Planujete nejaky Snina trip pre par vyvolenych ludi? Na Sninu ´08 nikdy nezabudnem!!
Tiez planujem dat na jar nejaku bikovacku v Snine...
Ondro slubil, ze nam ukaze nejake trasy...
Sice som Snincan, ale trasy velmi neovladam.., tak to necham na odbornika...
Matúš počul som že ti urvali bajk škoda bol parádny no je tu dosť čo jazdiť ale ešte veľa máme neprebádané v Poľsku a v Poloninách na poľskej strane je tam krásne. Saldi možno sa dačo zvrtne ale neplánujme dopredu lebo neplánované akcie su najlepšie
No Jonky plne s Tebou súhlasím,že neplánovane akcie vedšinou sú najlepšie
Tažko do predu plánovat-do Polska som mal íjst s Jonkym a partiou,no nevyšlo to ochorel som-do predu som plánoval a tešil sa a nevišlo to
zdravim
je nejaka tabulka vaha/tlak, na aky tlak by som mal fukat vidlicu? scareb. ondro, ty vies jaku, ne? na sida som mal taku tabulku, takze urcite je aj na scareb. vazim 77kg.
zdravim
je nejaka tabulka vaha/tlak, na aky tlak by som mal fukat vidlicu? scareb. ondro, ty vies jaku, ne? na sida som mal taku tabulku, takze urcite je aj na scareb. vazim 77kg.
no Majo podľa mna či maš vidlu novú alebo starú či su ešte dobre tesnenia. Je to podľa toho či chceš mäkšiu alebo tvrdšiu mam tiež tabuľku malo by tam byť na tvoju váhu je to od 75 - 90kg, 80 - 100 PSI, Kpa pri novej vidlici a ked sadneš na bajk by mala vidla klesnúť o 2 - 3 cm ale podľa mňa musiš vyskušať čo ti vyhovuje naduj ju na 100 a povoz sa či ok možno bude fest tvrdá, ked nie tak ju trochu spusť maš tam ventil s ktorého sa da pustiť na mäkšiu.
zdravim
je nejaka tabulka vaha/tlak, na aky tlak by som mal fukat vidlicu? scareb. .
Vyrobca pre Manitou Scareb odporuca SAG 18 - 24 % to znamena, ze pri zdvihu 100 mm bude zanorenie pri statickom zatazeni 18 - 24 mm. Na klzak si namontuj zdrhovaciu pasku stlac dole na gufero, vidlicu nafukaj na cca 100 a opatrne nasadni. Zanorenie zmeraj medzi kruzkom a guferom a pripadne uprav dofukanim alebo popustenim vzduchu. Pri vyssom sagu bude vidlica citlivejsia. Aj je to komplikovane Ondrej si da rady
Marian-najlepšie spravíš ked si to otestuješ sám,jak píše Jožko Drotár-nie každému vyhovuje tabulkova hodnota nastavenia ponoru vidlice podla kíl a váhy...Niekomu vyhovuje mekšia,niekomu tvrdšia a tuhšia,podla vkusu a okrem toho tam máš nastavitelny odskok-či lockout,takže radím otestuj sám čo Ti vyhovuje...
No choroba už mierne ustúpila,z Jonsakom sme kuščičko poliečili z doktorom Bošákom...
No nedá sa nič poskitnút ,lebo vonku celu noc a aj teraz cez den zase -dobre dobre ja sa poliečim kuščičko a toto biele čudo z neba sa aspon roztopí...
Už me kare na bicygel a riadne,akurát si vyskladúvam zimáčik z blatnikamy na cestu-starí dobrí FAVORIT,už len olankovat
No za včas rána som dnes vstával,aby som povzbudil Slovensko aspon pri obrazovke ako fanda,no žial štastená stála pri domácich,podla mna nám chýbalo viac hokejoveho štastia a tvrdosti v prvých dvoch tretinách-škoda Gáborika ktorí chýbal v tretej tretine kde by bol určite zabojoval-no nevadí boli SKVELI a Kanada sa triasla-chýbal len kúsok a ich máme v kešeni... škoda ideme dalej aspon po brondzovej,ráno budíček-držte paste Slovenskemu týmu...SLOVENSKoooo....
Nooooo Petrík PEKNEééé...
