Chlopi nedalo vam doma šedzec tak tak treba isc. Ja dnes doma bracho odchádzal a potom poprchavalo tak oddych. Dobre dobre šarkane len tak ďalej.
Petressko mapy maš odkiaľ a neviem či ta lesna cesta bude na mape. No treba sa už stretnúť a pojazdiť a poopekať dačo spolu.
Jo,jo Jonky treba dačo dohodnút spoločne aj z partiou z HE-čo by sme trošku porajzovali a patrične zahájili BIKOVU sezonu 2010,podebatili posrandovali-dohodli čo a ako do najbližších dní a výjazdov...
Petresko-niekedy ani my nevieme poriadne kde sa nachádzame-a kde sa vynoríme-takže takto z mapami a orientáciou v lese-ale vždy je čo bikovat-vždy je čo nove objavovat...Je tu kopec skvelých tratí a lesných chodníčkov,či singláčov.
Jonky ...trasy značim do CYKLOTRASY (program na MTBiker.... pozri vpravo hore... , no už sa tešim na spoločné výjazdy....
Ondrej....ja znam , že v ľeše je trasoch do bludu aj kus , ľem som chcel znac kadzi presne išli , a kde je tá krásna alej so stromikami......
Tak na spoločnú jazdu ....hodime aj daco dobre pod zub a potom
Chalani myslienka fakt dobra len sa dohodnut ale ja si myslim ze sa to podari...my dnes ako Ondrej pisal super,ale kedze Ondra zase volali povinosti my s Matom sme si dali Stakcin, Kolonica cez observatorium k umartemu a dole cez rybniky domov a to som este stihol aj polievacku male mrholenie ,ale fajn skoda ze sa Matko necitil na bo mne volako vysmädlo
Ja z mapu nesom moc kamarád-še priznám ale aj ked som išiel niečo 10xtak to malo svoje čaro...
Trebarz Vihorlatske vrchy,či Sninsky kamen,či morske oko-či Poloniny-či nejaký maraton alebo Camp,trebars Porač-VRELO ODPORúčAM NADčENCOM MTB-trebarz Košický Bikemaraton spomeniem-je to o stretnutí sa bikerov a o bikovaní,skrátka sa zíst pobikovat a podelit sa o nejake tie zážitky či skúsenosti Aj ked najlepšie je to ked každy zažije,okúsi na vlastnej koži a zistí o čom to je...
Ja z mapu nesom moc kamarád-še priznám ale aj ked som išiel niečo 10xtak to malo svoje čaro...
Trebarz ....Camp,trebars Porač-VRELO ODPORúčAM NADčENCOM MTB-:
Ma tesi ze spominas na Cyklo Camp Vcera som naklikal CENSORED III ta to jaka morda bude Vyslo to na 92 km a 2100 m/v ale v reale to bude o kuščik vecej
Dodu no jak by sme nespomínaly na Porač-ved bolo perfektne-podla mna bez chyby
Tohto roku ak nič do toho nepríde tak sa zúčastnim znova a možno aj z viacerýmy účastnikmy ak sa podarý...
Ano chystáme... aspon ja osobne áno ak budem zdravý...a vieme o tom že sa to bude diat 8.mája,boli sme pozvaní od organizátora ,aj prospekt priniesol na predajnu-takže už richtujeme žiletky a začiname trénovat...Hi-Hi,bola by hanba že skoro doma sa organizuje maraton a my by sme tam chýbali-predpokladám že nas dondze ninimálne 4 ks zo SV.
Vcera sme si dali to co vy minule smer Valaskovce a cez Stupanovu do Kamienky. Super bolo, po zjazde cez luky sme vyzerali ako Divj Tatar po roznaske letakov Fotky na facebooku, ale nemal som mobil, tak som fotil s Tatarovym a to cista katastrofa - tam nic nefunguje, tak jeho su rozmazane
Nooo Robo pekne len tak dalej,pozerám že sa to uš rozhýbalo po zime,len ja v zamestnaní začínam trošku viac kmytat a zarezávat-sezona biznisova začala...
