Môže sa stať, že niektoré veci nebudú bežať presne, ako by mali; ak na také narazíte, dajte mi vedieť. Vďaka
Poznámka pre majiteľov emailov @mtbiker.sk: nové prihlasovacie meno (login) je vaša kompletná adresa (čiže napr. [email protected]), heslo zostáva.
POP3 server: mail.mtbiker.sk
SMTP server: mail.mtbiker.sk + pouzit SMTP autorizaciu (rovnaky login a heslo ako pre POP3)
Couldn't store Attachment.
Your post has been stored.
DEBUG MODE
SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 1
INSERT INTO phpbb_attachments_desc (physical_filename, real_filename, comment, extension, mimetype, filesize, filetime, thumbnail) VALUES ('pa210187_461.jpg', 'PA210187.JPG', '', 'jpg', 'image/jpeg', 367743, 1161444631, 0)
Line : 767
File : posting_attachments.php
Toto uz by malo byt v poriadku. Skus prosim nahodit ti prilohy este raz
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /DISK4/WWW/diablovodoupe.cz/www/diablovoforum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /DISK4/WWW/diablovodoupe.cz/www/diablovoforum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
takze predpokladam ze ten problem neni o MTBiker.sk, lebo presne toto mi zvyklo hadzat aj tu..
jo
je to presunute na novy server... cize asi to nebude brat stare cookies. Ale ked si browser nahra nove cookies, malo by to slapat (mne to slape v pohode). Ale uz traja mi pisete, ze mate problemy, tak neviem. Overte si, ze mate zapnute cookies a pripadne ich premazte.
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /DISK4/WWW/diablovodoupe.cz/www/diablovoforum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /DISK4/WWW/diablovodoupe.cz/www/diablovoforum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
takze predpokladam ze ten problem neni o MTBiker.sk, lebo presne toto mi zvyklo hadzat aj tu..
Ja viem presne v com je problem... Riesenie je bud nejakym sposobom genialne optimalizovat kod (predgenerovavat obsah?) alebo siahnut do vrecka (veeelmi hlboko) a priplatit si za neonmedzeny vykon CPU. Co zial momentalne nie je mozne (tu je radovo 50 litrov rocne).
ono na vsetko existuje jednoduche riesenie - chvilku pockat a reloadnut stranku.
Verze
9.02
Sestavení
8585
Platforma
Win32
Operační systém
Windows XP
Java
Sun Java Runtime Environment version 1.5
Hlasový modul
IBM Multimodal Runtime Environment, Version: 4.1.3, Build: 20050324.01.1
V MSIE je v poho aj autologin.
Pre túto tému neexistujú žiadne príspevky
Asi to zle vypočítava počet strán.
inak raz hento s tym prispevkom spravilo aj mne.. ze tema mala oranzovu ikonku, a bola strana 5 ale ked som nanu siel napisalo ze nic tam neni.. a posledny prispevok zo str 4 som uz videl..
Pre túto tému neexistujú žiadne príspevky
Tak toto sa stáva v poslednej dobe aj mne. Nie je to presunom témy. Posledný príspevok na 1. strane vidím, nasledujúci príspevok na ďalšej strane už nie. No keď pribudne ďalší príspevok, už je všetko v poriadku. Tento stav nastáva v dobe, keď počídadlo ukazuje počet príspevkov 15, 30, 45 ...
pozuviam operu 9.02