Prvykrat chcem ist Domasu a vy mi toto ukazete?! vcera som sa musel takymto brodit dobry 1km A este to blato je az na konci okruhu okolo Domase ze? Celuu cesticku okolo bude sucho krasne a nakonci sa to *****
Ja neviem ako sa tato trat ide ci s dobrej a ci z valkova...my sme vcera prechadzali domasu len aby sme ju spoznali do oklola a o tej trase som ani nevedel to sme sa iba pytali ci sa da prejst z vaklova do malej domase...ale hadam vam to oschne do soboty ...ale ja som to mal ako zabavu a chvalabohu som to poprechadzal aj bez zastavenia,ale boli aj brody ked uz uz som myslel ze sa vyvalam...chvala bohu ze som nedal cestne plaste
Ondrik....môzes lutovat bolo super aj ked Polsko nie je od veci.... ja ked uz tam pôjdem rovno na soliske....sice krovky uz doma nemam
no chlapi, paradna akcia bola a pozeram, ze z He ste uspesne po piveckovom dopingu dosli domov, ved len pomaha a je to aj vedecky podlozene , tak sa mame na co vyhovarat, ked sa niekde zdrzime...
inac pozeram, ze paradne trasy jazdite , kua Ondro niekedy v sobotu by som aj siel do lesa, ked ma vezmete..copyrightkolobok.us kolobok.us
BikerkaS....pekne,len ty vyrasti a nam potom starym dedkom das do nosu na bikovacke,ale my budeme radi,ked s nami bude taka kocka ...vid: Ondrova Maťka...inac pozdravujem ju
No leto v plnom prúde,všade sa to hemží cyklistami-turistami-aj my sa sem tam niekam vyberieme-po prípade vyrazíme,noci hlasia teple a nasledovne dni taktiež...Treba ijst niekam znova do prírody na noc
A mas aj nieco konkretne Ondro???...ked vy to planujete cez tyzden....ja viem kazdy tak ako môze...no ale navrhnut môzes....Pani a Solinske dame kedy???....vijde to toho roku???
BikerkaS....pekne,len ty vyrasti a nam potom starym dedkom das do nosu na bikovacke,ale my budeme radi,ked s nami bude taka kocka ...vid: Ondrova Maťka...inac pozdravujem ju
Maš pravdu zo števky bude bikerka ako lusk.A Martina sa dnes vratila ( ja že išla hned na brigadu) z heavy metaloveho festu vo Vizoviciach (pri Zline...bola tam tri dni.. ) Na brigadu ide až v nedelu,tak niečo ešte moťme našlapat spolu (ja teda určite) .Ked ,tak dam vediet
Aj ta Solina by sa dala no tam treba minimálne 2-3dni a počasie a partiu tiež...Skoro každy výkend sa niečo deje tak je tažko niečo do predu plánovat...No ak zasadne rada starších,tak niečo určite dohodneme-možno aj ta Solina bude Hi-hi
Sice Ondrej niesom, ale pozeral som obrazky z min rokov...no z tej asfaltky niesom nadseny, ale zablatit sa mi absolutne nevadi, sranda musi byt a horak uz tiez treba prevetrat , teraz len stale na cestaku...kazdopadne este zavolam Ondrovi a aj par kamosom v He, ci ich nezlomim
Tak to Domašské blato daleko prevysi tie par km po asfalte A bacha treti tibetan v takejto horucave uz je kriticky Odporucam si uz teraz kupit nahradne bowdeny na vymenu, pretoze mne sa po minulom roku ich nepodarilo uz vycistit a spojazdnit
a tí tibetania su co, kontrolne body ci len obcerstvovacka... mne horucavy nevadia, jazdim cestu stale ked sa da ked sa neda tak potapam, alebo bafam z fajky
Su to obcerstvovacie kontrolne body na kazdom nalepis kupon a dostanes male pivo alebo kofolu A dobrej horucave po 8 pivnych tibetanov je o zabavu postarane A potom uz to blato absolutne nemoze vadit
Su to obcerstvovacie kontrolne body na kazdom nalepis kupon a dostanes male pivo alebo kofolu A dobrej horucave po 8 pivnych tibetanov je o zabavu postarane A potom uz to blato absolutne nemoze vadit
