ak chceš nový bike, tak za tie prachy bude RaptorPro asi najrozumnejšie riešenie.. skladať niečo nemá význam.. keď, tak popozeraj bazár.. možno by sa tam niečo našlo..
Tak ja osobne,by som do CTM vobec nesiel.......mam kamosov co sa snazia jazdit trosku tvrdsie a hned im puka ram pri hlavovej trubke.......
Author nema rocnik 2009 vobec vydarey...tiez im puka a nechcu reklamovat,neviem ako rocnik 2010...
Na tvojom mieste by som but dosporil alebo za 500-600 kupis aj bajky zaciek kona,specialized....haibike.......Alebo je tu moznost,ze kupis z bazaru ram+vidlu a ostatne vci z normalneho obchodu...moze ta to vyjst na 500Eur,podla toho aky ho chces......a urcite budes mat o aspon 2triedy vyssiu ligu bajku ako ked ides kupit cely novy.....
Prosim a v com trepem???
Ak sa mylim,oprav ma!!........kedze ma maly rozpocet,tak pypujem ze keby sa jemu bahjku nieco stalo,mylsim pukne ram,zacne vytekat vidla ..myslim tym nieco z vaznejsich pripadov tak to nebude mat z coho opravit a preto,mu radim aby iseil do lepsich bajkov nez aby zainvestoval do somariny......
....Alebo je tu moznost,ze kupis z bazaru ram+vidlu a ostatne vci z normalneho obchodu...moze ta to vyjst na 500Eur,podla toho aky ho chces......a urcite budes mat o aspon 2triedy vyssiu ligu bajku ako ked ides kupit cely novy.....
Tak ja osobne,by som do CTM vobec nesiel.......mam kamosov co sa snazia jazdit trosku tvrdsie a hned im puka ram pri hlavovej trubke.......
Author nema rocnik 2009 vobec vydarey...tiez im puka a nechcu reklamovat,neviem ako rocnik 2010...
Na tvojom mieste by som but dosporil alebo za 500-600 kupis aj bajky zaciek kona,specialized....haibike.......Alebo je tu moznost,ze kupis z bazaru ram+vidlu a ostatne vci z normalneho obchodu...moze ta to vyjst na 500Eur,podla toho aky ho chces......a urcite budes mat o aspon 2triedy vyssiu ligu bajku ako ked ides kupit cely novy.....
vidim ze vsetko hodnotis subjektivne a nie objektivne.. ten author nebude vobec zly... este povedz ze ta vidla /rst mimochodom/ je shit... a nechapem co tocis o tych raptoroch ked je milion ludi co s tym ramom jazdia dost tvrdo.
Tak o tych ludoch co ty poznas,ja zas nie...ale co ja mam kamaratov a aj kamosi v servisnych obchodoch mi vraveli ze k nim chodi kvantum ludi so maju problem sa raptorom....ale necham to tak,pretoze kazdy ma pravo vybrat si bajk aky on chce.....
A ja som napisal ze......ked si vysklada bajk co ma nejake veci z bazaru...tak bude mat lepsi bajk...pretoze ta cena pojde doel pochopitelne ze je z bazaru....dufam ze uz chapes.....
Ja jazdim KGB(ram-raptor) a jazdim s nim myslim ze dost tvrdo a drzi a drzi.....mam 70kg a stale ziadna prasklina nic ! kamarat co ma 90kg tak ho zlomil ale ZADNU STAVBU co sa da to schvalujem ale prednu cast to saa mi zda byt dost blbost...mozno tí ktorí ho lamu davaju 5 m dropy na rovnu zem OK JE TO MOZNE ZLOMIA HO....ale tak sa nema skakat to je ich chyba, a inak chalani co ho jazdia aj chalani zo servisu hovoria ze je to dobry ram za tu cenu co sa tyka tuhosti
No ved ale je tam slovicko ZA TU CENU!!
Takze kazdy musi vediet ze za malo penazi malo muziky......nemozes cakat od lacneho ramu velke nadeje.......ja by som osobne vrvim ctm nikdy nebral to je moj osobny nazor a nikto ma nepresvedci,ze ano,ctm je znacka svetovej kvality.....
Ako som uz pisal,osobne by som siel skor do overenych znaciek
Netvrdím že CTM je značka značiek, ale vzhľadom k tomu že som na tom začínal a prežilo to veľmi tvrdé zaobchádzanie (začiatky - plno pádov, starostlivosť minimálna, riešenie kde je dopad nebolo. ) si dovolím tvrdiť že "mischo122" to trochu preháňa.. S rámom nebol najmenší problém a to som bol už 3-tí majiteľ.. Jediné čo šlo preč, veľmi rýchlo boli sériové komponenty..
Tak teraz nad tym trosku rozmysalm a dospel som k nazoru,ze ako som pisla,neverim moc tym slovenskym znackam ale kedze moj styl jazdy aj vsetkeho je velmi agresivny,tak potrebujem bicykel,na ktory sa mozem spolahnut........co sa tyka dropov tych som uz preskakal neurekom takze viem o com hovorim.........ked chodim niekedy na treningy spdh na mojom bajku tak az vtedy vidim,co je kvalita a co nie.....mozno aj preto si teraz skladam to demo pretoze si cenim kvalitu a znacku ktora toho uz ma preskakane hory doly nadovsetko......
To je moj nazor
Ber to tak že ten kto chce dať za bike 500 € (asi) neplánuje SPDH.. a s najväčšou pravdepodobnosťou to kupuje ako prvý takýto bike takže na učenie mu to bude bohate stačiť.. a potom časom (ak ho to chytí) asi porieši niečo iné..
možno som úplne mimo tak ma prosím opravte..
v podstate mas pravdu niekedy pojdem do presova do toho obchodu BICIGEĽ a tam si to popozeram a aky zdvih mam mat vidlica som cital ze 150MM ale tie PRO maju asi 100MM tak preco su lepsie??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Netrep...
Netrep...
Prosim a v com trepem???
Ak sa mylim,oprav ma!!........kedze ma maly rozpocet,tak pypujem ze keby sa jemu bahjku nieco stalo,mylsim pukne ram,zacne vytekat vidla ..myslim tym nieco z vaznejsich pripadov tak to nebude mat z coho opravit a preto,mu radim aby iseil do lepsich bajkov nez aby zainvestoval do somariny......
Tu trepeš....
vidim ze vsetko hodnotis subjektivne a nie objektivne.. ten author nebude vobec zly... este povedz ze ta vidla /rst mimochodom/ je shit... a nechapem co tocis o tych raptoroch ked je milion ludi co s tym ramom jazdia dost tvrdo.
A ja som napisal ze......ked si vysklada bajk co ma nejake veci z bazaru...tak bude mat lepsi bajk...pretoze ta cena pojde doel pochopitelne ze je z bazaru....dufam ze uz chapes.....
Takze kazdy musi vediet ze za malo penazi malo muziky......nemozes cakat od lacneho ramu velke nadeje.......ja by som osobne vrvim ctm nikdy nebral to je moj osobny nazor a nikto ma nepresvedci,ze ano,ctm je znacka svetovej kvality.....
Ako som uz pisal,osobne by som siel skor do overenych znaciek
To je moj nazor
možno som úplne mimo tak ma prosím opravte..