no ja za seba mozem povedat ze na hrebenovke som bol s anderom a jonkym iba raz a to bolo ruske sedlo, balnica, osadne.. ale veru, toto bola poriadna "vyjizdka" dufam ze si ju zopakujeme tento rok alebo vydumace daco nove, bo vtedy bolo mocno fajne
Ondro, to verim že ta hrebeňovka nie je celkom ľahká trasa, veď možno sa tam raz dostanem tak uvidím alebo skôr pocítim na vlastnej koži ...až dnes som si našiel čas vyskúšať nový bajk vonku, tak prvé dojmy sú veľmi dobré - obával som sa trochu tých asi 620 mm širokých riadítok ale aj v teréne sa bajk ovláda ľahko a ide ako tank cez všetky nerovnosti Brzdy ešte nie sú zabehnuté, ale aj tak brzdia pekne a radenie ani nehovorím - krásne hladko a presne takže spokojnosť
Bluebiker som rad ze si spokojny...tiez som mal moznost vidiet tvoj bike na predajni za tu cenu je to skveli stroj
Vcera sme sa pustili s Ondrom do synovho biku...vdaka Ondrovi vizera skvele chlapec bude spokojny...takze Ondro zase jedno velke DAKUJEM
Stevka spoznavas???....volake veci
vcera sme sa tak krasne stretli cestou na kamen. ja som siel s mojou majkou a dobehli nas ondro s jmsakom. bolo veselo, aj sme este posedeli potom, tatry sme videli. krasny den. vdaka Bohu, ze tu mame ten sninsky kamen. da sa ist aj na vyletik s rodinkou, aj pobajkovat jemne aj brutalne, aj na lyziach, aj vybehnut...
pozdravujem, toho cloveka, co zanechal svoju vlasovu stopu na konari co trci rovno proti smeru vystupu na chodniku. auuuu.....
ondro mozno da aj nejaku fotecku.
No čavte ludia...
No jo Stevka skoro ako Tvoj Cocaine v povodnom stave Treba podporit mladych novych šarkanoch co by bikovali s namy-Majo neboj bude s toho bajk jak lusk...len dúfajme že si to mlady bude vážit a zostane verný cyklistike-tak ako Vy
Majo tož včera taka vinikajúca prechádzka-mne osobne bodla po sobote... bol som aj na Kaktusovej oslave-a potom už ani obraz-ani zvuk Sme radi Majo a Majka že sme Vas stretli-aspon bulo veselše,choč mne na začatku bilo jak kamen u mišačke,ale potom pohodička To isto spravil ten čerstvučky vzduch a krásne čo nam svietilo,potom aj bodnul,mocno som toho nenafotil...
Jonky dík že si prišiel po mna do SV si kámoššš
Dneska ráno ked som viezol na biku malu do školky tak bolo skoro-18 brrr
Predstavte si dnes bol za mnov v robote DivjTatar-eXtremista po tom mraze absolvoval cestu na biku z Humenneho do Radvane nad Laborcom skratkou cez Jablon do Pichneho a Sniny-to ešče ne šicko od Kaktusa ešte smer Stakčin,Kolonica,Ubla,a spat brrrrrr-keby nebula aspon taka zima,aj mne bulo z noho žimno...
Na maximalne by som hodku-hodku a pol zmaknul-ale vecel ani šmykom,bo zdravičko lem jedno...
Duri je proste extremista a doma ho kto skladal z bicigľa? Je to extremnj Divj Tatar. Len by ma zaujimalo koľko neska prešiel kilometrov? Ale fotka zabita sovietskj tankista Lem žeby bul zdravy
No a čo sa včerajška týka bolo párádne. Z Andera aspoň vyšla a stretli sme sa s Majom a Majkou tak sme pokecali. Parádny výhľad na všetký strany Tatry, Bieszczady,Poloniny, ukrajinské poloniny pekne počasie teplo na bezvetrie. No tam si musel niekto dobre obiť hlavu na tom konári nechcel by som No ta prechádzka nepomohla aj ked som sa včera učil do pol jednej vo štvrtok zase No dobre že sme aspoň na tom kameni boli, lebo keby som sa učil celý deň a neurobil, bol by som nas........ ale pohodka.