Len mi neda,to vedenie hadičky prednej brzdy...Kdo Ti to montoval...? Chcelo by to trošku upravit,ináč pre začiatočníka peknéééé...Nech Ti jazdí...
no predsa ten zaciatocnik to montoval. a s tou hadickou to je popravde tak ze som nemal taku dlhu zadrhavaciu pasku co by obisla nohu vidly tak som to prichytil iba k tej klembe alebo ako to nazvat. ale musim povedat ze to drzi ale vyzera to asi dost blbo
no predsa ten zaciatocnik to montoval. a s tou hadickou to je popravde tak ze som nemal taku dlhu zadrhavaciu pasku co by obisla nohu vidly tak som to prichytil iba k tej klembe alebo ako to nazvat. ale musim povedat ze to drzi ale vyzera to asi dost blbo
Pekny bajk už aj na hydraolike parada a ten bouden mam tiež tak len ti treba sťahovaciu pasku a pripevniť okolo nohy inak super aj kolesa nove stary tuningár aj tie rohy maš nejak divoko možno ti tak pasuje. to maš XT- čka brzdy? Peťu ty ši fras keľo šo do toho vražil?
no no sam.. len v podmienkach intraku to bolo trochu obtiazne ale podarilo sa nakonec
Pekny bajk už aj na hydraolike parada a ten bouden mam tiež tak len ti treba sťahovaciu pasku a pripevniť okolo nohy inak super aj kolesa nove stary tuningár aj tie rohy maš nejak divoko možno ti tak pasuje. to maš XT- čka brzdy? Peťu ty ši fras keľo šo do toho vražil?
hej hej xtcka to su. a kelo som do toho vrazil? no na moje pomery doooost vela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez planujem dat na jar nejaku bikovacku v Snine...
Ondro slubil, ze nam ukaze nejake trasy...
Sice som Snincan, ale trasy velmi neovladam.., tak to necham na odbornika...
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/fotogaleria/cez-kremenec-na-bacowku-20-21-2.html
Joj dobre bolo, keby sa nas tolko castejsie aj na bike turu vybralo..
Tažko do predu plánovat-do Polska som mal íjst s Jonkym a partiou,no nevyšlo to ochorel som-do predu som plánoval a tešil sa a nevišlo to
no Majo podľa mna či maš vidlu novú alebo starú či su ešte dobre tesnenia. Je to podľa toho či chceš mäkšiu alebo tvrdšiu mam tiež tabuľku malo by tam byť na tvoju váhu je to od 75 - 90kg, 80 - 100 PSI, Kpa pri novej vidlici a ked sadneš na bajk by mala vidla klesnúť o 2 - 3 cm ale podľa mňa musiš vyskušať čo ti vyhovuje naduj ju na 100 a povoz sa či ok možno bude fest tvrdá, ked nie tak ju trochu spusť maš tam ventil s ktorého sa da pustiť na mäkšiu.
je nejaka tabulka vaha/tlak, na aky tlak by som mal fukat vidlicu? scareb. .
No choroba už mierne ustúpila,z Jonsakom sme kuščičko poliečili z doktorom Bošákom...
No nedá sa nič poskitnút ,lebo vonku celu noc
Už me kare na bicygel a riadne,akurát si vyskladúvam zimáčik z blatnikamy na cestu-starí dobrí FAVORIT,už len olankovat
No za včas rána som dnes vstával,aby som povzbudil Slovensko aspon pri obrazovke ako fanda,no žial štastená stála pri domácich,podla mna nám chýbalo viac hokejoveho štastia a tvrdosti v prvých dvoch tretinách-škoda Gáborika ktorí chýbal v tretej tretine kde by bol určite zabojoval-no nevadí boli SKVELI a Kanada sa triasla-chýbal len kúsok a ich máme v kešeni...
Len mi neda,to vedenie hadičky prednej brzdy...Kdo Ti to montoval...? Chcelo by to trošku upravit,ináč pre začiatočníka peknéééé...Nech Ti jazdí...
Noooo fakt pekny bike
no no sam.. len v podmienkach intraku to bolo trochu obtiazne ale podarilo sa nakonec
hej hej xtcka to su. a kelo som do toho vrazil? no na moje pomery doooost vela.
Hmmmmmmmmmm Petu ty ši asi vyhral lotto
To ma malo kto z nas...este ze je ten bazar