Už asi padol, keď sa nik neozýva .
Jožo neviem či som Ťa dnes videl (cca. o 3 pri kostole pod Vnb.), bol biely kombik fabia, len sa hlúpo svetlo na čelnom skle odrážalo tak som nevedel či abo či heh
No a dnes to bolo . Šli sme ako bežne na Kamennú horu cez moliterku, prídeme hore. Rozhodli sme sa že nepojdeme na Čerešňu normálne ale lesnou cestičkou poza tento chodník (ide úplne pri vrchole lanovky), lenže naše milé a traktoriky to tam všetko zdemolovali, taký krásny singlík . Tak sme to zobrali odbočkou po stopách traktora a dostali sa na hlavný chodník. To už došľapali, dali teplý čaj a pokračovali smerom na Vnb z Čerešni. Na križovatke ciest na Vnb ale späť na Mníchač pri posede volíme tretiu možno, "čuňovský singlík". Sneh katastrofa, zmrznutý tak to celou cestou brzdilo a borilo sa. Asi po minútke sme zastavali. Zrazu 20 metrov pred nami sa prehnali 4 srnce. Ako inak úsmev na tvári a sledujeme ako si ladne skáču lesom . Tak ešte chvíľu stojíme a zrazu za nami veľký šum, otočíme sa a v ďialke možno nejakých 200 metrov tlupa divých svíň, možno 8 či 9. Ja som už mal nohu v momente nacvaknutú a už som išol makať keď kamarát vraví stoj a kochaj sa Uf toľko som ešte po kope nevidel. Potom keď všetko odbehlo preč to bol pekný zážitok
...ano, videli sme sa...
...včera sme aj my preháňali okolo a cez čerešňu. Išli sme cez mnicháč na Zlaté, potom späť na Čerešňu, zjazdovali do Kúpelí, cez kysličku a cukráreň späť cez kopec na Tehelňu a domov. 24km a aj tak som mal dosť, kondička je v háji...
PS: Od určitého času sa vyhýbam priamej ceste z Čerešne na Vinbarg
Tazky utok na moj krk, ked som chcel overit svoje schopnosti a pokusal sa identifikovat presne miesto fotenia (100% uspesnost ). Ved tam mas tlacidlo UPRAVIT! Staci fotky otocit, povodne z prispevku odstranit a nahrat do toho isteho prispevku znova.
Prve fotografie zo soboty: Strom lovcov. Ak na nom nie je polovnik, lovi z neho sova.
Obaja su ale neradi, ked ich fotite. Prvy nadava, druha odleti....
Myslim, ze to bola tato. Na slovensku hniezdi asi 2500 az 3000 parov...takze som stretol nieco, co sa len tak bezne nevidi.
A k Cergovskej stope: aby ste si nemysleli, ak nebude viac snehu tak som tam. Ak bude dost snehu, som v Zlatom - robia tam paradny gulas z diviny.
Zistenie: Dalsi paradny usek polnej cesty nam zasfaltovatel.
Sprava pre cestakov, vrcharov: nova asfaltka (kym ju neznicia lesne stroje) z Hankoviec az hore pod les (asi 3 km). Nevyhoda: pod lesom konci a treba sa vratit. Pokracovat mozu len MTB.
BTW: kto prechadzal v nedelu cez kalvariu a jedlovec na bicykli? Podla stop 2ks bez kormidelnika. Pri navrate z Hankoviec som pridal tretiu stopu.
Ja sa zatiaľ nehlásim, neviem prečo ale neťahá ma to tam.
Dnes to vyzerá na pekný deň, asi zbehnem na mníchač pozrieť Tatry, aj keď sa mi zdá že viditeľnosť by mohla byť aj lepšia.
Netaha ta to tam? Si nejaky chrobačný, či čo?
Mna to taha aj na Cergovsku stopu, aj do Zlateho na bezky az ma ide roztrhnut ... Stale neviem, ako to nakoniec dopadne.
A netreba trenovat iba v teplucku v posilnovni alebo na trenazeri, ale nechat telo privyknut si aj na mraz. Kto chce motivaciu, nech sa prejde okolo Postarky. -10 stupnov a na saknovacku nie su potrebne ani rukavice.
V sobotu som tak nad Niznou Volou dive svine nahanal sam... Foto nedodam, bol som rad, ze sa obe rozbehli opacnym smerom, pretoze sa vyrutili z krikov 10 metrov podo mnou a hore kopcom by som im urcite neusiel. (ako tak rozmyslam, tak myslim, ze ani dole) Ale kto by ich uz cakal na luke cez den 100 metrov od najblizsieho domu?
....plne s tebou súhlasím a úprimne ti závidím tvoje možnosti. Pred pár rokmi by ma tiež nezastavil žiaden mráz, ani nič iné. Ale bohužial v súčasnosti moje možnosti sú redukované, telo už má za sebou niečo, takže hľadám alternatívy športu a pohybu cez zimné mesiace. Ešte mám chuť ísť na klzisko, kde som tiež už dávno nebol.
Heslo dňa: každý podľa svojích možností
Nááhodou moje telo včera odolávalo extrémnym mrazom a do fitka až zajtra . Na biku tak silu nedvihneš ako v posilovni, aspoň ja si myslím. Fotky zo včera dúfam dám čím skvôr, ešte sa rozmrazujú
EDIT: doba fotenia asi hodina a pol, a až keď sme odchádzali ma napadlo, že sme mohli fotiť aspoň každé 5 minúty a potom z toho urobiť zrýchelené videjko ja puk , nabudúce. Teraz aspoň posledné zábery ( v skutočnosti oveľa krajší západ slnka )
V nedelu pod Magurou. Zeby jedna z Armstrongovych divych svin? EDIT 8.2.2010: Ziadna diva svina , po odhaleni telesnych pozostatkov nenasytnymi selmami spod snehu a po ich dokladnom preskumani veterinarmi - amatermi je zaver jednoznacny: obetou je clen stada jelenej zveri spod Magury. stop Pachatel stale neznamy. stop Inspektor Colombo na ceste na miesto cinu... stop. Tu je dôkaz. stop.
