Daka Sram? To je čo za model?
Pokiaľ je taká ľahká tak je to model frezovany z jedného kusu. V tom pripade pochybujem, že sa rozpadla na pastorky.
Bez konkrétneho upresnenia sa potom šíria fámy o zlej kvalite, ale nikto nevie kto a čo. Presne ako píšeš o tom, že si čítal ze XT tiež nieje bohviečo.
mne XX1 praskla... ok, dali mi novu., ale aj tak..
myslím že trunnion a metrika prídu na Reigny až na 2018 modeloch a to sa mi čakať fakt nechce... , Farba je vec vkusu mne sa toto prevedenie páči viac ako tohtoročné, osadenie by som povedal že bude funkčne na tej istej úrovni
No to som zvedava, mne sadol velmi- hlavne na klopky a dolekopcove pasaze , jedine co ma rusilo bola nizka hlavova trubka, ale kedze sa neda zohnat samostatny ram ( okrem carbonu) tak nist
R4DY keď je reč o trunnione tak ma napadá bude to vôbec pri Reigne nejaká výrazná zmena keď už aj teraz má tlmič chytený na ložiskách ? advanced je síce pekná myšlienka ale za ten rok by som rozpočet aj tak nenavýšil o toľko aby som si mohol dovoliť... A1ex lebo za tých pár rokov (aj keď to možno nie je až taká dlhá doba) čo jazdím na Fritzzovy som si uvedomil čo ma viac baví a čo očakávam od biku, keď som mal možnosť vyskúšať Reigna tak následné jazdenie po tom istom traile na Fritzzovy bolo ako za trest...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokiaľ je taká ľahká tak je to model frezovany z jedného kusu. V tom pripade pochybujem, že sa rozpadla na pastorky.
Bez konkrétneho upresnenia sa potom šíria fámy o zlej kvalite, ale nikto nevie kto a čo. Presne ako píšeš o tom, že si čítal ze XT tiež nieje bohviečo.
mne XX1 praskla... ok, dali mi novu., ale aj tak..
moja teoria ze pride doba ked long and low ustupi sa zrejme naplna... vsimni si geo!
dokonaly ram!
reálny sen ktorý sa v podstate začal plniť, už len čakať
Čoskoro tu bude jeden podobny
A1ex lebo za tých pár rokov (aj keď to možno nie je až taká dlhá doba) čo jazdím na Fritzzovy som si uvedomil čo ma viac baví a čo očakávam od biku, keď som mal možnosť vyskúšať Reigna tak následné jazdenie po tom istom traile na Fritzzovy bolo ako za trest...