Tak aj ja niečo zo včerajška-bolo SUPER-bolo všetko čo v lese má byt,cirnaky ,kamenčuha,sem tam blatko,aj defekt v podaní jonsaka,aj plukane v zjazde spod Vihorlatu-no na Hamroch príjemne -u Ferija zvlášt Já som bul na pokoju
No ako tak pozerám nikto neprispieva na naše foro,asi nikto nebikuje lebo je škarede počasie a v lesoch mokro... No dúfam že čoskoro bude pekne a niečo spolu vystrojíme
Haloooooooooo ....co sa stalo s Ondrom Panďulom chudak asi vela maka,alebo zeby volakde pri mori???......no mohli by sme uz v nedelu nieco spolocne vystrojit...uz davno sme neboli jedna velka banda
Haloooooooooo ....co sa stalo s Ondrom Panďulom chudak asi vela maka,alebo zeby volakde pri mori???......no mohli by sme uz v nedelu nieco spolocne vystrojit...uz davno sme neboli jedna velka banda
Zdar.
Tu som...(maš pravdu Majo cely tyžden makam.)
Ale na bike som nezanevrel..od soboty som dal (ked tak počitam) 142 km. nic moc. ..(na to že som vecej v roboce jak doma je to horoso)..Vikend neviem...budem to tu sledovat,a ked budem mat čas tak sa samo že pridam..
Zdar.
Ale na bike som nezanevrel..od soboty som dal (ked tak počitam) 142 km. nic moc. ..(na to že som vecej v roboce jak doma je to horoso)..Vikend neviem...budem to tu sledovat,a ked budem mat čas tak sa samo že pridam..
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zije...takze bikujes sam
No jo OndroBiker jak osamely Vilk-trenuje potajomky,potom mu mame problem scihac-Hi-Hi Neviem jak zajtra ale dnes celu noc pršalo a v lese je určite mokro,a slniečko a vetrík slabota co by kuščičko obschlo... No cesta sa dá ,len nie každý rad cestu-a ma žiletku k dispozícii,po prípade možme lesne asfalty no neručím za to, že tam na niektorých úsekoch nezblatíme,lebo aj lesáci vedia narobit divy Tak niečo navrhníte...Radi sa pridáme aj s Jonsakom ale až po desiatej
No jo OndroBiker jak osamely Vilk-trenuje potajomky,potom mu mame problem scihac-Hi-Hi Neviem jak zajtra ale dnes celu noc pršalo a v lese je určite mokro,a slniečko a vetrík slabota co by kuščičko obschlo... No cesta sa dá ,len nie každý rad cestu-a ma žiletku k dispozícii,po prípade možme lesne asfalty no neručím za to, že tam na niektorých úsekoch nezblatíme,lebo aj lesáci vedia narobit divy Tak niečo navrhníte...Radi sa pridáme aj s Jonsakom ale až po desiatej
No ja by rad s Palinom JAsenovsky hrad ale neviem volaku super cestu tak ak vie Johny nech nieco naordinuje....a ked tak zajtra 10:30 pred Kaktus Bikom
Sorrry Majo ale mi sme už od deviatej točili do He a potom späť lebo sa išiel Vihorlatský okruh. No musim povedať je to paradička raz za čas sa takto odviesť. Ale ani neviem presne koľko nas bolo ale určite cez tridsať, bol to celkom slušný balík.Trasa Hamra, Humenné, Snina, Ubľa, Podhoroď, Jasenov, Jovsa, Vinianske jazero, Humenné, Hamra celkom 160km čas 5:38 a priemerná rýchlosť 29,11 ale v Humennom som mal niečo cez 31 no musim povedať že miestami sa išli riadne gule Pozdravujem všetkých čo dnes boli Nejaké foto.
