petressko ..asi sme sa dnes videli, som bol na kolieskovych smer Lackovce a isli ste nam asi oproti
To co sa deje vo Vihorlatskych no comment ..povesat zaradom na cele s tym Gasparkom tam hore
Inak chlopi, zajtra sa chystame niekde do Vihorlatskych. Zraz je o 13:30 na lavicke pred byvalou Rosannou na namesti v HE. Mohli by sme sa niekde stretnut hore a ty petressko sa mozes pridat uz v HE. Debata o tom na outdoor fore ..Ondro, skus navrhnut ak chcete, ze kde by sme sa stretli
Nazdar Robo , hej videli sme sa ... .... zajtra ak mi vydá , a nebude ma veľmi bolieť ..........(riť......., bo dajak sebe po zime odvykla na sedlo.... ) ...tak by som s vami vybehol , a konečne spoznal i Humenskú partiu BIKEROV ... ....
Robo žijem...Ja dokopi nechystám nič,mám nejaké povinnosti-máme doma chorú Aničku a už aj manželku chytá nejaka vyroza,tak jej treba trochu pomoct z detmi.Ja to tu len priebežne budem sledovat...Ak by som chystal niečo,tak určite to tu napíšem
Nazdar Snina , tak ako po rodinných povinnostiach ? Dúfam , že ste sa dobre vy šantili .... bo aj my s Humenskou partijkou....bolo fajne (lem me už tak ric boli , že neobšedzim ani u krešľe.... )....celkom sme sa nazbierali , až 7 nás bolo ( viď trasa + fotečky ) naj mace co závidieť....
Každy tu kruci o sto šes jak vidim. Mam veľo roboty a hlavne zdravičko neslúži ale už neška lepši tak zajtra asi vybehneme poobede niekde na dve hoďki niekde čo vy nato? Už sme sa dnes s bačom dohodli. Tak hodťe návrh ja navrhujem okolo tej dvanástej.
Humenčane pekne foto. Petressko dufam že už dačo spolu spáchame aj s ostatnými Humenčanmi
No peknéééé ste si daly...
Ja len tíško závidim...
No dnes podvečer sám partia,ale predsa-mne to úplne stačilo a vychutnal som si to vo svojom tempe,takže efektne a rýchle..
Paska posvecena,aj košíček z dobrotkami-Kristus-voskres,Pan Ježiš z mrtvych vstal
Takže dnes pred KaktuServisom o 11:00-ideme smer Zemplinske Hamre,tam vyzdvihneme Jonsaka a Brousera,a uvidí sa Robo pekné fotečky
Tak dnes VELKONO4NY výjazdik-na stretávku pred servis došiel iba MatoBiker,dakujem tak sme sa vybraly smer Rybníky smer umarty,stretli sme 3 ks Sninskych bikeroch jak čuchaju hore umartym-dostihli sme ich za rampou,ale oni sa vybrali opačným smerom-tak my sme sa dali smer Biele kamene a lúky nad Hamrou-popri visielači do Hamroch kde sme vyzdvyhli Jonkyho,Brousera a Marenku-trasa bola nepredvýdana,pre mna nepodstatna,lebo ja som bol časovo viazaný,išlo sa hore Barnovým potokom smer do Vihorlatských,no ja som to pri druhej studničke otočil kvoli povinnostiem ohladom rodiny šKODA -no nevadí,dve hodky bikovania ma neminulo... ale zjazd som si vychutnal naplno z vetrom v chrbte... Parádička.
Chalani sory,že som dalej s Vama nepokračoval-počul som od Jonkiho že ste poobjavovali nove trate a chodníčky,len tak dalej... možno na budúce
Hmmmmmmmmm,ale vam zavidim na mna bol doma robeny velky tlak aby som nesiel,tak som bol zavrety v zlatej klietke a tak som sa tesil ak mam mat este viac takych dni tak sa asi radsej zavesim
Tak zajtra znova stretávka pred Servisom o 11:00 kto bymal záujem...na bikovačku,po prípade po 10:00 že čo a ako?
