Cawte...Neviem sa rozhodnut medzi 3 bajkami Ctm Raptor Disc , Pro a Author A-gang.Chcel by som to Downhill a jumpy ale aj na dlhsie trate co by bolo pre to najlepsie? Popripade by som kupil Raptor Disc alebo A-gang a ktomu nejaku lepsiu vydlu (napr 150 mm) na zjazdy. Pls poradte mi vdaka.
Hej Pro? ale ten starsi 2008 ,kde je ta predajna a kolko stoji?
PS:Moji kamarati ma presviedcaju aby som si kupil ten starsi Raptor disc vraj to mam lepsie (asi mi budu zavidiet).
Hej Pro? ale ten starsi 2008 ,kde je ta predajna a kolko stoji?
PS:Moji kamarati ma presviedcaju aby som si kupil ten starsi Raptor disc vraj to mam lepsie (asi mi budu zavidiet).
1. Raptory 2008 su uz neni 2. Raptor PRO je lepsie ako disc 3. CTM raptory su na***** bajky !! 4. Uz su iba raptory 2009 5. zober si radcej pro !!
Takze ked si kupis raptor Disc tak po dvoch mesiacoch budes pi.covat jak svina ze je tam vsetko nahovno atd. Zistis ze pri DH ti vkuse pada retaz a tak sa rozhodnes pre napinak, to bude hned investicia 2-3litre lebo budes musiet aj kupit pilu. Hned po prvej jazde si uvedomis ze potrebujes inu vidlu a samozrejme chces na pevnu os tak si kupis za niekolko tisic vidlu, potom das aspon 1500sk za naboj a dalsich 1000sk za vyplet, o rafiku ani nehovorim. Brzdy su tam tiez napecko. Kup si fakt ten raptor pro. Hovorim z vlastnej skusenosti. Ja som kupil pred letom KGB bullet za 14, teraz som si kupil za 11 foku, za 2 koleso, 2.5 napinak aj s pilou, teraz este musim kupit plaste za 2.5 lebo tie povodne boli take shity ze sa hned zodrali, a este si musim kupit brzdy, predstavec a mozno aj stredovu os....no proste az mi je zle kolko to zere love. A preto ked trochu zainvestujes hned na zaciatku tak mozno v buducnosti nebudes mat taketo problemi...
Takze ked si kupis raptor Disc tak po dvoch mesiacoch budes pi.covat jak svina ze je tam vsetko nahovno atd. Zistis ze pri DH ti vkuse pada retaz a tak sa rozhodnes pre napinak, to bude hned investicia 2-3litre lebo budes musiet aj kupit pilu. Hned po prvej jazde si uvedomis ze potrebujes inu vidlu a samozrejme chces na pevnu os tak si kupis za niekolko tisic vidlu, potom das aspon 1500sk za naboj a dalsich 1000sk za vyplet, o rafiku ani nehovorim. Brzdy su tam tiez napecko. Kup si fakt ten raptor pro. Hovorim z vlastnej skusenosti. Ja som kupil pred letom KGB bullet za 14, teraz som si kupil za 11 foku, za 2 koleso, 2.5 napinak aj s pilou, teraz este musim kupit plaste za 2.5 lebo tie povodne boli take shity ze sa hned zodrali, a este si musim kupit brzdy, predstavec a mozno aj stredovu os....no proste az mi je zle kolko to zere love. A preto ked trochu zainvestujes hned na zaciatku tak mozno v buducnosti nebudes mat taketo problemi...
presne moja rec xD aj ja tak robim lae mne to spravia v predajni
ano je
//ako pozeram tak chces s tym bikom jazdit DH aj street, na tvojom mieste by som si vyskladal Caprnku Evo s poupravenou geometriou, ale by som niekde v bazare pohladal stary LF dragstar alebo Cocaine
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v nasej predajni ho dostanes xD cyklosport3000
presne moja rec xD aj ja tak robim lae mne to spravia v predajni
preco ved 2009 PRO ma lepsie brzdy len ma mensi zdvih vidlice 100mm
a to ti tam urcite vymenia za duro FR20/150mm
tu vidlicu si das vymenit v predajni ako sa to aj robi to ti odpocitaju a pripocitaju new cenu
//ako pozeram tak chces s tym bikom jazdit DH aj street, na tvojom mieste by som si vyskladal Caprnku Evo s poupravenou geometriou, ale by som niekde v bazare pohladal stary LF dragstar alebo Cocaine