Kategórie
Bike-techposledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
ak pocasie dovoli, rad by som sa tento tyzden pozrel na Racu - nevie niekto, ako to tam momentalne vyzera?
//thx za link katko, v stredu sa tam snad dostanem, dam potom vediet.. hlasia sice dazd, ale vsetci vieme, aka je spolahlivost tychto nasich predpovedi
myslím, že úplne hore už nebude veľa snehu, skôr by som povedal, že ako tradične na tých tienistých miestach...
Cesta z Vranče na "Kohútí horu" je můj domácí terén (půlhodinka navečer)
viewtopic.php?f=10&t=11513&start=765 (jedna z fotek)
To je můj Kohútkovský sparingpartner. Má tam v jedné zatáčce zakreslenou dráhu letu
zabludil som do tejto vasej temy len nahodou ale ked vidim tuto fotku nemozem si odpustit... keby mal ten Nobby ruky tak ta vyplieska za takyto vyjazd pekne po holej... ale ako tak pozeram tak vobec to tu nie je ojedinele. Nechapem, vsak v Ziline a okoli je taka pekna priroda a urcite aj dobre podmienky na MTB... a vy sa tu vozite po asfalte...
Smer: Stranavy (teren) - Visnove - Turie - Zdobiná - Roveň - vleky - Višňové - pod Hoblíkom - Polom - Saračníky až martinská strana (podľa nálady, síl, počasia) - Strečno - pravdepodobne pod Kosovú na Stráňavy - ZA..alebo možnosť dohody a úpravy trasy
Účastníci: ja + iceman + všetci čo sa pridajú sú vítaní, tempo: zvládnuteľné..počasie: OK
No pojazdi tú Raču a potom prihoď nejakú mapku, až mám nejakú inšpiráciu na jazdenie, lebo ma už nebaví furt po tom istom chodiť
Neviem kedy si tam bol naposledy ale ta červena sa moc neudržuje tak sa chodí okolo hraničných kameňov a na rycieroveej som nikdy nebol ale je to riadny kopec!!