tak ja s bratrancom sa k Vam pripojime tam ako sa napaja cesta z visnoveho na asfaltku zo stranav na polom a kolega pride z Martina hore na javorinu...
No vyvádzať hm ... ja som to používal len kôli ceste do ZA a a T.. no ale tak ak si to moc praješ možno dojdem aj na VD ale možno nestihnem o 10:00, takže to bude na tvoje svedomie !?
Z fľaštičiek vám neodpijem , bo v sezóne (peľovej) je zo mňa abstinent.
Ešte som sa chcel spýtať, či sa oplatí zobrať fotoaparát - teda či sa bude tráviť čas vytváraním nejakých akčných momentiek.
2 iceman: zajtra sa snáď stretneme v Porubskej doline.
Berco, ak ti ešte stále puká zadná stavba na biku pri zábere viem kde je problém, dnes akurát robím generálku pred výjazdom. Treba však dať pravdepodobne kľuky dole potom.
jj, uvidíme sa tam, na poslednú chvíľu som našiel odvoz, predsa len sa mi na preteky nechce šlapať Bude to taká rozohrievačka na nedeľu. A foťáky treba brať, určite bude čo fotiť.
Tak poopravim sa: Po dnesnom vyjadze uz zatra urcite martinky nedame (my lenivci z IT). Ale mozno to nejako potlacime na Mincol a odtial cez Saracniky, sedlo Javorina, a po modrej do Strecna... Pripadne ak by sa nam MOC chcelo, tak na Krizavu a potom cez Skalku do Turia, takze ak by sme sa tak nejako rozhodli, tak sa ozvem Bercovy, ze kde sa aktualne nachadzate, aspon na jednu fotozu na Krizave. Forkymu totiz ide 17:40 vlak (posledny co bere biky)... A poznate nase tempo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj o 10:00
Ešte som sa chcel spýtať, či sa oplatí zobrať fotoaparát - teda či sa bude tráviť čas vytváraním nejakých akčných momentiek.
Berco, ak ti ešte stále puká zadná stavba na biku pri zábere viem kde je problém, dnes akurát robím generálku pred výjazdom. Treba však dať pravdepodobne kľuky dole potom.
jj, uvidíme sa tam, na poslednú chvíľu som našiel odvoz, predsa len sa mi na preteky nechce šlapať