Middleburny su on order? ISIS/4kant? tiez mi sedia na titanaka/oceliaka.
Inak ale konfekcia docela, co tak trochu umenia: copyrightwww.bikemagic.com www.bikemagic.com
Black sheep
Tak viem,ze v predu ma vidlicu dlzky 300mm ale zadny tlmic ani netusim ale urcite okolo 300tiez,pretoze na mensom zdvihu by bolo umucenie jazdit...ale ako som pisal,neda sa na tom jazdit........je to monstrum urobene na potesenie oka:):):):):)
N downhill a ine prasaciny staci aj 200mm v predu aj v zadu........moja nzor:)
Každý hovorí jazdenie niečomu inému ... mám však pocit, že Bender už nejazdí, teda neskáče to čo skákal. Tiež je len človek. Na "bežné" jazdenie je ten bike nepoužiteľný.
Každý hovorí jazdenie niečomu inému ... mám však pocit, že Bender už nejazdí, teda neskáče to čo skákal. Tiež je len človek. Na "bežné" jazdenie je ten bike nepoužiteľný.
Presne ako si napisal..ten bajk ma neznesitelne zdvihy..podla mna jazda na nom nieto este dropi bola umucenim.....
To skor ten typke bude dobrovolny darca organov.......
Sam citim ten obrovsky adrenalin pri downhille ale toto......to uz je neskutocne ze na co sa on neda......to si uz rovno mohol dat spravit tlmic aj vidlu solva...dal by za to asi 300 000 ale mal by radost:):):):):)
len naco je toto dobre? to uz nema so sportom vobec nic.. vyvezte ma na kopec ja to spadnem, mozno to nejako ustojim, nalozte ma do auta a mozme ist domov..
nuz...kazdy mame na biking iny view
Poznal som grupku Belgicanov co sa takych veci nebali a vedeli slusne zajazdit prakticky hocico,peknou cistou technikou-od am cez fr,dh,dirty a vedeli pri tom urobit kopu "fun"...inak vsetci na sx trailoch,co su o trochu mensie zdvihy ako ten 300
V časoch najväčšieho bezrozumu-dropovania mal vidlu so zdvihom 400mm
a teraz jazdí na Canfielde
a on dropoval nejak divne,dopadol na zadné,zadok na doraz,potom padlo predné,predok na doraz,zadok sa vrátil naspäť,vyhodilo ho z biku a už sa gúľal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ale konfekcia docela, co tak trochu umenia:
Black sheep
Kimlo a co tento?Tie middleburn kluky su nadherne, nech uz je o mesiac vyssi datum:)
nieje zly, ale viac s ami paci ten s cervenou R7mickou... presne tak jak je, by mi mohol parkovat doma
tu je pokec jak to chalan staval... http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=499645
da sa na tom aj jazdit
N downhill a ine prasaciny staci aj 200mm v predu aj v zadu........
Presne ako si napisal..ten bajk ma neznesitelne zdvihy..podla mna jazda na nom nieto este dropi bola umucenim.....
a bender teraz jazdi na Ellsworth Rogue
Sam citim ten obrovsky adrenalin pri downhille ale toto......to uz je neskutocne ze na co sa on neda......to si uz rovno mohol dat spravit tlmic aj vidlu solva...dal by za to asi 300 000 ale mal by radost:):):):):)
nuz...kazdy mame na biking iny view
Poznal som grupku Belgicanov co sa takych veci nebali a vedeli slusne zajazdit prakticky hocico,peknou cistou technikou-od am cez fr,dh,dirty a vedeli pri tom urobit kopu "fun"...inak vsetci na sx trailoch,co su o trochu mensie zdvihy ako ten 300
a teraz jazdí na Canfielde
a on dropoval nejak divne,dopadol na zadné,zadok na doraz,potom padlo predné,predok na doraz,zadok sa vrátil naspäť,vyhodilo ho z biku a už sa gúľal