zdravim mam jeden dotaz:
na mojom bikeu mam vidlu duro d 130mm, no a mam s nou problem ze zvykne po case stvrdnut, proste stvrdne a pomoze jej len namazanie a ma zvuk ako nejaky zvukovy tlmic, ma mat ta vidla taky zvuk?? bo u nas nikto nema taku vidlu uz.
jaaj no ja mam napr. na Kgbečku suntour duro d 100mm ale je to 2009 a medzi nimi je zevraj nejaky dost rozdiel tak sorry ale asi ti neporadim ale aj mne sa to obcas stava ze je nejaka tvrdsia ale ked vycistim nohy pekne do cista tak ide zase pekne..
08 a 09 su to iste to 07 a strarsie su uplne ine vidlice.
Vidlu (samozrejme pokial si trufas) treba rozobrat, vycistit a naliat novy olej.
Do tlmicu ide tusim okolo 60ml 5W tlmiaceho oleja, a potom daj do kazdej nohy 15ml mazacieho motoroveho SAE10W/40.
(Skoro)Presny navod: http://www.ivelo.cz/domaci-servis-vidlic/sr-suntour
Potom bude chodit pekne.
ked ti ta vidla stvrdla cim si ju mazal ? hentu vydlu som mal ale nič take nerobila zvuk parada chod tiez a vobec netvrdla a mazal som ju setkym co mi prislo do ruky najcastejsie Konkor-armadny mazaci a konzervačny spej
ahojte, mam tuto vidlicu a v poslednom case som zaznamenal pre mna dve cudne veci: 1. ked za jazdy zapruzim a vzapati dvihnem predne koleso, tak vidla buchne az na doraz(cinkne to) a po 2. niekedy, pri tom istom ako v 1. pripade, vyda taky zvlastny zvuk, neviem to popisat, ale ako keby sa niekde urobil podtlak a potom to robi take zvuky...nevedeli by ste mi povedat cim to moze byt? moze to byt aj nastavenim odskoku? dakujem
epo, 2007 este nemala odskok, 08 ma...a rozoberat to nechcem, pretoze je to este v zaruke, tak sa snazim tomu vyhnut, ked sa da...a nikto nevie cim by to mohlo byt? dik
epo nebud mudry, pretoze ja mam duro d a mal som na nom rebound adjuster, pokym som ho nestratil aj na vidlici je nalepka rebound...tak si najprv over nejake veci a potom pis. eeste jedna vec: neznamena, ze ked si kupil v roku 2008 nove duro d, ze je to aj rocnik 2008, takze preto tam ten odskok nemusi byt. ja som tiez kupil tohto roku a vyrobena je vidlica 06/08 alebo tak nejako.
SF7-DURO DJ E
Right Side Coil spring / Hydraulic rebound damping w. external adjuster on bottom
SF7-DURO DJ D
Right Side Coil spring / Hydraulic rebound damping w. external adjuster on bottom
tak potom SR je nejaka zvlastna firma ,pretoze vyraba 2 identicke vidlice,kt sa licia predajnou cenou 40e,
(teda skoro identicke,e ma crmo krk)
alebo mozno to tak robia,ze ten čudlik odpadne a mas bez nastavenia cize to co si si povodne chcel kupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidlu (samozrejme pokial si trufas) treba rozobrat, vycistit a naliat novy olej.
Do tlmicu ide tusim okolo 60ml 5W tlmiaceho oleja, a potom daj do kazdej nohy 15ml mazacieho motoroveho SAE10W/40.
(Skoro)Presny navod:
http://www.ivelo.cz/domaci-servis-vidlic/sr-suntour
Potom bude chodit pekne.
p.s.-je to model 2008
Nastavení/ regulace - tlumení odskoku, předpětí pružiny
SR Suntour Duro DJ D
Nastavení/ regulace - předpětí pružiny
_____
nech je ako chce,skus ho rozobrat
SF7-DURO DJ D
(teda skoro identicke,e ma crmo krk)
alebo mozno to tak robia,ze ten čudlik odpadne a mas bez nastavenia