Co su to za kolesa. Som zvedavy na tuhost. Napis potom az nieco pojazdis.
kolesa su Vuelta - made in germany boli kupovane z tamade a myslim ze su tam aj skladane ale niesom isty. kovie mozno ich tiez nejaky cinanko skladal. a ked nieco pojazdim tak dam vediet
dnešné skoro jarné kilomtre a zahajenie sezóny v zložení Bača,Majo,Palino a ja vybehli sme pod Podstavku pokiaľ bolo odhrnuté. Dobre bolo hore dosť fučalo a bola hmla. Lepši jak doma šedzec a potom sme to zakotvili jak furt u Ferija na a dole sme prišli makove
Dnes som sa bol trochu vyvetrať hlavu zašiel som pozrieť Anderovského u Kaktusa a potom cez Rybníky na Umarteho a že prejdem po lese domov ale nedá sa ešte je dosť snehu dole som si myslel že už sa v pohode bude dať prejsť ale zo stúpaním sa zvyšovala aj vrstva snehu. Cesta k Umartemu odhrnutá, suchá ale kopa posypu a škvary tak som sa musel vrátiť cez Sninu naspäť
No v nedelu bol super výjazdik zo super partijkou
Hore bolo ešte ako v zimnom svete-kopa šnihu-fujavica-neprehrnute a vyše členkov zamrznuty sneh,no predsa to stálo zato
V noci zo včera na dnešok nám Perinbabka znovu poslala snehovu nádielku
Nazdar banáni...jak Vam dupou králici...?
Pekne nam vonku poletuje sniežik-zimička nie a nie odíst...
Už by som aj fajne pobicygloval...už nech je teplúčko
Podnikate niečo na rozbehnuty výkend...??? Niekam vyrazit...?
ja som bol stredu za pirnagom pri pamatniku a spat. bolo super teplucko. vcera som siel do papina, ale islo sa dost neprijemne. 0st a dost silny protivietor, navyse strasne studeny. myslel som, ze pojdem aj spat z papina, ale uz zacalo poletovat so snehom, tak som siel radsej autom. ta zima uz nemoze dlho trvat. dufam, ze tak o tyzden uz bude okolo 10st. to by mi zatial stacilo. dufam, ze nieco pojazdite. ja si pojdem radsej zabehat.
No ale nam krásne vonku začína poletovat sniežik...
Teta ZIMA nie a nie odíst...
Sedím doma v teplúčku a je mi skoro fajn... ,no radšej by som bikoval a vonku aspon príjemných 20° a popri tom...No musíme vyčkat
No ale nam krásne vonku začína poletovat sniežik...
Sedím doma v teplúčku a je mi skoro fajn... ,no radšej by som bikoval a vonku aspon príjemných 20° a popri tom...No musíme vyčkat
a my tu za rohom jazdime po lese jak ďabli zem zmrznuta, blata net, ja znam bo parkujem horak pri posteli dnes kus porelaxujem, vo stvrtok asi poslem vidlu na servis a v pondelok uz budem kulturne zberat jarne kilometre na cestaku
Tak náš Peter Sagan dnes na pretekoch Paris - Nice skončil na druhom mieste a celkovo je na 7 s najväčšími hviezdami včera bol 9 celkovo po Contadorovi paráda len tak ďalej. On to ešte niekam dotiahne. dnes som bol na umarteho pozrieť trochu kosa ale dá sa keď človek šľape. Cesta biela a udupaná od aut tak to parádne šmýkalo Ešte som zabehol kuknuť chlapcov do servisu a dom. Kilometre neviem lebo už dva týždne chodím s vybitou baterkou a furt zabudnem kúpiť, hlava deravá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolesa su Vuelta - made in germany boli kupovane z tamade a myslim ze su tam aj skladane ale niesom isty. kovie mozno ich tiez nejaky cinanko skladal. a ked nieco pojazdim tak dam vediet
Tak sicko dobre do tej dalsej STOVKY
Johny, to u vas išče teľo šnehu ?
hehe dik
Hore bolo ešte ako v zimnom svete-kopa šnihu-fujavica-neprehrnute a vyše členkov zamrznuty sneh,no predsa to stálo zato
V noci zo včera na dnešok nám Perinbabka znovu poslala snehovu nádielku
Pekne nam vonku poletuje sniežik-zimička nie a nie odíst...
Už by som aj fajne pobicygloval...už nech je teplúčko
Podnikate niečo na rozbehnuty výkend...??? Niekam vyrazit...?
Sedím doma v teplúčku a je mi skoro fajn...
Sedím doma v teplúčku a je mi skoro fajn...
a my tu za rohom jazdime po lese jak ďabli