Reakcia ministerstva spravodlivosti na demonštráciu proti zvoleniu Štefana Harabina do funkcie predsedu Najvyššieho súdu SR:
"Dnešná mizivá účasť na mítingu „lobistov“ iba potvrdila, že kampaň je neférová, neobjektívna s jediným cieľom pomôcť opozícii pretlačiť svoju kandidátku na post predsedu Najvyššieho súdu za každú cenu podľa hesla účel svedčí prostriedky."
Reakcia ministra Roberta Kaliňáka na demonštráciu za ľudské práva v Číne:
"Vo štvrtok poobede prišla pred palác skupina Číňanov s transparentmi, ktorými chceli vítať prezidenta Chu Ťin-tchaa a následne prišli traja-štyria Slováci, ktorí tam chceli predostrieť vlastné transparenty, povolenie však na to nemali."
Komunistická tlač o Sviečkovej manifestácii z 25. marca 1988:
"V Bratislave včera došlo k pokusu jednotlivcov z radov nelegálnych cirkevných štruktúr zorganizovať demonštráciu.... Akcia sa skončila neúspechom, keďže drvivá väčšina veriacich rešpektovala stanovisko cirkevných hodnostárov, pretože provokácia bola v rozpore s ich záujmami a občianskymi postojmi."
"Demonštrácia nebola a ani nemohla byť povolená, lebo je v rozpore s našimi zákonmi."
No vidíš, ja električenku nielenže nemám, ale ju dokonca ani nemám furt pri sebe...
Ja zas nenosím doklady...a minule som si ich v rámci prechádzky zobrala,že reku serem na to,ak by náhodou a všetky stratila,doteraz mi ich nikto nevrátil... Nech ma len zastavia v rámci kontroly,že občianka nemá občiansky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som zvedavá,či im to prejde..
http://spravy.pravda.sk/uvitanie-cinskeho-prezidenta-sa-zmenilo-na-bitku-tiekla-krv-pl0-/sk_domace.asp?c=A090618_153806_sk_domace_p23
Som zvedavá,či im to prejde..
To teraz píšeš! Dnes som si kúpil novú Limarku, superľahkú...
Trepeš... Nech si dáš hocijaký klobúk, tak sa ti bude hlava pariť. Aj v tej novej Limarke som sa dnes viac potil ako včera bez klobúka.
Cyklisti si nezvykli a niektorí ani nezvyknú. A niektorí to berú ako nutné zlo.
nenapísal som že sa hlava prestane "pariť", len sa to dá dosť obmedziť
a nemusíš posielať 3 príspevky za sebou, aj do jedného sa to zmestí
No vidíš, ja električenku nielenže nemám, ale ju dokonca ani nemám furt pri sebe...
"Dnešná mizivá účasť na mítingu „lobistov“ iba potvrdila, že kampaň je neférová, neobjektívna s jediným cieľom pomôcť opozícii pretlačiť svoju kandidátku na post predsedu Najvyššieho súdu za každú cenu podľa hesla účel svedčí prostriedky."
Reakcia ministra Roberta Kaliňáka na demonštráciu za ľudské práva v Číne:
"Vo štvrtok poobede prišla pred palác skupina Číňanov s transparentmi, ktorými chceli vítať prezidenta Chu Ťin-tchaa a následne prišli traja-štyria Slováci, ktorí tam chceli predostrieť vlastné transparenty, povolenie však na to nemali."
Komunistická tlač o Sviečkovej manifestácii z 25. marca 1988:
"V Bratislave včera došlo k pokusu jednotlivcov z radov nelegálnych cirkevných štruktúr zorganizovať demonštráciu.... Akcia sa skončila neúspechom, keďže drvivá väčšina veriacich rešpektovala stanovisko cirkevných hodnostárov, pretože provokácia bola v rozpore s ich záujmami a občianskymi postojmi."
"Demonštrácia nebola a ani nemohla byť povolená, lebo je v rozpore s našimi zákonmi."
(ospravedlnujem sa bratom cechom ked davam cestine po boku mozno)
Ktorých bolševikov myslíš,tých naľavo,alebo napravo.
Lebo som to čítala v téme politika...a to sa týka politikov,či im to prejde..
Ja zas nenosím doklady...a minule som si ich v rámci prechádzky zobrala,že reku serem na to,ak by náhodou a všetky stratila,doteraz mi ich nikto nevrátil...
celkom pekna uspesnost.
a mozno este dam aj treti prispevok
http://www.ukradli.sk