No jo Petrík jesen je krásna všerky stromy-lístie ruca rozne farby,no aj mrázik už niektore stromy odstrojil.Mna osobne jesen celkom bavý-má svoje čaro Určite ešte niečo dáme,no ja rozhodne určite áno
No fakt ma jesen svoje caro...... vidite fotky... hrabala som listie neska.hihi
nakoniec som nahrabala listie az po nos..
NO nemohla som s vami ist v nedelu na opekacku z technickych pricin....skoda nabuduce (uz asi az na jar)ale nevadi.nabuduce sa vidari
Ta jesen je vazne krasna ja sa ale bojim ze si uz asi nezajazdim poriadne môj problem je ze nemam rad zimu a uz je aj dost chladno brrrrr...Stevka a uz nehrab inac sa stratis v tom listi
Majo neboj-ešte určite spolu niečo dáme toho roku Cez obed ked svieti slniečko-ešte sa dá -horšie je ked je už skoro 16:00-17:00a začína riadne potahovat chlad...vtedy je Brrrrrr Ináč pohodička
Zajtra kdo doobedu nepracuje a mal by záujem na bajk tak okolo10:30-11:00 pred Kaktus servisom chcem vyrazít niekam do lesa tak na dva až dva a pol hodky Presne neviem kam ale tuna po blízku-rozhodne nie do Vihorlatskych vrchou,tam je cez týžden zákaz-výcvik-atd...Pravde podobne niekam smer ponad rybníky Kolonicu,Strihovske sedlo a tak nejak -ešte sa do rána rozhodnem
ja bol minuly vikend v sobotu sam asi dve hodky po nasich humenskych lesoch a v nedelu sme boli partia, sice len styria a tiez tak sme sli...aj som stihol v zjazde hlavana paradneho hodit az tak, ze som rozbil prilbu, puklo v chrbtici a ja uz myslel, ze som dochodil na furt , ale palce sa hybali na nohach i rukach ...domov sme dosli v pohode a este aj dve stihli vypit, takze to dopadlo dobre a uz aj prilba v ramci vymenneho programu doma nova
Breer takze sme uz dvaja co sem tam hodia tigra ale je fajn,ze to vzdy dopadne dobre
No ja sem pisem hlavne kvoli tomu,ze ma asi uz ***** ... ked mam konecne cas na bike, vonku sčije a sčije asi si kupim trenazer http://www.bicykle.eu/eshop/cyklotrenazery/elite-realaxiom-ct.html
Majo predam ci valce skoro jak nové-značka Tack,lahúčke-cichúčke,je to omnoho zaujímavejšie neš len stacionárny trenažér
No hej ved som si ich aj u teba skusal tie valce ...mal som sice volake to promile,ale bol problem sa vôbec rozbehnut ..cvala bohu ze som vtedy nebol iba sam ..ale ved to nie je iba obycajny stacionar pozrel si si ho nahodis na svoj bike
....a inac dnes som bol uz s Palinom...od stredy bol v Nemecku a az dnes sa vratil...bol okuknut nasu dovolenku na druhy rok na biku...nadhera
Nazdar ludia!!!
JOHNY neprisiel si nahodou praxovat na nasu skolu(CSS)???ked hej dufam ze prides na nasu hodinu,
6.A a SEKUNDA.Zajtra mame 2.hod. Tak sa tesim ked prides...
Serus ludze jak še čujece...?Bo ja na veliku FIGU,včera aj dneška mi na triraz zmoknul jak...myš Neznam jak toto panBožko abo Ilko,či Jankovič riadzi,ale nedobre toto-neluby še my to A za za zaaaaaááááž lem diždž.Už sebe do roboty berem aj suche teplaky bo kym pridzem ta mi caly mokry-vyplukany a to mam do roboty lem das 7 minuty drahy na bicyglu-HRúZA toto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nakoniec som nahrabala listie az po nos..
NO nemohla som s vami ist v nedelu na opekacku z technickych pricin....skoda nabuduce (uz asi az na jar)ale nevadi.nabuduce sa vidari
a takto pujdzeme domu : http://www.mojevideo.sk/srch/alkohol/strana_1/
No ja sem pisem hlavne kvoli tomu,ze ma asi uz *****
No hej ved som si ich aj u teba skusal tie valce
....a inac dnes som bol uz s Palinom...od stredy bol v Nemecku a az dnes sa vratil...bol okuknut nasu dovolenku na druhy rok na biku...nadhera
JOHNY neprisiel si nahodou praxovat na nasu skolu(CSS)???ked hej dufam ze prides na nasu hodinu,
6.A a SEKUNDA.Zajtra mame 2.hod.
kadial si to chodil? na bajku?
marians