Zdravím, mal som krátky čas jeden počítač, nejaká čína, kúpené v Maďarsku v akcii, nápis to malo Ventura IV. Problém bol v tom, že som tlačil bike vo vysokej tráve a computer mi proste vypadol a stratil som ho. Hľadám niečo podobné, ale aby to bolo dobre vyriešené, aby sa to nedalo ľahko stratiť, do toho čo som mal stačilo jedným smerom potlačiť a už letel. Cenový strop mám do 20€ max, ideálne 15€.
Som z blízkeho okolia Košíc, kde najlepšie kúpim niečo také v KE?
Mal by si ísť cenovo vyššie, pudenie dávať si na veci pozor vzrastá s ich nadobúdacou hodnotou - napr. taký Ciclosport HAC 5 alebo Garmin Edge 705 pokiaľ možno s kompletnou sadou senzorov sú dostatočne drahé na to, aby si si ich sakra vážil.
Ja chcem aby computer slúžil mne a nie ja jemu, že mu budem robiť osobného strážcu.
stqeno : No ale či sú tie cateye uspôsobené aby dobre držali, ono nieje problém kúpiť za dobrú cenu nejaký computer, mne ide o to aby to dobre držalo aj keď do toho buchne nejaký konárik a pod.
Pozeral som na Computer VDO C3 za 15,50€, neviem či je to dobré, a hlavne to uchytenie...
Tulenik vsak mi ta pozname.
No nemozem tu radit lebo jazdim 13rokov stary cateye ale pokial nepolavili v kvalite alebo konstrukcii tak to musi stacit. Takisto som nevidel ani nove sigmy, vdo. Akurat nejaky zakladny model sigmy som mal v rukach pred 4rokmi a zdal sa mi tym uchytenim cez gumicky a celkovym spracovanim dost pozadu. Takze odporucania v sucasnej produkcii necham na inych.
ja vlastním VDO C4 z roku 2006 a nie je šanca aby vypadol, na cesťáku mám cateye tak z 2004 a u toho šanca na vypadnutie je, ale nie samovoľné, trebalo by do neho tlačiť zozadu.
a drzi ako prikovany funkcie zatial stacia. Pokial sa tak bojis, ze by si ho stratil, tak popros predavaca v obchode nech ti ho vybali a predvedie, tam si ho poobzeraj a odskusaj ako drzi uchytenie.
Chlapci, pojem irónia vám niečo hovorí?
Základný model aj od toho ciclosportu... sigmy... čehokoliv, len nie nejaký jang-c'ťiang-kung-pao
A zabudol si dodat : Stratit sa da každý A mam otazku : Kupil som Polar CS 400 pri pade som zlomil drziak. Da sa to reklamovat ? alebo neviete mi poradit nejaky co sa neda zlomit ? Aj za Kiriho a Mareka001 vam vopred dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslim ze s nejakym zakladnym modelom od cateye neurobi chybu a este sa aj zmesti do limitu.
Začiatok školy sa blíži... pomaly sa dostáva do formy!
Základný model aj od toho ciclosportu... sigmy... čehokoliv, len nie nejaký jang-c'ťiang-kung-pao
stqeno : No ale či sú tie cateye uspôsobené aby dobre držali, ono nieje problém kúpiť za dobrú cenu nejaký computer, mne ide o to aby to dobre držalo aj keď do toho buchne nejaký konárik a pod.
Pozeral som na Computer VDO C3 za 15,50€, neviem či je to dobré, a hlavne to uchytenie...
No nemozem tu radit lebo jazdim 13rokov stary cateye ale pokial nepolavili v kvalite alebo konstrukcii tak to musi stacit. Takisto som nevidel ani nove sigmy, vdo. Akurat nejaky zakladny model sigmy som mal v rukach pred 4rokmi a zdal sa mi tym uchytenim cez gumicky a celkovym spracovanim dost pozadu. Takze odporucania v sucasnej produkcii necham na inych.
http://marreybikes.com/shop/images/36_bd_mainimage_cateye%20velo%208.jpg
a drzi ako prikovany
http://www.bicykle.eu/eshop/cyklomerace/longus/longus-br3.html?ask
myslim ten author
Drzi dobre, uz so mnou aj j*blo o zem pekne, nadalej sedi na povodnom mieste. Ja by som sa vobec nebal na tvojom mieste.
vcera som ten uchyt pekne vyskusal, ked som comp hladal po pade 5 minut okolo seba