Nechápem prečo všetci hrdinov chtiví ľudia trávia čas vyhľadávaním faktov o Chuckovi Norrisovi a ich následným šírením. Veď aj na území nášho malebného Slovenska sa dá nájsť osoba, ktorá prinajmenšom konkuruje všemocnosti texasského šerifa. Posúďte sami.
1. Keď Jano Slota mešká, čas by si mal tiež dať pohárik.
2. Jano Slota raz súťažil s pípacím zariadením. Zariadenie bolo následne demontované, lebo namiesto pípania začalo oplzlo nadávať.
4. Keď si Jano Slota kúpi Bugatti Veyron bude to považované za fiškálnu expanziu. Jeho príjmy totiž plynú priamo zo štátneho rozpočtu. (ekonomicky fakt)
5. Chuck Norris používa strúhač na syr ako toaletný papier. Jano Slota si vytrie riť aj verejnou mienkou.
6. Jano Slota napočítal do nekonečna pri návšteve pálenice. Rátal fľaše, ktoré vypil.
7. Robert Fico sa nebojí vysokého štátneho dlhu, lebo Jano Slota mu sľúbil, že to pred voľbami vyrovná.
8. Jano Slota pretočil ručičku na alkohol testeri. Na digitálnom.
9. Boh stvoril človeka na svoj obraz. Jano Slota stvoril Rafaela Rafaja na svoj a dobre mu za to zaplatil.
10. Chuck Norris nikdy nebol na slovensku. To preto, lebo sa bojí, že by mu Jano Slota začal nadávať do maďarov.
11. Jano Slota kupuje kone po 500 kusoch a len z prvotriednych stajní.
12. Keď Ján Počiatek chce ísť na jachtu musí sa nechať pozvať od J&T. Jano Slota si kúpi jachtu aj J&T, aby mu robili spoločnosť.
13. Bežný človek dostane pokutu za alkohol za volantom. Jano Slota ked v jeho krvi žiaden nenájdu.
14. Jano Slota raz vytriezvel. Následne dostal pokutu a už to nikdy nezopakoval.
15. Jana Slotu raz štipol komár. Doteraz je z toho na liečení. Ten komár.
Toto je len malá úkážka ľudovej tvorivosti, ktorá sa skrýva v každom z nás. Prečo teda márniť čas nejakým Chuckom Norrisom, keď nášho slovenského superhrdinu máme priamo pod nosom.
http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/slovensko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=1190803
už to opäť začína, predvolebné drísty ako s dvojnásobnými platmi na lapanie voličov, napr:
"Medzi opatreniami, ktoré opozičné zoskupenie navrhuje je však napríklad možnosť poberať dávku v nezamestnanosti aj potom, čo si dlhodobo nezamestnaný nájde prácu. Mamičky na materskej by zase mali mať možnosť poberať sociálnu dávku vo výške svojho dovtedajšieho platu celý rok."
kako aj toto sú drísty?:
To, čo by však mal kabinet Roberta Fica urobiť podľa opozičných zástupcov ako prvé, je zastaviť plytvanie štátnymi prostriedkami.
Zdroj: ten istý článok o dva riadky nižšie.
Neviem ktorý deň to bol, ale pozeral som správy a pán Počiatek tam splietal o rozpočte, že sa znížia rozpočtované sumy pre jednotlivé ministerstvá. Neviem, či si dobre pamätám, ale cca 20% z režijných a 70% z kapitálových financií. No to som veľmi zvedavý ako to dosiahne, ten finančný čarodej.
kako aj toto sú drísty?:
To, čo by však mal kabinet Roberta Fica urobiť podľa opozičných zástupcov ako prvé, je zastaviť plytvanie štátnymi prostriedkami.
prečo by to mali byť drísty, SDKÚ má špeciálnu vlastnosť. Predstav si že si dáš SDKÚ upiecť tortu. Spravia ju celkom dobrú a peknú a namiesto čerešničky na vrch Ti tam s prepáčením nase_ú. Aký budeš mať dojem z tej torty?
ja tiež
1.
"Totiž, môže prísť populista, ktorý bude sľubovať každému hory-doly a zatají, že tieto sľuby bude musieť aj niekto zaplatiť."
