včerajšia prechádzka lesom nám uštedrila nádielku dubákov ale parádnych. Zajtra ak nebude pršať tak poobede vyjazd na 2 hoďki okolo 12 - 13hod. pridajte sa pripajam foto.
Tož dnes konečne bez dažda a aj slniečko nám zopár-razy vykúklo No dnes bikovačka vo dvojici ale predsa...Ja a OrimPE-dali sme Hamru,Hutu,Podstavku ,Kotlik a bulo perfektne na to jake bulo poslednu dobu na prekvapenie v lese je pekne Jesenny čas a všetko čo k tomu patrí
No aj ja som bol prekvapený že take dubačiki v novembri už som našiel aj v decembri ale už zmrznutý Chlapci pekne foto z dneška a dik že ste sa zastavili čafte zitra
Jonky dubáčiky neurekom krásnučke na taky čas Orim si chvalil bo na podstavke a na kotliku ešči nikda nebul až na tote mokre konáre pod gumamy aj na tote konáre co popadane do drahy po pešnikoch,ale kus sme to prečiscily,odrucali na kraj Jonky uvidíme ako s počkom-či nebude náhodov zavoláme si
Nazdar bando cyklistu...zajtra kto by mal záujem o bikovačku samozrejme lem kedz nebude pod mrakom a mokro nám nevadí..tak o 10:00 pred KaktusServisom-v lese ako samom lese je fajne mokro-takže prevažne lesny asfalt by sa šiel-kdo by mal záujem tak prosím po prípade som na Alebo keby mal niekto iny návrh-beriem všetko Viacmenej ja a Jonsak sme istý,kdo sa pridá bude výtaný...
No keďže v nedeľu to nevyšlo lebo cely den tak dufam že zajtra to klapne a konečne sadnem na bajk. stretavka jak určil Bača Ondrej dame nejaký alebo treba niečo robiť keď je už ta chrípka
Jonky ak nikto pred budu nedondze tak ja vyčucham na Hamru a daco vydumame kdze nas ruci... Dajaky ten kilometrík nakrucíme kedz už je to volno"štátne svato"den študentov-atd
Majo pekne nálepočky A moja je kde...?
V utorok sme z Jonkym dali bikovačku do vihorlatskych lesov vydalo to cez 40 kiláčov,no v lese je nádherne kus sme to tam porajzovali-perfektne bolo,lem škoda že sa viac nikto nepridal... Nejake fotečky jak tradične
no v utorok napriek mrholeniu, ktorého sa ostatný zľakli sme sa z Anderovským vybrali trochu prevetrať hlavy Dobre bolo lepšie jak doma sedieť alebo v škole boli sme na Valaškovcoch a pohodička. Videli sme krásne srnky a sovu, ktorá nám vzlietla nad hlavami až sme sa zľakli hore trochu hmla ale vôbec nevadila.
Robo kostolík je zatvorený,vnútro som fotil cez sklo-okno dverí z Jonsakovych pliec.Je to zavrete od kedy tam prespávali nelegálny hostia z blízkeho východu,migranti.Je to ináč otvorene cez odpustove slávnosti,je tam aj cintorín,je to tam niečo na spôsob Ruského,Stariny,Zvaly a podobne-žijúci rodáci sa tam stretnú a zaspomínaju si.
Ludze co z výkendom-mohli by sme niekam na bajk...? Dajte návrhy kde by ste radi ked je vonku tak krásne... Jonky trebalo by okoštovac-pokrescic FULA či ne...
Včera som to dokončil-olankoval-a aj poproboval parádička-no doladzovanie tlmičov a podobne už nechávam na Teba Jonky...
O tom viem, za sa tam kona stretnutie rodakov. Akurat vtedy mato tam netaha, bo tam kopa ludi. Inak pokial ide o to pocasie, tak hore je nadherne ..teraz je inverzia - Kojsovka 11C a jasno. Ked take pocasie vydrzi do nedele, tak by som chcel vybehnut aspon na Durkovec pozriet na mraky z hora. Prida sa niekto ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V utorok sme z Jonkym dali bikovačku do vihorlatskych lesov vydalo to cez 40 kiláčov,no v lese je nádherne
Ludze co z výkendom-mohli by sme niekam na bajk...? Dajte návrhy kde by ste radi ked je vonku tak krásne...
Včera som to dokončil-olankoval-a aj poproboval