....asi sa mi to sníva...kde ste ?
...Minikin - ako bolo na prechode Čergovom? My sme s Kubom boli lyžovať na Regeťovke a tam sa všetci čerti ženili. Počasie, že by ani psa vonku nebolo hodno vyhnať. Neviem si predstaviť, ako mohlo byť hore na hrebeni, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Samezrejme ze Cergov bol. A boli aj bikeri z Cergovskej stopy. A i ked vyhlady ziadne a hore trocha fucalo ale az take strasne ako pred dvoma rokmi to nebolo. Ta riadna fujavica (nastastie) prisla az ked sme poobede pokojne jedli gulas v Hertniku.
No a v nedelu Bardejovska biela stopa na Mihalove.
Cez vikend takmer 55 km na bezkach, okolo 1700m nastupanych. Jednoducho parada.
Este potrebujeme take 2 - 3 tyzdne na dokoncenie dalsich bezkarskych akcii (Nizna Polianka - Becherov - Zborov, Bardejovska Nova Ves - Zborovsky hrad - Bardejov, Regetovka - Regetow a spat, Hertnik - Siba - Hervartov - Mihalov - Bardejov este mozno B. Kupele - Magura - Bardejov ... to by hadam stacilo) a potom udelujem svetu povolenie: nech uz je JAR a hura na bike!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jožo neviem či som Ťa dnes videl (cca. o 3 pri kostole pod Vnb.), bol biely kombik fabia, len sa hlúpo svetlo na čelnom skle odrážalo tak som nevedel či abo či heh
No a dnes to bolo
...včera sme aj my preháňali okolo a cez čerešňu. Išli sme cez mnicháč na Zlaté, potom späť na Čerešňu, zjazdovali do Kúpelí, cez kysličku a cukráreň späť cez kopec na Tehelňu a domov. 24km a aj tak som mal dosť, kondička je v háji...
PS: Od určitého času sa vyhýbam priamej ceste z Čerešne na Vinbarg
A tipnem si, že sa vyhýbaš tej trase od kedy ja som stretol sfiňu druhýkrát a napísal upozornenie?
Prve fotografie zo soboty: Strom lovcov. Ak na nom nie je polovnik, lovi z neho sova.
Obaja su ale neradi, ked ich fotite. Prvy nadava, druha odleti....
Myslim, ze to bola tato. Na slovensku hniezdi asi 2500 az 3000 parov...takze som stretol nieco, co sa len tak bezne nevidi.
A k Cergovskej stope: aby ste si nemysleli, ak nebude viac snehu tak som tam. Ak bude dost snehu, som v Zlatom - robia tam paradny gulas z diviny.
Zistenie:
Sprava pre cestakov, vrcharov: nova asfaltka (kym ju neznicia lesne stroje) z Hankoviec az hore pod les (asi 3 km). Nevyhoda: pod lesom konci a treba sa vratit. Pokracovat mozu len MTB.
BTW: kto prechadzal v nedelu cez kalvariu a jedlovec na bicykli? Podla stop 2ks bez kormidelnika. Pri navrate z Hankoviec som pridal tretiu stopu.
Dnes to vyzerá na pekný deň, asi zbehnem na mníchač pozrieť Tatry, aj keď sa mi zdá že viditeľnosť by mohla byť aj lepšia.
Mna to taha aj na Cergovsku stopu, aj do Zlateho na bezky az ma ide roztrhnut
A netreba trenovat iba v teplucku v posilnovni alebo na trenazeri, ale nechat telo privyknut si aj na mraz. Kto chce motivaciu, nech sa prejde okolo Postarky. -10 stupnov a na saknovacku nie su potrebne ani rukavice.
V sobotu som tak nad Niznou Volou dive svine nahanal sam... Foto nedodam, bol som rad, ze sa obe rozbehli opacnym smerom, pretoze sa vyrutili z krikov 10 metrov podo mnou a hore kopcom by som im urcite neusiel. (ako tak rozmyslam, tak myslim, ze ani dole) Ale kto by ich uz cakal na luke cez den 100 metrov od najblizsieho domu?
Heslo dňa: každý podľa svojích možností
EDIT: doba fotenia asi hodina a pol, a až keď sme odchádzali ma napadlo, že sme mohli fotiť aspoň každé 5 minúty a potom z toho urobiť zrýchelené videjko ja puk
EDIT 8.2.2010: Ziadna diva svina
...Minikin - ako bolo na prechode Čergovom? My sme s Kubom boli lyžovať na Regeťovke a tam sa všetci čerti ženili. Počasie, že by ani psa vonku nebolo hodno vyhnať. Neviem si predstaviť, ako mohlo byť hore na hrebeni, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
No a v nedelu Bardejovska biela stopa na Mihalove.
Cez vikend takmer 55 km na bezkach, okolo 1700m nastupanych. Jednoducho parada.
Este potrebujeme take 2 - 3 tyzdne na dokoncenie dalsich bezkarskych akcii (Nizna Polianka - Becherov - Zborov, Bardejovska Nova Ves - Zborovsky hrad - Bardejov, Regetovka - Regetow a spat, Hertnik - Siba - Hervartov - Mihalov - Bardejov este mozno B. Kupele - Magura - Bardejov ... to by hadam stacilo) a potom udelujem svetu povolenie: nech uz je JAR