No dnes sa nam konecne podaril po dlhsom case poriadny vyjazdik ...aj ked bulo v lese dost prekazok po kalamite bolo fajn ze sme sa zisli v takom hojnesom pocte...a som rad ze nas navstivil a Durko Tatar... aspon bola sranda....Durko ty ma asi zabijes ale ja som tie tvoje klieste zabudol v lese ..prepac zistil som to az doma ked som vybaloval ..a este musim uznat ze Jonky bol dnes velmo statocny....on vie preco, neviem ja by som sa asi uz vôbec rano neprebral ...je to biker s velkym
Katko neboj...čo Ta nezabije,tak Ta určite posilní,čo sa týka toho ZAKAZU rozhodne by sme do toho lomu neliezli Majo to nafotil na pravo-na opačnej strane,ale je tam nádherne Len tie kalamitne stromy po nepredvýdanom sneženi trošku zlostili a hlavne brzdili-koly tomu som meškal aj na oslavuBikerkinychS narodenín ale dobre ma pohostili z hruštičkou a keltíkom 10amperovým,i dobrým papaníčkom šTEVKA díky
A čo sa týka nedelnej akcie z mojej strany SUPER no až na tie popadane stromy,ale príroda je príroda-dalo sa dobre že nebolo horšie...Napríklad v podaní Mata a jeho trošku komického TIGRA cez riadítka,OrimPE klzačky na mokrých konároch a Ringovej vyhnutej patky na šaltri-zachytene konáre do šaltra sú nepríjemné Ináč spoko z akciou Nejake foto od BačuO.
Sezona sa pomali konci ale ja môzem konstatovat len tolko...nech si vravy kazdy kto co chce...ale keby nebolo Ondra Bacu tak Snina nema tolko bikerov na slusnej urovni ako je to dnes (prepac Jonky samozrejme ,ze aj ty a Kaktus Bike ma na tom velku zasluhu) ... je to clovek s velkym srdcom a pomaha nam ako môze... jazdil som s nimi tento rok prvy krat ...ale tento clovek mi dal tolko skusenosti a pomoci ako nikdo
...takze tato sezona bola moja naj naj naj a verim ze ta dalsia bude este lepsia
...a ja vravym za seba ...Ondro velke dakujem
Majo som rád že to tak berieš -Nedakuj kupiš pivo Hi-Hi
Znaž dobre že kedz nepomožem abo neporadzim,ta neublížim
VEEEELKA vdaka hlavne Vám Bikerom z velkým B patrí Vy to tu držíte a mna len teší že to túto sezonu tak dobre klapalo a že sme sa stretávali na spoločných výjazdoch-VYZVA:No nejako tento rok a túto sezonu dúfam že nejako dojazdíme a patrične ukončíme na nejakom tom výjazdiku a opekačke prípadne chatovačke,upozornujem na Bikoch...možno vycahnem aj Kaktusa Hi-Hi
Majo som rád že to tak berieš -Nedakuj kupiš pivo Hi-Hi
VEEEELKA vdaka hlavne Vám Bikerom z velkým B patrí Vy to tu držíte a mna len teší že to túto sezonu tak dobre klapalo a že sme sa stretávali na spoločných výjazdoch-VYZVA:No nejako tento rok a túto sezonu dúfam že nejako dojazdíme a patrične ukončíme na nejakom tom výjazdiku a opekačke prípadne chatovačke,upozornujem na Bikoch...možno vycahnem aj Kaktusa Hi-Hi
No Kaktus by tam nemal chybat ...a povedz mu nech sa nevyhovara,ze nema bike,lebo mu pucim Olprena
...hadam ho jeho Žužu pustí
Majo to by rozhodne nemal chýbat -šak chceme podebatit,povtipkovat-možno aj...daco lignuc ,ved bola reč o nejakom sponzorskom ohladom dresov,oblečenia a tak Samozrejme kdo bude mat záujem-podotýkam nebude to úplne za darmo,musíme si aj sami niečo prispiet ale nechcem predbiehat udalosti-poriešime až to bude aktuálne po nejakej tej dohode zo všetkými čo by mali záujem sa zaobliect a prezentovat Sninsku bandu cyklistov a bikerov
