Ja mam taky pocit ze jeden ujo z FC team si to skratil. Lebo roztrhol retaz v jednom stupani po tom ako ma predbehol mal mody bike. Ked som zisiel znova do dediny uz makal predomnou potom sa obzrel, zbadal ma a spomalil ja som ho predbehol... viac som ho uz nevidel. Neviem ani ake cislo mal ale bolo to pre dlhu trat. Samozrejme nie som si uplne isty, ze to bol on ale podla biku, dresu a fyzickych crt asi 50+rokov dost opaleny.
Ja mam taky pocit ze jeden ujo z FC team si to skratil. Lebo roztrhol retaz v jednom stupani po tom ako ma predbehol mal mody bike. Ked som zisiel znova do dediny uz makal predomnou potom sa obzrel, zbadal ma a spomalil ja som ho predbehol... viac som ho uz nevidel. Neviem ani ake cislo mal ale bolo to pre dlhu trat. Samozrejme nie som si uplne isty, ze to bol on ale podla biku, dresu a fyzickych crt asi 50+rokov dost opaleny.
To už by som neriešil je to o každom z nás či si skrátil alebo nie koho tým klame asi len sám seba
ked je uz rec o ZZ, tak sa mi zdalo, ze som ho uz niekde videl a dobre som si pamatal. Dubnicak 2008.
ZZ, ja a jakub sme isli tu 40 km trasu ... a videli sme celu skupinku ( prvych 5 pretekarov este na 32. km, potom dostal Belas defekt, ten skoncil 6.) - ja s jakubom sme mali realnu stratu 2 minuty ! zaujimave je, ze ta skupinka, co dala mne a jakubovi 18 minut, tak to bolo na 11 km !!! Belas nam sice dal na tych 11 km 3 minuty, ale to je normalne strata, ale 18 prosim pekne !! absolutne nerealne ! nemali sme ziadny defekt ani problem
takze aj to je na zamyslenie, co uz vtedy uvedeny spravil ...
ten ohladuplny cyklista ktoreho tu rozoberate zrovna predava to svoje colnago v bazari a uviedol na seba kontakt. 0903 139 300 takze ak mu chcete vynadat tak nech sa paci
tak s nim som mal aj ja problem ! Hned po starte ne prudkej luke ... som slapal ( to bolo asi 5 miesto ) najskor sa predomna pichol, tak, ze som musel poriadne pribrzdit, aby som do neho nebuchol a nasledne isiel pomalsie, tak som ho isiel obehnut, ked som mu povedal " z prava", tak ani len nereagoval, ked som ho uspesne obehol, a isiel som pred neho, tak to neprezil a isiel ma predbehnut a vtedy do mna normalne rukou strcil !!! tak, ze ma zhodil z biku ( nakolko kraj bol taky sikmy )
s prepacenim, ale je to
uplny K::K::T !!!
v zivote som takeho cloveka nevidel na pretekoch
patooo!
nemas ty nahodou cierneho SUPa s biel. napismi ?
teda nie som si isty, no bol som tesne za niekym, kt. necakane vypadol z trate na pravej strane a hlasno nadaval na nejakeho cocota vy***aneho
patooo!
teda nie som si isty, no bol som tesne za niekym, kt. necakane vypadol z trate na pravej strane a hlasno nadaval na nejakeho cocota vy***aneho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To už by som neriešil je to o každom z nás či si skrátil alebo nie koho tým klame asi len sám seba
ANO !!
ten do mna drbol
ZZ, ja a jakub sme isli tu 40 km trasu ... a videli sme celu skupinku ( prvych 5 pretekarov este na 32. km, potom dostal Belas defekt, ten skoncil 6.) - ja s jakubom sme mali realnu stratu 2 minuty ! zaujimave je, ze ta skupinka, co dala mne a jakubovi 18 minut, tak to bolo na 11 km !!! Belas nam sice dal na tych 11 km 3 minuty, ale to je normalne strata, ale 18 prosim pekne !! absolutne nerealne ! nemali sme ziadny defekt ani problem
takze aj to je na zamyslenie, co uz vtedy uvedeny spravil ...
pre info tu su vysledky : http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/kellys/dubnica/
jaky nesympaticky hajzlik...
s prepacenim, ale je to
uplny K::K::T !!!
v zivote som takeho cloveka nevidel na pretekoch
patooo!
nie mam biely bike
ale ja som ho tam pekne pomenoval tiez
anoooo
inak je fakt, ze nenadavam nikomu a nic ani nehovorim, ale toto uz je moc, ked ma niekto zhodi z biku !