posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 10. 2011 o 15:21
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
aje urcite sa ukazem
nebud labut
tie prevodniky, retaz a kazeta nieco stoja, a nicit to v blate nebudem
inac, potrebujem niekoho, kto by ma este pred maratonom previedol cez baske, nech viem do coho idem... v tomto som este panic
Osobne sa na tento maratón veľmi teším. Organizačne býva vykonaný perfaktne a tomu ako i zdravotnému zabezpečeniu a rizotu v jedálni 2.zš
PS: Od 15:30 bude pochodovať Novou dubnicou dychový súbor /v rámci festivalu dychovej hudby/ tak jazdiť /ne/bezpečne
ja robim do 16tej, a do TN by som vedel prist az na 17tu, tak ci to do tmy stihame
hmm, tak by som do prace isiel na 6tu, a do TN by som vedel prist na 15tu, to by sme snad do 20tej stihli spravit
s tymi plastami tak akurat na asfalt...
som ti uz minule pisal
moze byt, teraz len sledovat pocasie.. a ked bude pekne, tak daj den-dva popredu vediet kedy by sa ti dalo, a ja uz sa nejak zariadim
Osobne sa na tento maratón veľmi teším. Organizačne býva vykonaný perfaktne a tomu ako i zdravotnému zabezpečeniu a rizotu v jedálni 2.zš
PS: Od 15:30 bude pochodovať Novou dubnicou dychový súbor /v rámci festivalu dychovej hudby/ tak jazdiť /ne/bezpečne
iste by bolo vhodne vekovo definovat slovne spojenie "male deti". ten zjazd do Dubnice sa oproti minulemu roku zmenil, ked je taky zly/narocny?inak ta baby trat vraj nie je narocna - teda aspo 1/2 trate. iste 1/3 tretina trate je narocna pre tie decka ale myslim si ze sa da prejst. vzdialenost je tiez primerana. minuly rok moj 8rocny syn presiel tu trat baby a skoncil asi na cca. 36.mieste - nepamatam si presne.ziadalo by sa urobit nejake kategorie pre deti podla rokov,lebo tam su velke vykonnostne rozdiely ak dieta je o 2-3 roky starsie /mladsie. tento rok ideme na start cela rodina.ale do ciela realne mozu prist iba rodicia a dve deti, ostatni su este velmi mali.na kazdom maratone sa da vzdy nieco vylepsit - vekove kategorie na baby trati pre deti by boli vhodne - aspon dve - tri.
Ano, zmenil sa, pojde v terene, ale mozno je to v konecnom dosledku bezpecnejsie, nez ten povodny, kde keby clovek nieco stretol v zatacke by asi tazko dobrzdil...