Stal ma 900 Eur, navyse k nemu bola zadarmo ta prilba - Bell X-ray (vyborna).. S bajkom som tiez velmi spokojny. Kupovane v Kaktus bike BA. Mal som limit 1000€ a bolo mi povedane, ze za tu cenu je to jeden z naj celopruziakov na trhu.
ad riť - trvá to relatívne dlho a stojí relatívne dosť, nájsť pre svoju riť to správne sedlo
...sorry, už si nepamätám nick, ktorý sa pýtal na gate s vložkou, aby ho nebolelo pozadie a na ktorého si reagoval Ty aj kimlo... ale mám k tomu ešte jednu pomôcku: riť treba hlavne ojazdiť, lebo bude boľavá, aj keď budú gate aj sedadlo, poznám z vlastnej skúsenosti. Sedadiel som vymenila na svojich bikoch niekoľko, až konečne "sadli". Sú to pánske "tvrďule", sú super, to cesťácke niečo teda stálo, ale keď bolí celý človek len kvoli tomu, že sedadlo je na figu, peniaze potom už prestanú byť až tak smerodajné, ak človek potrebuje nachytať seriózne objemy. Cyklogate zásadne priamo na človeka, nerobia chyby len ženy, a ono hocičo pod cyklogaťami vie spraviť niekedy sakra otlak alebo podráždenie a to potom inak bolí.
Ad:kimlo - krém je super vec, keď je problém s neojazdenou zadnicou, alebo keď v úpeku už od spotenia cyklovložka "neberie" a začínajú vznikať spareniny.
(na strane 116) Áno, záleží. Okrem iného. No čo ušetrí na hmotnosti XT, to pokazí tou kapsou v ráme (stačí pod zadkom, aj keď aj ja som "za mladi" vozieval ovešaný bike).
Hehe, moje "za mladi" boli tie isté. Vždy som si predstavovala, že horský bike sú nosiče, kapsičky, brašne...naváľala som si ich na svoj prvý MTB pred štyrmi rokmi toľko, že keby bol na mňa spadol, bol by ma s tým nákladom zožehlil. Že srnka potom nevládala ťahať, fučala a bikovanie bolo utrpenie pre mňa aj spolujazdcov, netreba popisovať...a po vlastnej skúsenosti na nového miláška išla len predná a zadná blikačka a fľaša (ani blatníky, pre seba ich považujem za zbytočné gramy navyše).
Kedysi som mal tiez rozne brasne, pumpy, flasky na biku. Dnes uz viem, ze to mam vsetko nosit na chrbte. Z biku islo dole vsetko, co tam naozaj nepotrebujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúsoček od Kremnice nad vodnou nádržou Veterník...
Rám : ALLOY 7005 DB HYDROFORMED 120 MM
Tlmič : SUNTOUR RAIDON DA 190 MM
Vidlica : SUNTOUR XCR 120 MM HLO LOCK OUT
Hlavové : AHEAD SET 1.1 / 8
Kľuky : SHIMANO FCM 442 22X32X44
Stredové zloženie : CH-51 / 68 / 111 W / BOLTS
Predstavec : LP XC 90 MM BLACK GLOSSY
Sedlovka : LP XC COMP 6061 31.6X350
Riaditká : LP XC COMP RIZER 606108 25.4X660 MM
Prešmyk : SUNTOUR XCR4
Menič : SHIMANO DEORE
Brzdy : SHIMANO BRM486 160 / 160 ROTORS
Radenie : SHIMANO DEORE
Sedlo : LP PFF TECH WHITE
Kolesá : RIMS MACH1 SUBZERO 32T / HUBS SHIMANO RM65
Kazeta : SHIMANO HG50 9S 11X32
Plášte : HUTCHINSON TORO 26X2.15
Váha : 14.1 KG
...sorry, už si nepamätám nick, ktorý sa pýtal na gate s vložkou, aby ho nebolelo pozadie a na ktorého si reagoval Ty aj kimlo...
Ad:kimlo - krém je super vec, keď je problém s neojazdenou zadnicou, alebo keď v úpeku už od spotenia cyklovložka "neberie" a začínajú vznikať spareniny.
Hehe, moje "za mladi" boli tie isté. Vždy som si predstavovala, že horský bike sú nosiče, kapsičky, brašne...naváľala som si ich na svoj prvý MTB pred štyrmi rokmi toľko, že keby bol na mňa spadol, bol by ma s tým nákladom zožehlil.
Rám : Specialized Enduro Expert 2006 150mm
Tlmič : FOX DHX5 Air
Vidlica : Z1 Sport 2006 130mm /onedlho ju prehodim na 150mm/
Hlavové : Longus na priemysloch
Kľuky : Shimano SLX
Stredové zloženie : Shimano SLX
Predstavec : Amoeba
Sedlovka : BBB
Riaditká : Commencal
Prešmyk : Shimano Alivio - ked budu $$ zmenim
Menič : Shimano XTR
Brzdy : Avid Juicy Three 203mm