Ako to bude tento rok so startom?? a popripade je nejako predznacena trasa keby som si to chcel ist najazdit alebo podla coho sa da v terenne orientovat aby som zbytocne nepobludil??
Dik za odpoved
Stretneme sa v Brezne
Trat pekna, pocasie prekrasne ( az na ten vietor ), jedlo vonave, organizator ( resp. rozhodca ) staznost vypocul ale to bolo bohuzial z jeho strany asi tak vsetko , trebalo by nad tym pouvazovat a niektory spoluobcania by si mali vstupit do svedomia a nepozmenovat znacenie trate .
Ja som bol z Brezna trosku sklamany, co sa trate tyka. Po lahodkach v Partizanskom a minuly tyzden v Stranavach, kde som si trate fakt uzil, toto tuna som len pretrpel-hlavne zjazdy, tie navozene kamene na lesnych cestach boli o drzku aj pre bike.Aj vyhlady nic moc, a obzeral som sa poctivo. Este aj tie luky dolekopec musim skritizovat, lebo tam bolo velke mnozstvo malych bubnov za sebou, co cloveka pri cez 50km/h vyhadzovali z bicykla . No proste Brezno do buducna skrtam z kalendara.
Pekny pretek, vyjazdy nadherne az na ten vietor obcas, ale nic hrozostrasne. V zjazdoch na moj vkus trocha moc smikalo, ale dalo sa to prezit, ale celkovo to bola velmi podarena akcia. Dobra organizacia. Vytkol by som len slabe ceny pre vytazov mladsich kategorii ( konkretne juniorov ), ale to je zrejme len vec sponzoringu a robime to predsa pre radost.
to Orsigo77: niekto si skratil trat? Lebo ja som minuly rok podaval staznost na nejakych dvoch bikerov co ma predbehli a pritom pocas preteku som ich ani nevidel...
Pred ucastou na dnesnom maratone ma najskor odradzovala vzdialenost z TN, ale nakoniec musim povedat, ze nelutujem tento vylet... S organizaciou preteku (znacenie trati, chutne papanicko...) som bol velmi spokojny a nabuduci rok sa urcite vratim.
Dakujem organizatorom za vyborne odvedenu pracu!
Organizácia, usporiadatelia na trati, značenie, strava(ta kofola to bolo prekvapko oproti propozíciam!?), policajti, vyber trate s krásnymi výhľadmi na Nízke Tatry, Pre mňa prekvapivo náročný záver. Jeden z kvatitne organizovaných cyklomaratónov.
nadherny maratonik, skutocne vydarena trat, aj s vynikajucim znacenim+ TIE cedulky pred obcerstvovackami boli super az na informacnu kilometraz, ale aspon si clovek myslel ze po 50 m presiel 1km, co dodalo este viac energy nez tie iontaky ( btw- mohlo by sa to aj castejsie vyskytovat takketo informacne cedule). A zjazdy? no nemuseli niekomu vyhovovat tie sotky 2, vdaka breznanci super maraton, na rok OPAT ak dozijeme
oproti minulému roku zmena k lepšiemu. na začiatku bol síce trošku chaos s parkovaním, keďže sme ako minulý rok išli zaparkovať pred tesco. našťastie nás regulovčík hneď usmernil. Prezentácia prebehla úplne hladko. Chválim bohatú náplň igelitiek (asi bolo ťažké zohnať toľko sponzorov). Trať sa hodne zlepšila. To prvé tiahle stúpanie mi celkom vyhovovalo, keďže som sa dostal do tempa, ktoré mi nerozhádzal prípadný zjazd. Prvá občerstvovačka prišla pomerne skoro. Podľa propozícií mala byť cca na 12km a podľa môjho tachometru cca na 7-8km. Hore ma trošku prefúkol chladný vzduch a po zjazde som mal problém znovu šľapať, ale za chvíľku som to rozchodil. Šotolina mi nevadila, aj keď miestami som mal na tých kameňmi posypaných miestach strach, že sa vysypem. Zvyšok trate už bol v pohode, najmä ten výživná stojka k majáku. Nápis "sorry" na strome krížom cez cestu hodne pomohol. Ináč by som už nadával. Ale keď sa nedá, tak sa proste nedá. Dojazd do ciela bol trošku nečakaný. Zabočil som do ľava a zrazu koniec (ja som chcel ísť ešte kolečko okolo ihriska ) Po dojazde umývanie bikov, teplá sprcha a teplé jedlo (trebalo síce dlhšie čakať, ale myslím, že to stálo za to). Tombola bola veľmi bohatá (škoda len že som nič nevyhral ). Celkovo hodnotím maratón za 1. Dal by som aj hviezdičku, ale priestor cieľa bol taký.. ako by som to... betónový .
Vďaka usporiadateľom! Výborné značenie, rýchla prezentácia,žiadne úzke miesta na trati po štarte, nadštandartné WC +teplá sprcha, vyhlasovanie výsledkov i tombola rýchlo odsýpali. Jediné malé mínus za dlhé rady na jedlo a pitie.
Zmena trate myslím tiež prospela, hlavne záverečné zjazdy boli celkom fajn.
O rok dúfam znovu.
Brezno svojim profilom vzbudzovalo respekt, ale musim skonstatovat, ze to bol pekny pretek. Setril som si sily, ale do ciela som prisiel celkom v pohode. Uvodny sprint, hrebenovka, krasne rychle zjazdy po luke tak toto mozem kedykolvek. Organizacia bez chybicky a zvlast dakujem takej milej peknej babe na obcerstvovacke, ktora mi olupala banan kym som pil jednoducho bolo to pekne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vdaka!
... v tombole
Dakujem organizatorom za vyborne odvedenu pracu!
http://*****saweb.google.cz/oveckaberta/Biketour_Brezno_09#
Takže sa určite vidíme aj o rok
Zmena trate myslím tiež prospela, hlavne záverečné zjazdy boli celkom fajn.
O rok dúfam znovu.
to si mal asi nieco s tachacom, kedzemneukazoval tacha 12,45 km na prvej obcerstvovacke ...