Potrapili sme Canadu ku koncu zapasu. Skoda ze skorej sme nevyvinuli taky tlak. Skoda tej Demitrovej sance ...Ale tak aj bronz bude pekny. Dufam ze fini nebudu moc robit problemy
vykon to bol pekny,to sa musi uznat len skoda,ze sme zacali vyuzivat svoje sance poriadne az v 2. polovici 3. tretiny zlomovy bol myslim prvy gol za Luongovym chrbtom a potom uz prisiel aj ten druhy...myslim,ze by nam stacili 2-3 minuty naviac a vyrovnali by sme ale aspon si zahrame o bronz
Mne sa velmi paci,akeho maju silneho hOkejoveho ducha nasI chlapci.
Keby sme skor zistili,ze na luonga platia strely z bezprostrednej blizkosti,urcite by sa zapas vyvijal inak.....Kedze som velky fanusik hokeja,tak pozeram aj NHL a tam stale luongo dostava velmi vela golov z miesta okolo kruhov,alebo este blizzsie.....strely od modrej nan velmi neplatia....
Myslim ze o styri roky na dalsej olympiade v Soci bude umiestnenie medzi naj stvorkou iba zboznym zelanim /o to viac ak NHL nepovoli ucast hracov zo zamoria, co hrozi/, takze v zapase o brondz treba Finom vyprasit kozuch aby bolo na co spominat
Tipovat nejdem, hlavne nech vyhrame. Trebars aj o gol
Ja by som povedal tak , aby sme si vychutnali tento zápas o bronz. Lebo ak táto generácia odíde zabudnite , že sa najbližšie tri ZOH dostaneme tak ďaleko. Ak sa nezmení systém a prístup v SZĽH, tak budeme len klesať a klesať.
pred 2 tyzdnami boli tiez reci ze tam nemame co hladat a kde sme?
"dedov" nahradia "soplaci" ktori teraz nemaju sancu sa ukazat.. naberu skusenosti a uvidi sa..
To ako dopadne mužstvo na turnaji, je otázka momentálnej formy hráčov a chuti ísť tam na doraz. Hrať srdcom a dreť na doraz,majú kanadský hráči v krvi. U nás to bola otázka starších hráčov-teraz alebo nikdy, preto hrali ako o život.
Ale vychovať komplexného hráča trvá 20 rokov a to momentálne na Slovensku nefunguje, bodaj by som sa mýlil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dúfam, že zabojujeme o bronz...
Keby sme skor zistili,ze na luonga platia strely z bezprostrednej blizkosti,urcite by sa zapas vyvijal inak.....Kedze som velky fanusik hokeja,tak pozeram aj NHL a tam stale luongo dostava velmi vela golov z miesta okolo kruhov,alebo este blizzsie.....strely od modrej nan velmi neplatia....
Tipovat nejdem, hlavne nech vyhrame. Trebars aj o gol
"dedov" nahradia "soplaci" ktori teraz nemaju sancu sa ukazat.. naberu skusenosti a uvidi sa..
Ale vychovať komplexného hráča trvá 20 rokov a to momentálne na Slovensku nefunguje, bodaj by som sa mýlil.
ale suhlasim ze ide hlavne o formu a chut.. a o zohratost, kadrov plnych solo hviezd uz bolo a nedokazali nic.. hokej je teamovy sport..