Musim dat tieto fotky lebo biker uvedeny hore sa urazil za fotky na ceste
Zopar mojich chutoviek v podani Pajda
Takto sa ti verejne ospravedlnujem Velke prepac
Ja si tu asi sam pisem . No nic. V Bardejove sa nam chysta cyklo vyjazd na slnecny majer. Vyzera to celkom pekne. web stranka: http://www.kstbardejov.wbl.sk/Najblizsie_akcie.html
Nizsie najdete informacie a mapu. Pridam aj plagat
...včera išla prihláška na Dema Fatranský maratón (aj Kubiak). Nepridá sa nejaký odvážlivec
...ten slnečný majer vyzerá zaujímavo, ale je tam veľa asfaltu na môj vkus. Ale hlavne, že sa niečo deje v týchto končinách. Ešte pouvažujeme, podľa okolností..
...niekoľko fotiek z sobotňajšieho výjazdu na Žobrák. Bolo fajn, len po hrebeni sú úseky posiate kopami orezaných konárov,ktoré ani obísť ani prejsť. A ten zjazd Armstrong šľapal jak hodinka, je to borec
...pozerám, že už vieš robiť panorámy. Tak na perfektné kruhové výhľady treba vyšliapnúť na Minčol. Len chytiť dobré počasie. Takže, nasledujúca zastávka - Minčol...nevystupovať
Ahaaa... obrázok 003 ma zmýlil tá budova vpravo vyzerá ako stará pošta na Dlhom rade...dosť sa nechytám, vo svojom rodisku som nebola dobrých 6-7 rokov...
...v minulosti v tej budove bola kolkáreň a na poschodí bolo ústredie SZM, či čo to bolo. V chodníku je ešte mosadzný poklop s menami členov skupiny Rolling stones. Inak je to pekne zašité...
Rozmyslam nad tvojim fotom z vyhliadky na Zobraku, ci medzi rozhlanou na Zobraku a rozhladnou na Stavku stoji nejaky kopec, ktory by im branil v priamom vyhlade. Myslim ze nie...
(su vzdialene asi 38 km vzdusnou ciarou)
Tam niekde vzadu v lavej casti na 1 foto je asi hreben cergova. (boli trosku zle podmienky a slaby fotoaparat na taketo foto)
(to s tou rozhladnou na Stavku dobre machrujem, co? som tam bol v nedelu! )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zopar mojich chutoviek v podani Pajda
Takto sa ti verejne ospravedlnujem
web stranka: http://www.kstbardejov.wbl.sk/Najblizsie_akcie.html
Nizsie najdete informacie a mapu. Pridam aj plagat
Neukazuje nahodou zle cas pri odoslani spravy?? O hodinku menej ako tak pozeram
...ten slnečný majer vyzerá zaujímavo, ale je tam veľa asfaltu na môj vkus. Ale hlavne, že sa niečo deje v týchto končinách. Ešte pouvažujeme, podľa okolností..
Fakt super vyjazd. Musime dakedy zopakovat. Keby nieco, dajte vediet
...to je na Dlhom rade?...
Rozmyslam nad tvojim fotom z vyhliadky na Zobraku, ci medzi rozhlanou na Zobraku a rozhladnou na Stavku stoji nejaky kopec, ktory by im branil v priamom vyhlade. Myslim ze nie...
(su vzdialene asi 38 km vzdusnou ciarou)
Tam niekde vzadu v lavej casti na 1 foto je asi hreben cergova. (boli trosku zle podmienky a slaby fotoaparat na taketo foto)
(to s tou rozhladnou na Stavku dobre machrujem, co? som tam bol v nedelu!