...otcovská rada: -nikdy nič nepodceňuj, platí to aj na bajku. Lebo potom zväčša ostávajú len oči pre plač.
Ináč gratulujem k prvému zvládnutému maturitnému dňu. Nejako my to pripmína minulý rok s Kubom....
Zas som to tak nemyslel, že dostanem správne odpovede na tácke. Ale na anglinu si verím oveľa viac ako na slovinu. Tak, bežím na anglinu. Zas dnes nič neurobíš kvôli mne
A ktoruze temu si si vybral? Tipnem si: "4. Hovoria o mne... (Charakteristika osoby) "
Ja si uz ani nepamatam, co som to mal za temu... ale rad by som si precital, co som to vtedy napisal. Mozno to este je niekde v archive skoly alebo nejakom inom archive, bolo by zaujimave mat to na stole na pomaturitnom stretnuti po XY rokoch...
Áno, áno, mal som štvrtú. Nie žeby sa o ostatných nedalo toľko napísať. Len by trebalo viac rozmýšľať, a keď že mne dlho trvá kým prepíšem na krasopis, nemal som čas vymýšľať nejaké namakané slohy. Dlhšie som prepisoval jak vymýšľal . Dnes z angliny Pozvánka na párty - jak na ZŠ sloh ale zato test jak B2, ani si nechcem predstaviť ako musel vyzerať
...tak to by zaujímalo aj mňa, čo za tému som na maturách písal zo sloviny. Absolútne si to nepamätám. No a čítať tieto výplody na stretnutí po.....počkaj.....nasleduje po 30-tich (žiadne xy) rokoch tak to by bol gól...Nedajbože by to ešte prečítal aj Kubo tak moja otcovská autorita by skončila asi úplne
Po zimnej príprave v posilke konečne troška driny v realite . Dali sme si švih do Krynice. Na konci Bardejova som sa už zobliekal a na hranici zas obliekal. Pri Krynici ešte snehu jak kamienkov na ceste. Dosť mi sila stúpla, dúfam no naspäť z Krynice, fúkal protivietor, asi taký pre predstavu. Z hranice smerom do BJ kde sa na najstrmšom ide aj 70km/h tak sme išli 40 aj to som pedáloval o dušu, a nižšie dole kopcom ledva 20. ale už keď som doma som rád
BTW: tvorcovi návlekov by som dal nobelovu cenu a výrobcom "Škorpiónikov" taktiež
...ten protivietor v sobotu bol teda hnusný, môžem potvrdiť. Ale slniečko bolo fajn... Bol som trošku testovať kolienko a vydržalo....No a moja zimná príprava v posilke cez zimu je fuč, už 5 týždňov laborujem s tým kolenom...bol som sa pozrieť i smerom na Maguru zo Zlatého, ale asi po 1km je už sneh...to ešte potrvá, kým sa bude dať dostať na Maguru (na snežienky)
Kedze do kopcov sa nedalo, tak som si ich dokladne poobzeral z kazdej strany. Ale ovela radsej by som bol v nich. Aj ked na druhej strane, "terenu" bolo viac, ako keby som isiel niekde na Cergov - cesta z Lubovne rozbita ze ani s bicyklom sa poriadne nedalo vyhybat vsetkym tym dieram.
Ani nemusim spominat sobotny vietor ku ktoremu sa v nedelu pridal aj (neviem cim to je, ale ked idem do Polska cez Kurov, vzdy prsi )
Fíha, pekne 117 km. A to si išiel na ktorom Scotte? Už riadne objemy dávaš. Ja zaťial plánujem cez Velkonočné Domaša a späť, cca. 95km, dúfam že sa zdarí . Po škole veľa toho nestíham, a ešte keď idem do posilky po škole to už rovno len spať .
Na ktorom asi? Na novom a na tucnych gumach (tenke nemam a nechce sa mi prezuvat - mozno na nejake stare kolesa dam, ak ich opravim - kdesi v pivnici by este mali byt). Hardtail sa z noveho urobit da ale ako som spominal, na tych cestach sa napapali tlmice aj tak dost. Stary musim dat ako tak dokopy, po zime je brzda zavzdusnena ako bol oprety a stlacila sa, a aspon lanka a bowdeny treba vymenit... a mozno si ho vezmem do KE nech tu mam konecne nieco. Hriech nejazdit tu (aj ked len po praci), ked v lete sa da aj do pol desiatej vecer (a uz tu mame o tyzden letny cas ) dokonca aj po zotmeni (na znamych tratiach). Len sa mi nechce do tej opravy pretoze uz citim vo vzduchu jar a teren
A tie objemy - o tie nejde: to len takym turistickym tempom "rozpolujem mnohouholniky", kocham sa okolim, nadavam na vietor , zvykam si na nove sedlo, ... a viac nevladzem.
Starý + nejaké tie "slicky" a máš to veľmi fájn. A diery nemá chytať tlmič ale riť . Áno ide o objemy, aspoň ja si myslím. Čo čo? Mišo nevládze? Bla bla bla
...117kilá po asfalte...moja riť by bola z toho napoly...len keď to čítam, tak ma bude týždeň bolieť namiesto teba....brrrrrrrrrrrrrr.....ale závidím vám tieto objemy
...včera som bol znova posilovať kolienko na bajku....úžasné počasie...prakticky bezvetrie, slniečko, no paráda...prvý raz som šiel do Rešova po ceste a potom do Vyšnej Voli, keď sa nemýlim...celkom slušné stupačiky...len ten asfalt...pozrel som aj na výjazdy z Rešova smerom na Tročany a BJ, ale to je ešte beznádejné...blato, blato a ešte raz blato....
Z Resova do Trocan su 3 zakladne cesty. Modra dolinou je "pouzitelna" koncom jari, ked uz blato vyschne (v doline sa tam ale drzi straaaaaasne dlho a jazdia tam drevorubaci - ale kto chce navstivit Resovsku Ryhavku - vajcovku, nema inu moznost). Zjari ale vegetacia (hlavne zihlava) este nema 1,5 metra - neskor to uz riadne pali . Ale tie hrebenove po oboch stranach su super. Aj v Lukavici je mineralny pramen - zasa len vajcovka.
Keby tak nevysli dazdive predpovede na vikend, (prosim prosim... ) tak by sa mozno dal aj nejaky teren...
Ja dnes ťiež testoval, ale nie koleno. Kodničku. 5 či 6krát hore Vinbargom, už ani neznam koľkokrát taký som bol hotový . pekne svietilo a priemerka 20km/h . Nespokojnosť . Začalo sa mi páčiť písanie so smajlíkmi (ďik BODKA)
Tak, tak - len trenuj. Budes jazdit vpredu. Potrebujeme predsa niekoho, kto nam bude z cesty plasit , dive svine, polovnikov, pripadne inu haved pozierajucu cyklistov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ináč gratulujem k prvému zvládnutému maturitnému dňu. Nejako my to pripmína minulý rok s Kubom....
Ja si uz ani nepamatam, co som to mal za temu... ale rad by som si precital, co som to vtedy napisal.
BTW: tvorcovi návlekov by som dal nobelovu cenu
A tie objemy - o tie nejde: to len takym turistickym tempom "rozpolujem mnohouholniky", kocham sa okolim, nadavam na vietor
Keby tak nevysli dazdive predpovede na vikend, (prosim prosim...