No jo pani a my s Palom smer domasa a tam sme ju presli dookola aj sme si skusili trat na Dobrej???...asi tak volako a sme se zblacili jak jedne prasce,ale aj to patry k tomu aj tak nam uz ten asfalt liezol na nervy...bolo to nakoniec volakych 138.52km na MTB-cka dost.
pozeram, že Sninčani sa dnes nenudili Jedni na žiletkach, druhí na MTB-čkach.. Ringo, to ste akože prešli tu trasu čo sa ide v sobotu na podujatí Okolo Domaše?? Nesranduj že je tam take blato..ktory usek je na tých fotkách? Dufam že nie z Valkova na Dobru??
pozeram, že Sninčani sa dnes nenudili Jedni na žiletkach, druhí na MTB-čkach.. Ringo, to ste akože prešli tu trasu čo sa ide v sobotu na podujatí Okolo Domaše?? Nesranduj že je tam take blato..ktory usek je na tých fotkách? Dufam že nie z Valkova na Dobru??
Bluebiker...je to tak a neviem ci to stihne vyschnut...na volaktorych miestach ani slnko nezasvieti...a vyzera to dost o hubu taky fajn adrenalin...prehanaju sa tam na stvorkolkach a narobili tam cuda...a je to presne ta trasa z Valkova na Dobru bolo to pol na pol blato sucho...ved vravim kde zasvieti slniecko,tam je sucho PS Ringo
No dnešny vyjazdik patrí k mojmu srdcu bližšim,lebo som bývaly cestár tak som rád že som sa zase mohol odviest v takom to skvelom balíku zo skvelímy cyklistamy,v mojom podaní to vydalo nakoniec ešte cez Z. Hamre skoro 170 km-bulo fajne
Ringo: vďaka za info, aspoň viem na čo sa mám pripraviť Vyzerá to podobne ako minulý rok takže bahnový kúpeľ nás asi nemine..no uvidíme či to počas nasledujúcich teplejších dní stihne aspoň trochu vyschnúť.
bača_Ondrej: pekný balík, keby som vás stretol tak si pomyslím že tu zablúdili pretekári z Tour de France
Zdar
Vidim ,že v Snine sa šlape do pedalov ako o život (uff chvala bohu,že som nešiel s Vami Majo....tolko blata )..Ja solo ako inač -Polsko-.(je to moja srdcovka...proste ked sa mi nechce vymyšlat trasu ,tak Posko to isti....hoci aj dvakrat do tyždna...)Takže 90 km.( na hranici maly poliak očumoval bike, no a stihol mi vynulovat comp...takže iba informativne...o 10-tej z domu a o 15-stej doma
ps.za hranicou som stretol manika-66 ročneho na starom Giante s blatnikami,šlapali sme asi iba 2km,ale som bol rad ,že odbočil ( ten by nas položil asi všetkych-teda mna určite-asi sa už nebudem vyhovarat na vek )...čauko
trasa z Valkova na Dobru bolo to pol na pol blato sucho
Prvykrat chcem ist Domasu a vy mi toto ukazete?! vcera som sa musel takymto brodit dobry 1km A este to blato je az na konci okruhu okolo Domase ze? Celuu cesticku okolo bude sucho krasne a nakonci sa to *****
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdar.
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zije...takze bikujes sam
No ja by rad s Palinom JAsenovsky hrad ale neviem volaku super cestu tak ak vie Johny nech nieco naordinuje....a ked tak zajtra 10:30 pred Kaktus Bikom
Bluebiker...je to tak a neviem ci to stihne vyschnut...na volaktorych miestach ani slnko nezasvieti...a vyzera to dost o hubu taky fajn adrenalin...prehanaju sa tam na stvorkolkach a narobili tam cuda...a je to presne ta trasa z Valkova na Dobru bolo to pol na pol blato sucho...ved vravim kde zasvieti slniecko,tam je sucho PS Ringo
bača_Ondrej: pekný balík, keby som vás stretol tak si pomyslím že tu zablúdili pretekári z Tour de France
Vidim ,že v Snine sa šlape do pedalov ako o život (uff chvala bohu,že som nešiel s Vami Majo....tolko blata
ps.za hranicou som stretol manika-66 ročneho na starom Giante s blatnikami,šlapali sme asi iba 2km,ale som bol rad ,že odbočil ( ten by nas položil asi všetkych-teda mna určite-asi sa už nebudem vyhovarat na vek
Prvykrat chcem ist Domasu a vy mi toto ukazete?! vcera som sa musel takymto brodit dobry 1km