Chcel by som po brigáde jak budem mať prachy kúpit tento bike.Bližšie info http://www.merida.sk/prodej/freddy-2-disc-08 .Čo myslíte zatu cenu sa oplatí ho kúpiť?Je to dobrý ram?Skúšal dakto naňom už odjazdiť dajaky pretek v DH?A ten tlmič vzadu čo je dáva často dorazy?javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
No minimalne ked sa pozeram na tu hlavovku mi z toho nieje najlepsie. Naviac tam niet ziadneho napinaku, na takom biku dakujem pekne...
O desat litrov viac tu mas ten Bighit I ako tu uz dakdo spomenul, vyzera to robustnejsie, komponenty tam su zhruba take iste (este tam mas aj šalter s kratkym ramienkom co je na DH k nezaplateniu, neurve sa to tak lahko a nebeha to do vypletu pri lahkych prevodoch) a odpruzenie to ma progresivnejsie kvoli tomu Horst linku, co sa tiez hodi ak nechces behat po dorazoch.
Áno,zlepšili ale vidlica ,ktorá v sebe vazelínu na dh nemá čo hladať! áno vidlica sa dá upraviť podla svojich predstav ale raz keď tam dá výrobca vazelínu tak je do v dnešnej dobe low end a na takéto použivanie sa nehodí
ram vyzera skor na FR. Aj sa to tam pise, aj podla zdvihu...
Na DH napr. nieco taketo alebo nieco pokukat v inzercii... Pripadne pockat na posezonne vypredaje a mozno kupis aj cosi lepsie za nizsiu cenu...
Jak stary gramofon... coze este nestacili tie haldy fotiek zlomenych koruniek/puzdier/podkov/atd-atd-atd-atd na dolekopci a kde este inde? A uz aj keby vydrzali tak technicky su, boly a vzdy budu riesene low-endovo a maly by tym padom byt aj pouzivane low-endovo....
To KGBcko co sem dakdo pleskol by sa mi osobne pozdavalo uplne najviac. Ram fasa, sice uz minimalne treti duplikat toho isteho ramu vyrabaneho dakde v taiwane dakym inym, ale vyzera byt fasa robustny, proti Boxxerke nikdo nemoze pindat, a zbytok komponentov je na cenu voleny perfektne. Ak si mozes dovolit este trochen posetrit tak doporucujem, alebo zozen dajaky dobry kusok v bazare...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak hovorite, akokeby bolo pravidlo ze kazder meride musi raz rupnut ram
No fakt mimo a radsej si sa nemal zapajat...
O desat litrov viac tu mas ten Bighit I ako tu uz dakdo spomenul, vyzera to robustnejsie, komponenty tam su zhruba take iste (este tam mas aj šalter s kratkym ramienkom co je na DH k nezaplateniu, neurve sa to tak lahko a nebeha to do vypletu pri lahkych prevodoch) a odpruzenie to ma progresivnejsie kvoli tomu Horst linku, co sa tiez hodi ak nechces behat po dorazoch.
toto je tiez dost robustny ram od mongoose http://www.bikecentrum.cz/mgs-detail.ph ... &year=2008
a mongoose ako znacka maju dooost pevne ramy
(sice toto je tiez nad limit)
nahodou podla mna sa o dooost zlepsili
a ak si myslis ze nevydrzi tak sa podla mna mylis
Na DH napr. nieco taketo alebo nieco pokukat v inzercii... Pripadne pockat na posezonne vypredaje a mozno kupis aj cosi lepsie za nizsiu cenu...
nahodou podla mna sa o dooost zlepsili
a ak si myslis ze nevydrzi tak sa podla mna mylis
To KGBcko co sem dakdo pleskol by sa mi osobne pozdavalo uplne najviac. Ram fasa, sice uz minimalne treti duplikat toho isteho ramu vyrabaneho dakde v taiwane dakym inym, ale vyzera byt fasa robustny, proti Boxxerke nikdo nemoze pindat, a zbytok komponentov je na cenu voleny perfektne. Ak si mozes dovolit este trochen posetrit tak doporucujem, alebo zozen dajaky dobry kusok v bazare...
ale na DH jak stvoreny