Ok taze ako prve musim presvecit rodicov lebo pred 3 rokmi som si musel kupit bike ktori po prvom sko asi so 5 schodov zacal vrzgat a vydavat neprijemne zvuke koleso je celkoom rozhegane a kotucovka nie je spravena na tu brzdu stal 10000sk ja sa ho pokusim predat asi tak za 150-220€ jak to pojde ja mam nasporene cca250€este popytam na narodky + vysvecko vopred a sa nejak doskladam ale asi najvecsi problem bude presvacit rodicov
presne taky bike ma moj spoluziak a sa mu cudujem, ze sa neboji na nom chodit minule leto som sa s nim bol povozit a ked sme zabudli odbocit, tak som prudko zabrzdil a krical za nim nech sa otoci a prisiel ku mne s podzubkanym zadnym kolesom, ze mu tam nieco presmykuje, ked zaberie ten bike za 150€ nepredas
sa posnazim mam finty na to musi zakaznika naznacit ze ide o skvelu kupu
zajtra spravim fotky dam na inzerciu a uvidime dam tomu super popis a tak este dam inzerat do vranovsky noviniek (miestne noviny )
skvely predaj.......ak to preda za tych 150 co pisal,tak ja zjem kefu......ten bajk by som tyipol pod 100 a pri velmi velkom stasti 110.......
Alebo je tu este jedna moznost,ze je kuzelnik alebo telepaticky zhypnotizuje tych,co budu citat jeho inzerat
130mm Ti z Duro FR20 asi neurobia,takže podľa mňa by tam dali klasické Duro DJ,čo je horšie(=nemá pevnú os),ja byť tebou si tam nechám tu 100mm,150 je asi moc,rám je veľkosť len 15" tá je OK,ten rám je taký istý ako na všetkých CTM aj KGB
to sú také podložky ktorými sa mení zdvih vidlice, ich veľkosť/počet určuje zdvih... Ak tam nebude žiadny spacer, tak to bude asi najnižší možný zdvih (v tomto prípade tých 100mm), ak tam bude jeden 3-centimetrový tak to bude už 130mm zdvih a ak dva 3-centimetrové tak to bude 160mm. Asi
pokiaľ to vidlica umožňuje, tak to neškodí samozrejme, nemá sa čo na tom pokaziť. Jediné čo sa môže stať je že sa pri max. zdvihu bude zdať vidlica menej tuhá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je ten bike ktory chcem predat http://www.dynamic-bike.sk/czech/laser_cross.php
zajtra spravim fotky dam na inzerciu a uvidime dam tomu super popis a tak este dam inzerat do vranovsky noviniek (miestne noviny
Alebo je tu este jedna moznost,ze je kuzelnik alebo telepaticky zhypnotizuje tych,co budu citat jeho inzerat
ze sa tam da zadarmo vymenit vydlica na 100mm,130mm a 150mm
je sice o 100€ drashy oplati sa to viac ???
aka velkost ramu mam 185cm 14rokov a okolo 70kg
a je ram na raptor pro pevnejsi??
citujem:
zdvih: 100mm - možnosť v cene zmeny zdvihu na 130mm alebo 150mm
taze sa da dat aj 130
a mas tam aj fotky asi s 130