Zdravím Vás všetkých, tak ste získali nového člena
Vie mi niekto poradiť nejaké pekné a zo začiatku nie moc náročne trasy zo Stupavy niekam?
Budem vďačný za každé info...
Najlepšie je si pozrieť mapu (papierovú/na internete) a ísť kamkoľvek.
Vypadá to akoby si to tam vôbec nepoznal, keď sa pýtaš kade jazdiť, novo prisťahovaný?
Zo Stupavy (najbližšie miesta) :
smer Červený domček-Lozorno alebo Košarisko
okolo Pajštúna, Kozliska, plno lesných ciest, nad Borinkou, Marianka,.... príliš veľa možností na vypisovanie, treba jazdiť a uvidíš, stratiť sa nedá.
Skús turistické značky, priamo zo Stupavy : žltá na Biely kríž, zelená Lozorno, modrá Košarisko,...
Ja mám skoro vždy smer DNV-Marianka/Stupava, ty môžeš mať opačný, na skok máš Devínsku Kobylu
V prípade blata asfaltky Borinka-Košarisko/Biely kríž/Svätý Jur, nový cyklochodník do Devínskeho Jazera, okolo Moravy kamkoľvek.
ta zelena smerom na lozorno .. resp modra ... by som povedal je troska problem ;-] aspon ja ked som sa pokusal najst tuto znacku od obory nebol som uspesny ... 2 ci 3 krat ... a vzdy som nakoniec siel na pajstun - je tam kopec novych domov a znacky na stromoch absentuju mam pocit
Hej hej som novo prisťahovaný, predtým sme bývali v Devínskej a tam som ani bike nemal, keď už som sa dostal do lesa bolo to nad Modrou, Červený kameň a tade pretože tam máme chalupu a to je na opačnej strane ako som teraz...takže moc tu okolie nepoznám, ale včera som vyrazil zo Stupavy po žltej, potom Panova lúka, Kačín a potom po červenej do Marianky aj keď na tom zjazde som sa skoro dorazil, ešte že mi to tak dobre brzdí...
ta zelena smerom na lozorno .. resp modra ... by som povedal je troska problem
Ak ideš parkom tak na konci je zastávka SAD a razcestník, žltá ide rovno okolo tých nových domov a na Pajštún, od zastávky treba ísť vľavo a po 10 metroch doprava po asfatke = modrá a zelená značka http://www.turistickamapa.sk/?x=17.057669160662&y=48.280594042367
Modrá ide na Staré hajne, ak sa tu ťaží tak je to celé blatové, ale vlastne tam už všetko vyťažili, tak už nebude ani blato , kde sa napája na červenú a spolu s ňou ide na Košarisko, alebo sa dá ísť lesnou cestou a dostaneš sa na asfaltku za Borinským kameňolomom.
Zo zelenej je dobré sa odpojiť za Lintavami a spraviť si okružnú trasu po žltej značke cez lúky a Lozorno spať k Červenému domčeku.
to Superior: máš námet na peknú trasu : Stupava-cez les na Babu (poprípade cez Pezinok) a odtiaľ na Červený kameň, späť inou trasou znova domov do Stupavy
to Superior: máš námet na peknú trasu : Stupava-cez les na Babu (poprípade cez Pezinok) a odtiaľ na Červený kameň, späť inou trasou znova domov do Stupavy [/quote]
To hej len najprv treba nahnať nejaké kiláky a kondičku
cau superior,este jazdis
ja jazdim z DNV skoro stale teraz v sobotu ideme sice s kamosom svätojursky ale na buduci tyzden planujem sediet v sedle kolko sa len bude dat tak sa mozme dohodnut .....ale niesom ziadny sprinter skor pohodicka, mam all-montain takze sa moc nezeniem hlavne teda do kopca
ja som si dal dnes,vlastne už včera volno po svätojurskom a musel som sa "oprat" a umyť trocha bejka bolo neskutočne vody ale rano niečo planujem šlapnuť ešte sa tu zastavim do obeda tak ak by si mal zaujem a čas možme dohodnuť
Nechodíte chlapci/dievčatá z tejto oblasti na výjazdy po tme ?
Chcel by som to tam v okolí vyskúšať, ale sám určite nie
Také Lintavy, Pajštún, Lozorno, proste okolie Stupavy-Marianky-Záhorskej.
Pre mňa je ideálne ísť DNV-Stupava a nie sa trepať na Železnú a odtiaľ smer Stupava
Tempo samozrejme kľudné, skôr "kratšie trasy" a vychutnávanie si tej tmy. A bez averzie voči asfaltu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- výjazdy s cicoumicou,
- bikerky v BA,
- výjazdy s Turbim - BA, PK, Modra,
- nočné výjazdy v BA,
- no a moja téma, kam občas prispejem, keď niekoho zháňam na už vymyslenú štreku, zväčša cykloturistiku.
Vypadá to akoby si to tam vôbec nepoznal, keď sa pýtaš kade jazdiť, novo prisťahovaný?
Zo Stupavy (najbližšie miesta) :
smer Červený domček-Lozorno alebo Košarisko
okolo Pajštúna, Kozliska, plno lesných ciest, nad Borinkou, Marianka,.... príliš veľa možností na vypisovanie, treba jazdiť a uvidíš, stratiť sa nedá.
Skús turistické značky, priamo zo Stupavy : žltá na Biely kríž, zelená Lozorno, modrá Košarisko,...
Ja mám skoro vždy smer DNV-Marianka/Stupava, ty môžeš mať opačný, na skok máš Devínsku Kobylu
V prípade blata asfaltky Borinka-Košarisko/Biely kríž/Svätý Jur, nový cyklochodník do Devínskeho Jazera, okolo Moravy kamkoľvek.
Ak ideš parkom tak na konci je zastávka SAD a razcestník, žltá ide rovno okolo tých nových domov a na Pajštún, od zastávky treba ísť vľavo a po 10 metroch doprava po asfatke = modrá a zelená značka
http://www.turistickamapa.sk/?x=17.057669160662&y=48.280594042367
Modrá ide na Staré hajne, ak sa tu ťaží tak je to celé blatové, ale vlastne tam už všetko vyťažili, tak už nebude ani blato
Zo zelenej je dobré sa odpojiť za Lintavami a spraviť si okružnú trasu po žltej značke cez lúky a Lozorno spať k Červenému domčeku.
to Superior: máš námet na peknú trasu : Stupava-cez les na Babu (poprípade cez Pezinok) a odtiaľ na Červený kameň, späť inou trasou znova domov do Stupavy
To hej len najprv treba nahnať nejaké kiláky a kondičku
ja jazdim z DNV skoro stale teraz v sobotu ideme sice s kamosom svätojursky ale na buduci tyzden planujem sediet v sedle kolko sa len bude dat tak sa mozme dohodnut .....ale niesom ziadny sprinter skor pohodicka, mam all-montain takze sa moc nezeniem hlavne teda do kopca
Chcel by som to tam v okolí vyskúšať, ale sám určite nie
Také Lintavy, Pajštún, Lozorno, proste okolie Stupavy-Marianky-Záhorskej.
Pre mňa je ideálne ísť DNV-Stupava a nie sa trepať na Železnú a odtiaľ smer Stupava
Tempo samozrejme kľudné, skôr "kratšie trasy" a vychutnávanie si tej tmy. A bez averzie voči asfaltu