majstri sveta jak keby to jedno nebolo kolko ma kil...mam pocit ze nikoho z vas tu jazdenie nezivy a tazsie bicykle su aspon odolnejsie, nie 6kilove hrkalky
berte to s nadhladom, ale poviem vam tak, ze som uhnal cloveka, ktory mal Princa myslim a ja som bol na starom ocelaku a tam bol vahovy rozdiel urcite markantny, tam islo o kila nie gramy
minuly rok v Klastore na pretekoch bol cely cas za mnou chalan na starom klasickom favorite, ktory sa cyklistike nevenuje, tusim hovoril, ze proficky behava. Tiez to boli kilove rozdiely, aj ked moja merida zdaleka nie je pierko
Osobne sa priklanam k nazooru, ze sialene stahovanie gramov dolu, ma niekedy skor "prestizovy" nez treningovy podton. Mimochodom niekde som cital studiu o tzv. unave materialu, kt. je u karbonu o 60% vyssia.
Osobne sa priklanam k nazooru, ze sialene stahovanie gramov dolu, ma niekedy skor "prestizovy" nez treningovy podton. Mimochodom niekde som cital studiu o tzv. unave materialu, kt. je u karbonu o 60% vyssia.
to asi bylo napsané jinak s tím carbonem většinou všichni tvrdí že je to naopak.
to odlehčování kola samozřejmě do určité hranice, ale je sakra poznat jestly má silnička 7 nebo 8kg
2kubad : a nestacilo by tie 2 kg schudnut alebo ich prerobit na svalovu hmotu co by potiahla aj tie creva plne sraciek ? ( to neplatilo pre tvoju osobu , len reakcia na to divne znizovanie vahy toho nespravneho materialu )
2kubad : a nestacilo by tie 2 kg schudnut alebo ich prerobit na svalovu hmotu co by potiahla aj tie creva plne sraciek ? ( to neplatilo pre tvoju osobu , len reakcia na to divne znizovanie vahy toho nespravneho materialu )
stačilo a moóóóc bych to potřeboval , ale pořád bude platit to co sem na psal o váze kola
Cafte všetci. Som na tomto fóre úplne nový.
Na marec mám objednaný nový cesťák - môj prvý v živote. Priznám sa, že som na žiadnom ešte nikdy nesedel. Idem sa doslova učiť a zoznamovať s technikou a správaním biku.
Doteraz som jazdil a jazdím na MTB. No keďže rovnako rád jazdím cestu ako aj terén tak po 14 rokoch som dospel, že ma to už na tom odporovom biku na asfalte nebaví. Určite nie som výnimka, že chcem mať rôzne biky na rôzne povrchy.
Rád si prečítam nejaké rady od vás, čomu sa ako nováčik na žiletke vyvarovať aby som sa do týždňa nedorazil. Pomocné kolieska som demontoval už v 5-tich rokoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... ach jaj ... to zasa bude reci .....
je pravda že tam není nic extra těžkého, ale aby mělo kolo 7kg musí tam být už opravdu lehké díly.
berte to s nadhladom, ale poviem vam tak, ze som uhnal cloveka, ktory mal Princa myslim a ja som bol na starom ocelaku a tam bol vahovy rozdiel urcite markantny, tam islo o kila nie gramy
to asi bylo napsané jinak s tím carbonem
to odlehčování kola samozřejmě do určité hranice, ale je sakra poznat jestly má silnička 7 nebo 8kg
stačilo a moóóóc bych to potřeboval
3194.5g
Na marec mám objednaný nový cesťák - môj prvý v živote. Priznám sa, že som na žiadnom ešte nikdy nesedel. Idem sa doslova učiť a zoznamovať s technikou a správaním biku.
Doteraz som jazdil a jazdím na MTB. No keďže rovnako rád jazdím cestu ako aj terén tak po 14 rokoch som dospel, že ma to už na tom odporovom biku na asfalte nebaví. Určite nie som výnimka, že chcem mať rôzne biky na rôzne povrchy.
Rád si prečítam nejaké rady od vás, čomu sa ako nováčik na žiletke vyvarovať aby som sa do týždňa nedorazil. Pomocné kolieska som demontoval už v 5-tich rokoch.