Môže sa stať, že niektoré veci nebudú bežať presne, ako by mali; ak na také narazíte, dajte mi vedieť. Vďaka
Poznámka pre majiteľov emailov @mtbiker.sk: nové prihlasovacie meno (login) je vaša kompletná adresa (čiže napr. [email protected]), heslo zostáva.
POP3 server: mail.mtbiker.sk
SMTP server: mail.mtbiker.sk + pouzit SMTP autorizaciu (rovnaky login a heslo ako pre POP3)
Sledujte, prosim, chovanie MTBiker.sk zajtra. Ak uvidite error hlasky, poslite mi mail.
Vdaka
inak forum bolo zasa odstavene dnes rano?
EDIT:
inak ma napadlo ze neco podobne sa dialo pred rokom na fore www.diablovodoupe.cz.. nektorym userom slo pisat niektorym ee, niektory sa nemoholi ani nalogovat.. nevedeli co s tym a teraz po pol roku nato nekto dosiel
btw teraz som sa tam kukol ze kde to rozoberali tie chyby a taky isty warning error mi to vyhlasilo aj tam obcas.. tak ako tu ze obcas tema ide obcas ne.. takze mozno vobec neni problem tu alebo v hostingu.. mozno je phpbb nejako pototo..
Tu chybu ste videli len na fore, alebo aj na stranke?
cervo, videl som to len na fore, ale je pravda, ze aj mtbiker.sk mal problemy myslim v odozve...
Sledujte, prosim, chovanie MTBiker.sk zajtra [tj dnes, poznamka RooT]. Ak uvidite error hlasky, poslite mi mail.
Vdaka
Sledujte, prosim, chovanie MTBiker.sk zajtra [tj dnes, poznamka RooT]. Ak uvidite error hlasky, poslite mi mail.
Vdaka
chovanie zajtra bolo vcera.. lebo to pisal 18.10.. dnes je 20.10
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User 'do201200' has exceeded the 'max_cputime' resource (current value: 20) in /domains1/do201200/public/www_root/_sub/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /domains1/do201200/public/www_root/_sub/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /domains1/do201200/public/www_root/_sub/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Could not query forums information
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine
SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id FROM ((( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_topics t ON t.topic_last_post_id = p.post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) ORDER BY f.cat_id, f.forum_order
Line : 836
File : index.php
Takisto, ak zbadate problemy vo fore (diakritika, nieco nefunguje), napiste
Forum je dostupne aj cez odkazy smerujuce na forum.mtbiker.sk. Este sa pokusim nejako zabezpecit, aby forum.mtbiker.sk smerovalo priamo na stary server (DNS) a aby som to nemusel presmerovavat cez Apachovsky mod_rewrite. Ale forum funguje dalej, ako predtym.
Couldn't store Attachment.
Your post has been stored.
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 1
INSERT INTO phpbb_attachments_desc (physical_filename, real_filename, comment, extension, mimetype, filesize, filetime, thumbnail) VALUES ('pa210187_461.jpg', 'PA210187.JPG', '', 'jpg', 'image/jpeg', 367743, 1161444631, 0)
Line : 767
File : posting_attachments.php