Nedela 01.11.Dušičky opekačka na Podstavke-abo dakdze na Rybnikoch-kto chce naj še prida kto by mal záujem -info 0905 960 308 Ak nie tak vydumam nahradny datum a termin
Jak tak sledujem ta na jutre še nebezpečne šicke hlašice no nevadi kto by chcel -a mal zaujem o10:30pred KaktuServisom o 11:00 na Z. Hámroch-ide sa na podstavku-prípadne Kotlík,na podstavke nejaká ta debatka... opekačka a okolo 14:00 ...zjazd do Hámroch a ...DOMU
Dnes one mann show kratky vyjazd cez Umarteho na Šaňovu luku na Rybníki, Snina A naspäť Hamra. Zdokumentovane to nieje lebo som nechal mobil doma tachač mi nešiel lebo je asi vybitá batéria. A zase bola kopa konárov v lese bol to riadny techničák ale už su krásne jesenné stromi lístie na zemi no paradička. Tak zajtra sa pridajte na tu opekačku aj pokecame pojazdime o 11:00 na Hamre tak čafte zajtra
Hmmmmmmmm aj by som siel ,ale volakto iny mi uz program urobil...takze je po srande verim ze s vami by bolo lepsie ale to by som mal po vtakoch keby ze idem s vami
...takze miesto dobrej bokovacky sa budem flakat po cintere a navstevach...uz vidim tu nudu
Majo po vtáku radšej nie-ešte sa prida... ale z namy kludne možeš...zober aj svoju mladú... nudit sa rozhodne nebudeš-volal som s Matkou šiferkou tak ona je OK lem Ondrik je nejaky na...neuraduje ze mnu-asi še fakt hniva,no furt neznam čom Tak jutre hlopy
dnešna kosa bola riadna aspoň potom čo sme vyšli na Podstavku a v chladku, na slniečku bolo fajn. Dnešná zostava JA Ondrrrrrrrrej jak Ďuri hvari, Divj Tatar, a Jožko a potom už jak sme odchadzali tak došli ešte Maťo s Pištom ono išli na kameň ale zašli kuknuť. dobrá opekačka aj vyjazdik pohodička. Maťa som stretol tak rozpraval že bolo vidno Tatry z Kameňa ale aj z vrchnej cesty do Sniny bolo ich pekne vidieť. Jeseň je tiež obdobie ktoré ma svoje čaro. dobre bolo škoda že ste nedošli viaceri.
No tož dneska to zhodnocim asi tak -díky šickym učastnikom som mocno rad že sce prišli,bo som dumal že pojdzem sam,šak som aj sam zo Sninšanoch išol no nevadi šak aj tak dneš sveto mali umarte"dušičky"ale dobre bulo škoda že še nas kus vecej nezejšlo na opekačke Chapem že vedšinu šicke mali povinnosci-no aj tak nevadi počasičko krásne jesenne jak vyšite na bikovačku v prirodi-v lisi-ne Durku Ja som spoko jak z partiju tak sam zo sebu,kto nebul,može lutovac-pujdze druhíraz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a este par foteciek
a bača ondrej nová Foxa
a bača ondrej nová Foxa
....Pane tak to nie je on
A čo sa týka nedelnej akcie z mojej strany SUPER
...takze tato sezona bola moja naj naj naj
...a ja vravym za seba ...Ondro velke dakujem
VEEEELKA vdaka hlavne Vám Bikerom z velkým B
VEEEELKA vdaka hlavne Vám Bikerom z velkým B
No Kaktus by tam nemal chybat
...hadam ho jeho Žužu pustí
...takze miesto dobrej bokovacky sa budem flakat po cintere a navstevach...uz vidim tu nudu