Ak by pršalo tak nič sa nekoná-no hlási škaredo uvidíme nechame sa prekvapit,lebo včera bolo nádherne počasie na bicyklovanie
No včera sme objavili zase niečo nového a parádne a ten zjazd lesom a po lúke nemal chybu Škoda že si sa Ondrej musel vratit domov. Chýbal si tam nevadí nabudúce ideme tam urobiť ďalší prieskum. Pokračovali sme ďalej hore na Civku a potom do Valaškoviec ku kostolíku a jazierku a potom som to chcel zjazdovať dole na rozdvojku Hamra - Kamenica a popod les do Hamry. Išli sme po ceste a zrazu nejaký kameňolom hovorím že som tu ešte nebol a cesta pokračovala ďalej tak sme pokračovali po nej až sme prišli k chatke Stupaňová. Ďalej po ceste sme prišli na lúku zo starými borovicami, veľké krmitko pre zver parádne prostredie a pokračovali sme ďalej. Z Hrebeňa sme už videli Kamienku ,Ptičie, Humenné. A keď sme uvideli tu parádnu cestu dole tak sme sa hneď pustili po nej až sme višli na lúke nad Kamienkou. Po tej lúke to bol zjazd až na niektore mokré úseky, ale aj tak sme boli makový. Vyšli sme na konci Kamenice a po hlavnej domov. Celkovo 40 km. Robo no jasné musí byť ženské obsadenie
Nazdar Jonky , vidím , že trasa krásna , pekne momenty aspoň čo vidno z fotiek , ak by si mal ako , mohol by si nakresliť trasu , aby sme vedeli , kde sa nabudúce vybrať..... ....inak už by sme mohli dať aj niečo spoločne.... a potom alebo ak bude ešte zima tak....
No pekné Jonky ste nafotily-ako v rozprávke,trošku mi je lúto že som nebol-no rodinna viazanost a závezky muši buc...
Ja som rad že som mohol aspon tie 2 hodky pobikovat ,ved vieš ako to je-už nie som slobodný a bezdetný a bez rodinnych povinnosti a záležitosti.Ja sa teším z každej minútky bikovania s Vamy-šarkanamy
No dnes zas viazanost-ale na hodku som sa znova urval... Ja,MatkoBiker a Ringo-Dali sme smer Stakčín a kopeček Magurič ku visielaču-no fajnova rozcvička chalani išli perfektne musím uznat
Nejake foto:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To co sa deje vo Vihorlatskych no comment ..povesat zaradom na cele s tym Gasparkom tam hore
Inak chlopi, zajtra sa chystame niekde do Vihorlatskych. Zraz je o 13:30 na lavicke pred byvalou Rosannou na namesti v HE. Mohli by sme sa niekde stretnut hore a ty petressko sa mozes pridat uz v HE. Debata o tom na outdoor fore ..Ondro, skus navrhnut ak chcete, ze kde by sme sa stretli
Ondro, zijes ??? ..co zajtra chystate ?
Humenčane pekne foto. Petressko dufam že už dačo spolu spáchame aj s ostatnými Humenčanmi
Ja len tíško závidim...
No dnes podvečer sám partia,ale predsa-mne to úplne stačilo a vychutnal som si to vo svojom tempe,takže efektne a rýchle..
Moje fotky : http://www.facebook.com/pages/Outdoor-Humenne/309636726560?ref=ts#!/album.php?aid=170834&id=309636726560&ref=mf
Takže dnes pred KaktuServisom o 11:00-ideme smer Zemplinske Hamre,tam vyzdvihneme Jonsaka a Brousera,a uvidí sa
Chalani sory,že som dalej s Vama nepokračoval-počul som od Jonkiho že ste poobjavovali nove trate a chodníčky,len tak dalej... možno na budúce
Ak by pršalo tak nič sa nekoná-no hlási škaredo
Ja som rad že som mohol aspon tie 2 hodky pobikovat
No dnes zas viazanost-ale na hodku som sa znova urval...
Nejake foto: