Tak ako vždy aj dnes som bol na Kameni hore už pohoda a bol som až na vrchole ale dole som zistil že mi chýba umelá hmota na viazaní tak jedna lyžiarka bola odopnutá tak som dole išiel pomaly a hľadal ten plast no pod hrebeňom som ho našiel v stope čo som išiel hore tak som upevnil pätu a fukal som to dole. Zajtra ideme na ten pochod no a v nedľu by som šiel aj na vlek len neviem s kým a kde.
Drotar Ander už naplanoval ten pochod ale rozpravali sme sa aj o Čergovkej stope. Keby to bolo len na mne tak jednoznačne idem, ale vieš ťažký život študenta.
Dnes sme absolvovali pochod vďaky z Dukly do Čertižného po Poľsko Slovenskej hranici. Zloženie ja, Bača Ondrej, Dušan, Zlatko, Ondrej. Pekne počasie veľa ľudí na bežkách len ja jediný na skialpoch tak som musel makať. Dole kopcom ma obiehali ale hore kopcom a na rovine som ich vždy dohnal. Na záver sme si dali v kulturaku v Čertižnom kapustnicu a pečené pirohy a to všetko sme zapili pivom a niekto kofolou ale nevadí nejak mi to nechýba V polovici opekačka pohoda akcia len druhy krát už isto pôjdem na bežkách ak sa zúčastním. Ale bol aj teroristicka bomba islamu Ďurko Peregrim bola sranda a ešte Jožko Bel, Pali, Milan z He.
Dnes nedela 7.2.2010 a partia nadsencov bezkarov si dali dnes maly pretek na svarovom ihrisku...super akcia pani sa nie lenze zabavili,ale aj spotrovo vyblaznili fakt super akcia aj ked ich nebolo vela
čavce...kto by mal jutre zaujem na bajk tak o 11:00 stretavka u mne doma,po pripade ,samozrejme kedz nebudze diždžovac -len taka lajtka tu poi okolí-zoberce si aj daco na opekane bo hore v lesoch ešči šnihu dojsc,teoreticky vykrucime na Hamru,či na rybniky-tu po blízku...
Jonky neriešim-aspon sranda budze už som dluho nikdzi na biku nebul okrem toho že každy dzen absolvujem drahu na biku do zamestnana-rano na nakup-malu do školky atd po tym maglajze...
Breer ja tu chodím každý den,no ked sa nič nedeje,nikdo tu nič neprispieva tak čo sa budem ozývat-aj tak neni o čom písat-a okrem toho sa nikto nezapaja...tak čo budem tu sam zo sebou vypisovat či jak,okrem toho ma choroba trápi už týžden,kašlem jak tuberak Už by mohlo byt teplúčko a toto bile čudo zliest a vyschnut...No riadne tu chčije a deprimuje to svet dookola-aspon Fuckbook existuje
No Bačo s tym -bilym čudom-si me riadne pohnul.Jak som robil vo Vihorlace ,celý marec som pozeral na Kameň či sa ešte belie. Sobota,nedeľa kapčam bežky na bajk a šľapem pod Vihorlat alebo Kijov. Pri východe slnka treba už byť hore. Potom uvidíš,čo šicko uvidíš,aj učuješ. Možno zmeníš názor.A treba isť v zelenom,a ne popisany jak pojazdna abeceda. Ešče si ce poda aj Dušan R.,jak ce stretne. Aj tak Jonky najlepši kamarat z hentej doliny. CHA,CHA.§§§ Jožkobell.-He.
No tento víkend sme boli na Bacowke chata v Poľsku. Bolo nás 8 a traja prišli s poľskej strany. V sobotu sme sa vybrali rano ked chlapci z He prišli pre mna a išlo sa. V Snine sa pripojilo druhé auto s partiou smer Nová sedlica. Tam sme odstavili autá a v daždi sme sa vybrali na Kremenec niektorý pod dáždnikom iný pod pršiplášťom a niekto len tak Hore pred Kremencom prestalo aj trochu pršať a na vrchole začalo snežiť a bola hmla tak potom dalej po poľsko ukrajinskej hranici na Veľku a Malú Rawku a na chatu Bacowka tam sme sa ubytovali najedli dali nejaké pokecali vysušili veci, boli sme svedkami požiadania o ruku Večer už snežilo a do rána nasnežili 15 - 20 cm prašanu škoda že neboli lyže, lebo vtedy by to bola parada, no nevadí aj tak to bola super akcia. Počasie na druhý deň celkom fajn aj z výhľadmi a na Kamennom poli nas ešte sondovala helikopotvora bola riadne blízko. Ráno šľapačka naspäť na Kremenec tou istou cestou a potom po poľsko slovenskej hranici na Čierťaže a dole niektorý na sáčkoch do Sedlice a domov ešte zastavka v Hámroch v Gazdovskom dvore na . Diki všetkým ktorý sa zúčastnili Foto
Jaro oni hoč by popite buli ta trafia domu-dze by oni pobludzili...
škoda že som zabolel...a že som nemohol ijsc...
No nevadi na druhyras už pojdzem,jak vyzdravem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
škoda že som zabolel...a že som nemohol ijsc...
No nevadi na druhyras už pojdzem,jak vyzdravem...