tak to urcite idem, pivnu obcerstvovacku mozem, ved s pivom je kazdy pretek zabavny, len aby potom sme nemuseli za každou zákrutou fúkat a niekto si na nás vylepšoval statistiku
BikerkaS....pekne,len ty vyrasti a nam potom starym dedkom das do nosu na bikovacke,ale my budeme radi,ked s nami bude taka kocka
Diki Ringo.....Uz sa tesim,ked vam dam do nosu na dajakej bikovacke
BikerkaS....pekne,len ty vyrasti a nam potom starym dedkom das do nosu na bikovacke,ale my budeme radi,ked s nami bude taka kocka
tak fajn BikerkaS,ale musis este vela papat a spinkat
Inac my sme sa uz s Palinom zaregistrovali na tu Domasu....teraz uz len zhanama odvoz ...a ak nezozenieme...tak asi pôjdeme v piatok vecer a prespime tam a vratime sa az v nedelu
zdravim sninskych ale aj nesninskych bajkerov.. konecne doma takto by som to charakterizoval .. dufam ze autor temy ma nenakope do nicoho ak pridam tento prispevok ako to tu poniektory v inych temach pisu .. tak asi sa trocha charakterizujem.som zo sniny studujem v BA a ked naberiem odvahu a s vasim dovolenim tak sa snad stretneme na nejakom tom vasom vyjazde..snad vas az tak brzdit nebudem heh..bo no, to by som nerad.. sledoval som tuto temu asi styri mesiace ako som bol v blave ale kedze som predvcerom prisiel tak som musel hned vyrazit do prirody a kedze spoluziacka z presova chcela pochodit trocha kopce a nase okolie tu, tak som ju zobral na taky lajt vyjazd trasa bola umarty, pod dielom, strihovske sedlo, morske oko, tri table, sninsky kamen, zempl. hamre. nakonec vydalo nieco tesne nad 50km a jeden defekt v mojom podani
toť vsjo pripajam aj par obrazkov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja neviem ako sa tato trat ide ci s dobrej a ci z valkova...my sme vcera prechadzali domasu len aby sme ju spoznali do oklola a o tej trase som ani nevedel to sme sa iba pytali ci sa da prejst z vaklova do malej domase...ale hadam vam to oschne do soboty
Ondrik....môzes lutovat bolo super aj ked Polsko nie je od veci.... ja ked uz tam pôjdem rovno na soliske....sice krovky uz doma nemam
A to sa nedalo niekde trosku naobkolo prejst po aspon jakom takom suchom terene?
inac pozeram, ze paradne trasy jazdite , kua Ondro niekedy v sobotu by som aj siel do lesa, ked ma vezmete..
Niekde ano a niekde vôbec...aj my sme chceli byt cisty no nakoniec to neslo...a tak sme sa nato vysrali a uzili sme si bahno kupele
Maš pravdu zo števky bude bikerka ako lusk.A Martina sa dnes vratila ( ja že išla hned na brigadu) z heavy metaloveho festu vo Vizoviciach (pri Zline...bola tam tri dni..
http://www.vranov.sk/pics/texty_subory/OKOLO_DOMASE_-_propozicie.pdf?PHPSESSID=6caeb95c577e5a66366561138a1e7b25
http://www.vranov.sk/pics/texty_subory/OKOLO_DOMASE_-_propozicie.pdf?PHPSESSID=6caeb95c577e5a66366561138a1e7b25
Sice Ondrej niesom, ale pozeral som obrazky z min rokov...no z tej asfaltky niesom nadseny, ale zablatit sa mi absolutne nevadi, sranda musi byt a horak uz tiez treba prevetrat
tak to urcite idem, pivnu obcerstvovacku mozem, ved s pivom je kazdy pretek zabavny, len aby potom sme nemuseli za každou zákrutou fúkat a niekto si na nás vylepšoval statistiku
kua, odhalil si ma
tak fajn BikerkaS,ale musis este vela papat a spinkat
Inac my sme sa uz s Palinom zaregistrovali na tu Domasu....teraz uz len zhanama odvoz
toť vsjo pripajam aj par obrazkov