2."Medzi opatreniami, ktoré opozičné zoskupenie navrhuje je však napríklad možnosť poberať dávku v nezamestnanosti aj potom, čo si dlhodobo nezamestnaný nájde prácu. Mamičky na materskej by zase mali mať možnosť poberať sociálnu dávku vo výške svojho dovtedajšieho platu celý rok." + "Napríklad pri predĺžení materskej na 1 rok a do výšky čistého platu chýba údaj, odkiaľ tie peniaze majú prísť"
mne sa v poslednej dobe pacilo ako prikazali prijat viac studentov .. zrjeme kvoli statistike a nezamestnanosti ... ale az teraz ked sa zcina skola hladaju s coho ich zaplatia ;-]
lapaloma ale tieto tlaky tu boli aj za modrého moru a aj predtým (a presne z tých istých dôvodov)
pozývam ťa na môj poobedný seminár, aby si videl, čo tam mám za "matroš"
a to my sme sa k nijakému prijímaniu ľuďov navyše neznížili - môj názor je, že VŠ má byť elitnou záležitosťou (ale má to byť elita inteligenčná a nie plnopeňaženkárska) a rozhodne nie pre každého... dnes však už máš vyberaný póvl aj na gymploch a potom sa ten shit nahrnie sem
a už mi s prepáčením j*be že ja to musím splachovať, miesto toho, aby to dostalo co proto už na základke a v tomto veku disciplinovane robilo dokladačov do regálov v Tescu alebo čističov stôk
Ja tiez. Ale nieco mi na tom nesedi. Nie je to tak, ze strany dostavaju peniaze len za tych volicov, ktori im realne dali hlasy? Ak je to tak a volieb sa zucastni napr. 1 000 000 ludi, tak stat stranam vyplati za hlasy 7 000 000 EUR. Ak by ale stat rozdal vsetkym opravnenym volicom (napr. 2 000 000) po 7 EUR, tak stat vlastne rozda 14 000 000 EUR, cize je to automaticka strata, lebo vsetci sa nezucastnia a cim viac sa nezucastni, tym väcsia strata to bude. Abo uvazujem nespravne a stat vyplaca stranam peniaze za vsetkych opravnenych volicov, teda aj za tych, ktori sa nezucastnili volieb?
No, tomu prave celkom nerozumiem tiez. Jedine si to vysvetlujem tak, ze ak sa opravneny volic nezucastni volieb, tak to aj tak stoji stat 7 EUR na hlavu? Potom by ten Sulikov navrh samozrejme bol OK.
7 eur odstane strana za hlas ... ak presiahne myslim 3 % ... cize hlas nevolica nestoji 7 eur ;- cize su to dodatocne peniaze ... a je to tam presne napisane ;-] tak celkom neorzumiem comu nerozumie ;-] .. sulik to obhajuje ze tych prepadnutych X krat 7 eur sa aj tak rozkradne sa kratke obdobie a preto nie je dolezite
ja tiež
1.
"Totiž, môže prísť populista, ktorý bude sľubovať každému hory-doly a zatají, že tieto sľuby bude musieť aj niekto zaplatiť."
2."Medzi opatreniami, ktoré opozičné zoskupenie navrhuje je však napríklad možnosť poberať dávku v nezamestnanosti aj potom, čo si dlhodobo nezamestnaný nájde prácu. Mamičky na materskej by zase mali mať možnosť poberať sociálnu dávku vo výške svojho dovtedajšieho platu celý rok." + "Napríklad pri predĺžení materskej na 1 rok a do výšky čistého platu chýba údaj, odkiaľ tie peniaze majú prísť"
K bodu 1: Nechápem, prečo by mal prísť. On už tu skoro celé jedno funkčné obdobie je.
K bodu 2: Ak toto vymysleli modrí za triezva, tak je len jediné vysvetlenie: díler im musel doniesť extra dobrý matroš ktorý chlapci nezvládli . Už dlhší čas si myslím, že Mikimu by viac pristala tá červená ča*****, píšťalka a pekné nástupište.
Najviac ma pobavila informácia, že v nitrianskom kraji ide do regionálnych volieb koalícia Smer + SDKÚ . Kde je cesta, tam je vôľa alebo to bolo niečo s korýtkami...?
Jeden docent u nas sa stazoval ze mu na skusku z dejin Slovenska (cca 1867 - skoro sucasnost) prisla studentka prveho rocnika a nevedela kto to bol Stefanik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fakty o Janovi Slotovi
Nechápem prečo všetci hrdinov chtiví ľudia trávia čas vyhľadávaním faktov o Chuckovi Norrisovi a ich následným šírením. Veď aj na území nášho malebného Slovenska sa dá nájsť osoba, ktorá prinajmenšom konkuruje všemocnosti texasského šerifa. Posúďte sami.
1. Keď Jano Slota mešká, čas by si mal tiež dať pohárik.
2. Jano Slota raz súťažil s pípacím zariadením. Zariadenie bolo následne demontované, lebo namiesto pípania začalo oplzlo nadávať.
