Lapaloma to bola len hypoteza. Ale ked vidim co ma pan ovesane na tom rame tak respect. Ja by som toto jazdit nedokazal. Zas az tolko adrenalinu mi netreba.
1.2-2.2 ale uz som to ustalil na 1.5-2.0bar a takyto deravy mam len zadny, vpredu niesu ani naznaky na natrhnutie
ja fukam 60psi do Swamptingov kde je odporucane 35 az 65 psi ak dobre pametam, hentak opotrebovane bocnice mi nehrozia, aj ked chalan to ma skor od sutrov, ci nie ?
kus pohodlie mi chyba ale zas to mozem prasit cez korene a sutre bez obav, hoci vtom mam zjazdove duse...
edit: mam osemdesiat kilo ked som donaha az by som tam dal 1.5 baru abo 2.0 jak dava xbaroon, to je zhruba ten minimum 35psi ??? asi by som jazdil po rafkoch.
ani nie pohodlie.. ale co grip? skusal si to dat nizsie? odkedy sa mi zacal koli 1.5bar vzadu trhat plast taka davam to min 2.0 a uz to nedrzi ako predtym a na korenoch oto viac
ani nie pohodlie.. ale co grip? skusal si to dat nizsie? odkedy sa mi zacal koli 1.5bar vzadu trhat plast taka davam to min 2.0 a uz to nedrzi ako predtym a na korenoch oto viac
samozrejme ze mi to kus ustreluje, no aspon je sranda a je to svinsky rychle
skusal som aj kus upustit ale az v naozaj neludskych podmienkach, preprsany Irsky tyzden + dh trat tam som kus upustil lebo to bolo o hubu, nemeral som, neviem na kolkych atmosferach som bol ale dlho to nepodrzalo, jeden dalej zaleteny zoskok a hned bolo "hadie kusnutie" na zjazdarskej kende a to dokonca vpredu,.... fakt radsej fukam mierne pod maximalnu hranicu nez tesne nad minimum,
az zjazdim maxxis, rozmyslam o oskusani Michelin Tribes DH32 AT tie mozno budu fajnove
ja som pred mesiacom a pol stalo že mi strelila jedna š*****..vravím si to je pohoda...asi bola natiahnutá moc alebo som sekol a strelila...o 2 dni dalšia za týždeň dalšie 2 na maratóne dalšie 2..už začali strielať samé od seba po rovnej ceste..tak som ich všetky naraz vymenil za nové..aj tie nové za nové...a už nemám problém..boli tam 1,8 DT swiss champion a teraz som tam dal 2,0 tie isté..a je to zadné koleso a jazdím HT..
môj RR z pred tyzdna
v momente na rafe a nenasiel som pricinu (zvažnica v lese z Machnaca) usek, kde si zvycajne letim cez 50, no prave vtedy som chekoval holku, ci niekde nezahucala, kedze sla minutke-dve predo mnou a dlho ju nevidno
snaha o repar. podla navodu vela neuspesna, ak niekto chce, ma ho mat (nieco cez 3tis. km)
najskor na liptovskom vyjazde sa mi zohla a praskla patka na rame, dost problem vlozit tam koleso.
doma som to strcil do zveraka a vyrovnal ... moc rovne to teda nie je, ale koleso tam vojde a dokonca to i dobre radi. Samozrejme najskor som na to tyzden brutalne nadaval, ze ako je mozne ze sa vymenitelna patka nezohla alebo nepraskla, ale problem bol inde Ked som bike rozoberal tak vzal otec koleso do ruk parkrat s nim otocil, drzal v ruke, buchal o zem (klasika nuda s kolesom v ruke) a vtedy mu uprel zrak na zohnuty spic, ktory bol sice cely, na zaciatku a na konci genialne rovny, len v strede bol obluk o polomere tak 3 mm. Takze som usudil ze som nezachytil salter ale spic kolesa, cim mi koleso v momente s patky vyhodilo a patku o dany predmet ohlo.
Attachment:
patka.jpg
no a druha vec, obcas som pocul cinkajuci zvuk pri zabere lavou nohou, niekolkokrat vsetko rozobrane no na pricinu som neprisiel, ked som uz zacal citit i jemnucke trhanie klukou, uz som vedel ze je zle
Attachment:
mufna.jpg
teraz neviem co s tym ... oplati sa to dat zvarat, kupi to vobec niekto zvarane ci nezvarane ? a vobec ... zvladnu to tak aby neposkodili zavit, pripadne ked sa znovu vyreze zavit bude dostatocne pevny ? Ja uz mam objednany novy ram, no clivo mi je tento len tak vyhodit, (ci vyhodit bez podrobnejsieho devastuvujuceho zasahu )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja fukam 60psi do Swamptingov kde je odporucane 35 az 65 psi ak dobre pametam, hentak opotrebovane bocnice mi nehrozia, aj ked chalan to ma skor od sutrov, ci nie ?
4.1 baru? trakcia ti nechýba??
4.1 baru? trakcia ti nechýba??
kus pohodlie mi chyba
edit: mam osemdesiat kilo ked som donaha
samozrejme ze mi to kus ustreluje, no aspon je sranda a je to svinsky rychle
skusal som aj kus upustit ale az v naozaj neludskych podmienkach, preprsany Irsky tyzden + dh trat
az zjazdim maxxis, rozmyslam o oskusani Michelin Tribes DH32 AT tie mozno budu fajnove
v momente na rafe a nenasiel som pricinu
snaha o repar. podla navodu vela neuspesna, ak niekto chce, ma ho mat (nieco cez 3tis. km)
najskor na liptovskom vyjazde sa mi zohla a praskla patka na rame, dost problem vlozit tam koleso.
doma som to strcil do zveraka a vyrovnal ... moc rovne to teda nie je, ale koleso tam vojde a dokonca to i dobre radi. Samozrejme najskor som na to tyzden brutalne nadaval, ze ako je mozne ze sa vymenitelna patka nezohla alebo nepraskla, ale problem bol inde
no a druha vec, obcas som pocul cinkajuci zvuk pri zabere lavou nohou, niekolkokrat vsetko rozobrane no na pricinu som neprisiel, ked som uz zacal citit i jemnucke trhanie klukou, uz som vedel ze je zle
teraz neviem co s tym ... oplati sa to dat zvarat, kupi to vobec niekto zvarane ci nezvarane ? a vobec ... zvladnu to tak aby neposkodili zavit, pripadne ked sa znovu vyreze zavit bude dostatocne pevny ? Ja uz mam objednany novy ram, no clivo mi je tento len tak vyhodit, (ci vyhodit bez podrobnejsieho devastuvujuceho zasahu