Už nit kedy ani na net zajst,len cez obed,alebo po večeroch ked už deti spinkajú.
Tatarikove fotky olejomalba,no aspon dačo-aj tak pekné...
no ja tiez vela casu nemam, a ani pocasie nebolo dobre, bo ked neprsalo, ta fukalo tak, ze som radsej jazdil na trenažeri..ved aj naposledy, ze si dam 60km, sice mraky boli , ale myslel som, ze to stihnem....nestihol , chytil ma kamenec a este na ceste medzi dvoma dedinami, nebolo sa ani kam skryt...tak som tam na ceste stal ako ***** , este ze som prilbu mal... sice za par minut to preslo, ale ochladilo sa a 30km domov v kratasoch a za dazda, pri brzdeni v zjazdoch na cestaku ked prsty su zmrznute, ziadna slava..tak som asi este nezmokol a nepremrzol, ale to som potom riesil dobrym chlastom
...no konecne sa otepluje a slniecko svieti a ma dlho svietit , tak sa tesim na trenovanie a bol som na takom vylete mensom v Normandii v mestecku Etretat, neskutocna krasa...
Cawte som tu novy na fore(vcera som ho nasiel )Tak pozdravujem vsetkych priaznivcov cyklistiky Jazdim este aj s mladsim bratom,len si striedame bajk kto kedy ide trebalo by kupit este 1 Piatok hned z vlaku som behal na bajk aby som stihol nieaku trasu vybral som trasu na Magurič,cestou z Maguri ma ale zastihol dazd zmokol som jak howädo.
ta zas vam tu napisem , dnes dietnych 80km, par kopeckov a asi polovicu trate ostry severak do xichtu , este ze som po ceste mal benzinku a pivko to vyriesilo , inac cyklistom na Paris - Roubaix ten protivietor nezavidim...a aby ste nepovedali..tu aj nejaka fotecka, aj ked je taka nijaka, bo viete, ze ja na treningu nefotim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Petressko mapy maš odkiaľ a neviem či ta lesna cesta bude na mape. No treba sa už stretnúť a pojazdiť a poopekať dačo spolu.
Petresko-niekedy ani my nevieme poriadne kde sa nachádzame-a kde sa vynoríme-takže takto z mapami a orientáciou v lese-ale vždy je čo bikovat-vždy je čo nove objavovat...Je tu kopec skvelých tratí a lesných chodníčkov,či singláčov.
Ondrej....ja znam , že v ľeše je trasoch do bludu aj kus
Tak na spoločnú jazdu
Voistinu voskrese! Pekne fotky ako vždy
Inak to stretko by bolo super, len treba niekde kde by sme mohli poopekat
Trebarz Vihorlatske vrchy,či Sninsky kamen,či morske oko-či Poloniny-či nejaký maraton alebo Camp,trebars Porač-VRELO ODPORúčAM NADčENCOM MTB-trebarz Košický Bikemaraton spomeniem-je to o stretnutí sa bikerov a o bikovaní,skrátka sa zíst pobikovat a podelit sa o nejake tie zážitky či skúsenosti
Trebarz ....Camp,trebars Porač-VRELO ODPORúčAM NADčENCOM MTB-:
Tohto roku ak nič do toho nepríde tak sa zúčastnim znova a možno aj z viacerýmy účastnikmy ak sa podarý...
http://www.facebook.com/pages/Outdoor-Humenne/309636726560?ref=ts#!/album.php?aid=172284&id=309636726560&ref=mf
Už nit kedy ani na net zajst,len cez obed,alebo po večeroch ked už deti spinkajú.
Tatarikove fotky olejomalba,no aspon dačo-aj tak pekné...
...no konecne sa otepluje a slniecko svieti a ma dlho svietit
btw: Ondro odlož mi jednu prazdnu skatulu na vidlu