3. Keď Romanovi Abramovičovi dojdu peniaze, predá Chelsea. Ked dojdu Janovi Slotovi, predá emisie.
4. Keď si Jano Slota kúpi Bugatti Veyron bude to považované za fiškálnu expanziu. Jeho príjmy totiž plynú priamo zo štátneho rozpočtu. (ekonomicky fakt)
5. Chuck Norris používa strúhač na syr ako toaletný papier. Jano Slota si vytrie riť aj verejnou mienkou.
6. Jano Slota napočítal do nekonečna pri návšteve pálenice. Rátal fľaše, ktoré vypil.
7. Robert Fico sa nebojí vysokého štátneho dlhu, lebo Jano Slota mu sľúbil, že to pred voľbami vyrovná.
8. Jano Slota pretočil ručičku na alkohol testeri. Na digitálnom.
9. Boh stvoril človeka na svoj obraz. Jano Slota stvoril Rafaela Rafaja na svoj a dobre mu za to zaplatil.
10. Chuck Norris nikdy nebol na slovensku. To preto, lebo sa bojí, že by mu Jano Slota začal nadávať do maďarov.
11. Jano Slota kupuje kone po 500 kusoch a len z prvotriednych stajní.
12. Keď Ján Počiatek chce ísť na jachtu musí sa nechať pozvať od J&T. Jano Slota si kúpi jachtu aj J&T, aby mu robili spoločnosť.
13. Bežný človek dostane pokutu za alkohol za volantom. Jano Slota ked v jeho krvi žiaden nenájdu.
14. Jano Slota raz vytriezvel. Následne dostal pokutu a už to nikdy nezopakoval.
15. Jana Slotu raz štipol komár. Doteraz je z toho na liečení. Ten komár.
Toto je len malá úkážka ľudovej tvorivosti, ktorá sa skrýva v každom z nás. Prečo teda márniť čas nejakým Chuckom Norrisom, keď nášho slovenského superhrdinu máme priamo pod nosom.
už to opäť začína, predvolebné drísty ako s dvojnásobnými platmi na lapanie voličov, napr:
"Medzi opatreniami, ktoré opozičné zoskupenie navrhuje je však napríklad možnosť poberať dávku v nezamestnanosti aj potom, čo si dlhodobo nezamestnaný nájde prácu. Mamičky na materskej by zase mali mať možnosť poberať sociálnu dávku vo výške svojho dovtedajšieho platu celý rok."
prečo by to mali byť drísty, SDKÚ má špeciálnu vlastnosť. Predstav si že si dáš SDKÚ upiecť tortu. Spravia ju celkom dobrú a peknú a namiesto čerešničky na vrch Ti tam s prepáčením nase_ú. Aký budeš mať dojem z tej torty?
http://hnonline.sk/nazory/c1-38374570-kto-by-potom-volil-fica
1.
modraci zatial tie prachy na ich socialne aktivity vzdy nasli z relativne rozumnych zdrojov co tejto vlade fakt pripisat nemozes.
pozývam ťa na môj poobedný seminár, aby si videl, čo tam mám za "matroš"
a to my sme sa k nijakému prijímaniu ľuďov navyše neznížili - môj názor je, že VŠ má byť elitnou záležitosťou (ale má to byť elita inteligenčná a nie plnopeňaženkárska) a rozhodne nie pre každého... dnes však už máš vyberaný póvl aj na gymploch a potom sa ten shit nahrnie sem
a už mi s prepáčením j*be že ja to musím splachovať, miesto toho, aby to dostalo co proto už na základke a v tomto veku disciplinovane robilo dokladačov do regálov v Tescu alebo čističov stôk
http://hnonline.sk/nazory/c1-38374570-kto-by-potom-volil-fica
Ja tiez. Ale nieco mi na tom nesedi. Nie je to tak, ze strany dostavaju peniaze len za tych volicov, ktori im realne dali hlasy? Ak je to tak a volieb sa zucastni napr. 1 000 000 ludi, tak stat stranam vyplati za hlasy 7 000 000 EUR. Ak by ale stat rozdal vsetkym opravnenym volicom (napr. 2 000 000) po 7 EUR, tak stat vlastne rozda 14 000 000 EUR, cize je to automaticka strata, lebo vsetci sa nezucastnia a cim viac sa nezucastni, tym väcsia strata to bude. Abo uvazujem nespravne a stat vyplaca stranam peniaze za vsetkych opravnenych volicov, teda aj za tych, ktori sa nezucastnili volieb?
1.
K bodu 1: Nechápem, prečo by mal prísť. On už tu skoro celé jedno funkčné obdobie je.
K bodu 2: Ak toto vymysleli modrí za triezva, tak je len jediné vysvetlenie: díler im musel doniesť extra dobrý matroš ktorý chlapci nezvládli
Najviac ma pobavila informácia, že v nitrianskom kraji ide do regionálnych volieb koalícia Smer + SDKÚ
Ako moze niekto nepoznat dovozcu Meridy?
Edit: pardon, to patrilo este pod Tulenika.