Vlado ty sa máš. Raz v Normandii raz 80km no paráda a tie fotky nemajú chybu, super. A ten severák je zaťaženie aby si niečo natrénoval Potom v bezvetrí pôjdeš jak kuľa . Ja doma sedím už 3 deň pri diplomke
Duo V8 vitaj na fóre, dúfam, že sa na nejakom našom výjazde objavíš. Dačo spolu dame
Nooooo-sledujem to same nove mlade talenty-vytaj DUO V8-len tak dalej
Dnes som Ta tušim stretol,ked som vychádzal zo Sniny
Ja len taka lajtka ked sa vyčasilo na žiletke-vydalo to skoro 40 kiláčov,ale dobre bolo,len keby tak nefúkalo ináč pohodička Domou som došiel presne pred daždom..
Ondro ked ty tak mozem hovorit az ked tak o cca 2 roky treba nasporit eura nieake,ale v predajni sa zastavim este ten mesiac,od vas mam plaste 2.10 WTB pamatas? Brat bol kupit lebo ja som prisiel o 19:00 a to uz mate close.
Dnes čo len viem tak viac ludi bolo v teréne bikovat
No DUO len tak dalej-ale nemožeš bikovat na rozhajtrovanom biku...Nooo,Nooo NO!!! Staraj sa o bajk... čistit-mazat a v prvom rade umyt...
Pondelok sme so Sparcusom išli autom z ML smer HE a v Brestove nad Laborcom sme spoznali Divoho Tatara, jak si to šliapal na biku... tak aby si sa nečudoval, že kto ťa zdravil zo striebornej Thálie keďže sa nepoznáme osobne ...inak, pozrdavujem Sninčanov..ja som už zase v škole tak aspoň 2 týždne budem abstinovať, teda nejazdiť
Nooo Robo pekne len tak dalej,pozerám že sa to uš rozhýbalo po zime,len ja v zamestnaní začínam trošku viac kmytat a zarezávat-sezona biznisova začala...
Už nit kedy ani na net zajst,len cez obed,alebo po večeroch ked už deti spinkajú.
Tatarikove fotky olejomalba,no aspon dačo-aj tak pekné...
No Ondro, ono sa to rozhybalo, ale akosi to teraz pocasie zabrzdilo ..mokro, zima Aspon v robote oddychnes ked skaredo
Robo nehrozi oddych dnes tu bolo ráno tolko ludi čo sme dvaja s Kaktusom mali čo robit všetkych obslužit a vybavit...
Ato sme si mysleli že bude klud,ked vonku tak aktívne pršalo...hadzanaren.
My najskor oddychneme až koncom jeseni
Viem Ondro o com pises, sak som styri roky takto fungoval ..aj ked mam take skusenosti, ze ked pridu poriadne horucavy, tak sa ludia vytrepu k vode a je trochu klud
Tak čo banda cyklistu...???
Prší nám čo?no cez výkend sa vyčasí,tak niečo možte podniknút,no v sobotu bezo-mna-lebo budem svadbovat...
No v nedelu ak bude počko tak by som šiel na žiletku ,lebo v lese je riadne mokro-no nie na dlho -len tak vyvetrat ,ak by mal niekto záujem-tak
Spidy.biker.....dnes som ťa asi videl v HE....... ..išiel si po pešej zone....nie? .......teda spoznal som Ťa len podľa BIKU .....lebo zeleny CUBE tu maš asi len ty nie... .....bol si aj niekde v lesoch ?
No Sninčane že sce o pol 12 na Hamre pri koscele alebo 11:00 Navrhujem Sninsky a morské oko cez tri table čo vy nato? Dnes som bol na cesťaku sam partia Snina ,Kolonica, Klenová, Kalna Roztoka, Stakčín a Snina a Hamra vydalo to 62 km ale sem tam severák pofukoval hovado jedno. Inák krásny deň parada.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Duo V8 vitaj na fóre, dúfam, že sa na nejakom našom výjazde objavíš. Dačo spolu dame
Dnes som Ta tušim stretol,ked som vychádzal zo Sniny
Ja len taka lajtka ked sa vyčasilo na žiletke-vydalo to skoro 40 kiláčov,ale dobre bolo,len keby tak nefúkalo
No DUO len tak dalej-ale nemožeš bikovat na rozhajtrovanom biku...Nooo,Nooo NO!!! Staraj sa o bajk...
Už nit kedy ani na net zajst,len cez obed,alebo po večeroch ked už deti spinkajú.
Tatarikove fotky olejomalba,no aspon dačo-aj tak pekné...
No Ondro, ono sa to rozhybalo, ale akosi to teraz pocasie zabrzdilo ..mokro, zima
Ato sme si mysleli že bude klud,ked vonku tak aktívne pršalo...hadzanaren.
My najskor oddychneme až koncom jeseni
Prší nám čo?no cez výkend sa vyčasí,tak niečo možte podniknút,no v sobotu bezo-mna-lebo budem svadbovat...
No v nedelu ak bude počko tak by som šiel na žiletku