Noó .. tak tento sa pekne vydaril. Akurát vymeniť kolesá, brzdy, šalter a aj by mi to sadlo.
Znova to zopakujem ale design týchto rámov je super, kde sú tie časy ...
Zaráža ma ako značky Ferarri, BMW a iné im rovné dopustia, aby bolo ich meno na tak lacných bicykloch. Normálny závodný roadbike (karbonový) za 3000eur je ďaleko pred takýmito "špeciálnymi sériami".
@fluider, nic proti ale za 3000eur koupíš z bídou ty kola co sou na tom Colnagu
jinak Colnago asi není v současné době vrcholem vývoje, ale pořád je to ***** kvalitní rám Ale cena toho Ferrari - Colnago je strašná, to je taky pravdy řekl bych že pár tisíc eur je příplatek za ? nevím za co asi za logo Ferrari
I když ta elektonická Dura co tam je taky není z nejlevnějších
Orientujem sa na MTB, ale občas si pozriem aj cestné rámy. A poviem ti, že rám z karbon. trubiek vlepených do spojok som nevidel už pekne dávno. A oni za to chcú 12 500eur
Orientujem sa na MTB, ale občas si pozriem aj cestné rámy. A poviem ti, že rám z karbon. trubiek vlepených do spojok som nevidel už pekne dávno. A oni za to chcú 12 500eur
když mrkneš na letošní Giro i Tour tak pár chcípáku na Colnagu tam uvidíš, tak to asi zase taková katastrofa není ty rámy
Netvrdím, že Colnago sú mizerné rámy. Ale od loga Ferrari by som očakával TOP produkt a od ceny 12 500eur technologickú výnimočnosť. Keby ten rám vážil 0,5kg , OK beriem aj cenu. Ale ....
Mne sa paci, konecne pod dlhsom case opät bajk s normalnym farebnym zladenim a s nepokrutenymi trubkami, ktory nevyzera ako vyhra z kolotocov. A urcite by som si ho kupil keby mi doma parkovalo Ferrari.
Netvrdím, že Colnago sú mizerné rámy. Ale od loga Ferrari by som očakával TOP produkt a od ceny 12 500eur technologickú výnimočnosť. Keby ten rám vážil 0,5kg , OK beriem aj cenu. Ale ....
Mozno by si si mal najprv nieco o tych ramoch nastudovat, kym zacnes kritizovat, informacii je na webe dost a nie su to len obrazky. Vdaka tym spojkam mozu okrem ineho ponuknut 22 roznych velkosti ramov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Znova to zopakujem ale design týchto rámov je super, kde sú tie časy ...
Nomad: 2006 (Zlatá éra specializedu
jinak Colnago asi není v současné době vrcholem vývoje, ale pořád je to ***** kvalitní rám Ale cena toho Ferrari - Colnago je strašná, to je taky pravdy řekl bych že pár tisíc eur je příplatek za ? nevím za co asi za logo Ferrari
I když ta elektonická Dura co tam je taky není z nejlevnějších
za Enzove fuzy zapletene v carbonovom vlakne
když mrkneš na letošní Giro i Tour tak pár chcípáku na Colnagu tam uvidíš, tak to asi zase taková katastrofa není ty rámy
Niečo z lacného kraja -rám za $6995.00
http://www.delta7bikes.com/arantix-mountain-bike.htm
Mozno by si si mal najprv nieco o tych ramoch nastudovat, kym zacnes kritizovat, informacii je na webe dost a nie su to len obrazky. Vdaka tym spojkam mozu okrem ineho ponuknut 22 roznych velkosti ramov...
http://www.colnago.com/bikes/2010/eps-di2
BTW, vacsina vyrobcov, ktori nieco znamenaju uz svoje top modely nerobia ako monocoque. Ta technologia sa uz posunula do nizsich tried.