Akurad som teraz telefonoval zos Tatarom-cez Pištov telefon-bo Durkov telefon zamerz...
Marian info od Alkajdy-6 hodin čistej jazdy na bicykly absolvoval-a činilo to 105 km+roznašane letakov... po totym mraze...
A teraz Durko doma kuriruje a masit nožky i caloho čolovika...bo poslidne kilometre soby necitil palci na nohach-toto extremne kminova bunka
Marečku vun ne lem letaky ale aj fakturi zos Orindžu-atd možno ešči aj kalendare co nescihnul po rusnakoch poroznošic Srandujem on podstivak od kosci ta už možno aj poroznošil...
Ty vole tak toto už je masaker zachvíľu tromfne aj Jana Kopku zaraz Divj na preteku Iditarod Trail Invitational (závod) Ve spárech Aljašky - Nejmrazivější extrém planety na kole.
Majo skus možno v nejakej knižnici-ani ja sam ešte totu knihu nevidel,len som o nej počul... Ale určite stojí za to si ju pozriet a prečítat
Ale je vonka reskoooo...marzne-aj Cirocha už zamarznuta -13 stupnoch pod nulu momentalne.
Aco še tyka konkurencii-alias DivjTatar,joho to rýchlo prejdze bo machrovac zo zdravičkom še neoplaci:muscle: jak nedajBože pochoreje ta budze doma šedzec,kurirovac a hriac še...
Jonsak paradne fotečky ako vždy, krásny výhľad Ja som nedeľu cestoval na internat a keď som videl jake krásne počasie tak som si hneď pomyslel že vy dakde na ture alebo na bajkoch, že určite nesedite doma
Asi jutre dakdzi vybehnem-budz oprášim bežky-alebo vyrazím na bajk pokial to pojde... Trebarz smer rybníky alebo po okolí,magurič alebo tak-ak by niekto sa chcel pridat tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vcera sme sa pustili s Ondrom do synovho biku...vdaka Ondrovi vizera skvele chlapec bude spokojny...takze Ondro zase jedno velke DAKUJEM
Stevka spoznavas???....volake veci
Aj tak sa da...
Aj tak sa da...
Ty kokso ten full nema chybu
vcera sme sa tak krasne stretli cestou na kamen. ja som siel s mojou majkou a dobehli nas ondro s jmsakom. bolo veselo, aj sme este posedeli potom, tatry sme videli. krasny den. vdaka Bohu, ze tu mame ten sninsky kamen. da sa ist aj na vyletik s rodinkou, aj pobajkovat jemne aj brutalne, aj na lyziach, aj vybehnut...
pozdravujem, toho cloveka, co zanechal svoju vlasovu stopu na konari co trci rovno proti smeru vystupu na chodniku. auuuu.....
ondro mozno da aj nejaku fotecku.
No jo Stevka skoro ako Tvoj Cocaine v povodnom stave
Majo tož včera taka vinikajúca prechádzka-mne osobne bodla po sobote...
Jonky dík že si prišiel po mna do SV
Predstavte si dnes bol za mnov v robote DivjTatar-eXtremista po tom mraze absolvoval cestu na biku z Humenneho do Radvane nad Laborcom skratkou cez Jablon do Pichneho a Sniny-to ešče ne šicko od Kaktusa ešte smer Stakčin,Kolonica,Ubla,a spat
Na maximalne by som hodku-hodku a pol zmaknul-ale vecel ani šmykom,bo zdravičko lem jedno...
Marian info od Alkajdy-6 hodin čistej jazdy na bicykly absolvoval-a činilo to 105 km+roznašane letakov...
A teraz Durko doma kuriruje a masit nožky i caloho čolovika...bo poslidne kilometre soby necitil palci na nohach-toto extremne kminova bunka
tie z hypermarketov?
Ale je vonka reskoooo...marzne-aj Cirocha už zamarznuta
Aco še tyka konkurencii-alias DivjTatar,joho to rýchlo prejdze bo machrovac zo zdravičkom še neoplaci:muscle: jak nedajBože pochoreje ta budze doma šedzec,kurirovac a hriac še...
Asi jutre dakdzi vybehnem-budz oprášim bežky-alebo vyrazím na bajk pokial to pojde...
Zatim še majce...