Zdravim , som tu novy a planujem kupu mtb. Nejde o ziadne pretekarske jazdenie, skor o rekreacnu jazdu po tazsom terene, pripadne nejaky ten zjazd ... Dost dlho som studoval toto forum aj par inych stranok a dospel som k zaveru, ze do tych cca 12 500 nemusi byt zla kupa Gt Avalanche 3.0 Disc 08, aj ked tu su spominane skor typy 2.0 alebo 1.0. Co sa tyka bicyklov, som amater a preto sa obraciam na vas. Mohli by ste mi pls napisat klady a zapory spominanho mtb a trochu podrobnesie mi ho popisat ? Nenahnevam sa ani ked mi odporucite nejaky iny bike v tejto cenovej relacii. Len prosim vas nepiste mi "Dosetri si ...", vsimol som si, ze je to tu dost oblubene , ale ja viac za ten bike aj tak nedam. Diky za kazu radu ...
predna brzda mi pride ako nevyužitelna okrem par situaci ked potrebuješ naozaj rychlo ubrzdiť a take sa ti naskytne iba parkrat ...
nemas pravdu keby som jazdil len so zadnou, tak by mi asi roztrhalo kotuc, lebo jazdim vecsinou dole kopcom alebo v horsom pripade vletim do najblizsieho stromu
zase ta CTM by mala mat lepsiu vybavu , ja sa do toho moc nerozumiem, ale deore za 14k vraj nieje na zahodenie ... poradte dalej co by ste vzali vy ... ja sa vazne neviem rozhodnut ... na jednej strane hydra brzdy, na druhej dobra vybava ...
tak, uz som si telefonicky rezervoval tu CTM deltu ... este vzdy sa to da zrusit , ale uz ju asi vezmem , za tu cenu sa to vazne oplati a niektori ste tu spominali , ze to ma vazne dobru vybavu ... tie brzdy uz hadam dako rpezijem , ziadny extremny downhill nejazdim ... tak diky za pomoc vsetkym , co ste prispeli do tejto temy a pomohli mi k vyberu
myslim ze kvoli tejto otazke nema zmysel zakladat novu temu, tak sa prizivim. neviete nahodou, ci je ten 2.0 model 2007 aj v inej farbe ako v tej nechutnej cervenej? ja mam pocit ze uz len kvoli farbe by som bral 3.0 disc, lebo ten 2.0 je hrozny
ma to kvalitny rám, je to cele v sram x.5 čo sa rovna shimanu deore + je to ešte lepšie
vaha tak isto. a hlavne za tu cenu maš celkom dobre hydry Tektro Auriga. a ta vidla sa tiež da.... toto je najlepšia volba za tu cenu už len koli ramu a vybave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemas pravdu
- CTM DELTA DISC 08 zlacnene z 17 990 na 13 990 !!!
http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/horske/ctm/delta-disc-08.html
-Matts SUB 50-D 08 zlacnena zo 16 990 na 12 690
http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/horske/merida/matts-sub-50-d-08.html?id_block=1
Diky moc za kazdu rozumnu radu ...
http://www.merida.sk/prodej/sub-50-d-08
ma to kvalitny rám, je to cele v sram x.5 čo sa rovna shimanu deore + je to ešte lepšie
vaha tak isto. a hlavne za tu cenu maš celkom dobre hydry Tektro Auriga. a ta vidla sa tiež da.... toto je najlepšia volba za tu cenu už len koli ramu a vybave
nie je trochu tazky? 14 kil!!!
kupim trekovy bajk a zistim ze mi treba MTB kolesa. kolko vyde jedno koleso aj splastom proste komplet?